Dodaj do ulubionych

FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja

05.10.05, 15:45
Witam

pilnie szukam opinii na temat tego developera, osiedla Ostoja.
Za wszystkie informacje z góry dziekuje

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Xnote Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja IP: *.chello.pl 08.10.05, 00:26
      Witam
      Też szukam jakichkolwiek informacji i opinii na temat Fort Development, ale niewiele można znaleźć.
      Mam info że figuruje w Krajowym Rejestrze Sądowym pod numerem 215839 w Warszawie przy ul. Sułkowskiego 35. Można sprawdzić.
      • glowick77 Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 10.10.05, 12:37
        Czesc

Mamy umowe, wstępna rezrerwację róziez, niemniej jednak martwi mnie to, ze jest
        to pierwsza inwestycja tego deveoplera. Wykonawcami sa oni sami, maja swoich
        ludzi, więc też trudno to sprawdzić.
        a rzeczywsice informacji na temat developera jest bardzo mało
        pozdrawiam
        • Gość: Xnote Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja IP: *.chello.pl 11.10.05, 23:27
          Witam,
          Może będziemy sąsiadami :)
          Mamy za sobą oplatę rezerwacyjną i czekamy na opinię prawną dotyczącą treści
          umowy przedwstępnej.
          Rezerwacja w budynku C16.

pozdrawiam
          • glowick77 Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 12.10.05, 08:59
            Hej

My mamy rezerwacje w bloku c17,rezrerwacja do końca października, więc szybko
            musimy podejmowac decyzje.Przygotwujemy sie do rozmów z developerem na tema
            szczegółow umowy, ewentualnych zmian, zastanawiam sie nad naszym
            zabezbieczeniem przy ewentualnym spoznieniu z oddaniem mieszkania. Szukam
            opinii na temat tego deveopera ale niestety jest ich bardzo mało, Czy może
            sprawdziliście w gminie teren zabudowy, czy przypadkiem czegos nam nie wybudują
            za płotem jak np stacja benzynowa???

Pozdrawiam
            pozdrawiam
          • Gość: Inca Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja IP: 194.145.229.* 30.01.06, 15:26
            Witam
            my mamy rezerwacje w D22 , zdecydowalismy sie na zakup, wlasnie zalatwiamy
            formalnosci wiec moze bedziemy sasiadami
            pozdrawiam
            Inca
            • jkufera Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 06.02.06, 13:48
              Witam...

właśnie w tym tygodniu podpisuje umowe - pozdrawiam sąsiadów

Jacek z C18 :)
              • renmal1 Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 07.02.06, 21:51
                Witam, nareszcie zaczął się jakiś ruch na tym wątku :)
                Juz w grudniu wpłaciłam 1-ą ratę - budynek C17, pozdrawiam Wszystkich.
                Renata
            • Gość: Alex Re: Fort Developm-opinie, osiedle Ostoja IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:07
              Witam,
              my również mamy rezerwację w budynku D22 i jesteśmy w trakce załatwiania
              formalności zakupowych :-)
              Chętnie poznamy przyszłych sąsiadów :-) i wymienimy się doświadczeniami.

Pozdrawiam

Alex
    • Gość: cc Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja IP: *.block.alestra.net.mx 08.10.05, 18:16
      Ostoja??? chyba się ostoi
      • Gość: xxx Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja IP: 200.25.74.* 08.10.05, 18:18
        Plac budowy
    • Gość: Xnote Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja IP: *.chello.pl 14.10.05, 23:24
      Czy ktoś z forumowiczów wie jakie oplaty czynszowe będą obowiązywać?
      i czy ktoś może sprawdzal księgi wieczyste dotyczące tej nieruchomości ?

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
      • renmal1 Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 01.11.05, 22:16
        Ja też jestem zainteresowana kupnem. Moi przyjaciele mieszkaja na tym osiedlu,
        w mieszkaniu ok 70 m czynsz razem z funduszem remontowym wynosi ok 400 zl, w
        czynszu o ile wiem jest sprzatanie posesji, utrzymanie terenow zielonych,
        administracja, ochrona.
        • ejoannka Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 11.02.06, 15:48
          Witam.

Właśnie zastanawiam się nad mieszkankiem na tym osiedlu. Czy już sprawdziliście
          tego developera? Czy można trochę negocjować ceny? Jadę w środę pooglądać i
          zarezerwować. Który budynek polecacie? Jakie mieszkanko wybrac?

dziękuję za wszelkie odpowiedzi
          • renmal1 Re: FORT DEVELOPMENT-OPINIE, osiedle Ostoja 13.02.06, 22:12
            Przed zakupem mieszkania sprawdziłam ich KRS oraz księgi wieczyste. W grudniu,
            kiedy kupowaliśmy mieszkanie można było negocjować ceny, większa elastyczność
            byla oczywiście przy większych mieszkaniach.
            Które mieszkanie? To raczej zależy od finansów - dostępne mieszkania są od 50
            do ponad 100 m2...
    • Gość: Volkov Re: Fort Developement - Ostoja IP: *.chello.pl 26.02.06, 22:52
      czy pociagi za oknami (z obu stron) i samoloty
      nad glowami nie beda za bardzo halasowac?
      Czy linia kolejowa idzie nasypem czy w wykopie?

pozdr

Volkov
      • Gość: Ancymon Re: Fort Developement - Ostoja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.02.06, 18:00
        hmmmmm... Jakie pociagi?
        • Gość: Volkov Re: Fort Developement - Ostoja IP: *.chello.pl 28.02.06, 22:57
          czybym cos pomylil? patrzac na mape z jednej strony (NE)
          stacja krakow mydlniki i linia na trzebinie, z drugiej (S)
          linia idaca na Balic na ktorej AFAIR ma sie mocno zwiekszyc
          ruch w niedlugim czasie

pozdr

Volkov
          • Gość: ancymon Re: Fort Developement - Ostoja IP: 213.17.182.* 03.03.06, 16:12
            A jakie to miasto ??????
            • Gość: Volkov Re: Fort Developement - Ostoja -- oops.. IP: *.chello.pl 04.03.06, 12:11
              Krakow :) przepraszam za zamieszanie, nie popatrzylem
              na delevopera, to o czym ja pisalem to
              domy.dominium.pl/inwestycje/?id=1&inw=553
              pozdr

Volkov
              • Gość: Ancymon Re: Fort Developement - Ostoja -- oops.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.06, 18:03
                :) nic sie nie stało :) zaczalem sie tylko zastanowiac czy czegos nie
                przeoczylem :)
      • Gość: stas Re: Fort Developement - Ostoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:26
        czy ktoś sprawdził dewelopera ostoja bo chce kupić mieszkanie na ul godlewskiego
        • Gość: stas Re: Fort Developement - Ostoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 11:33
          sos prosze pomózcie czy ktoś ma jakieś informacje na temat developera ostoja i o
          inwestycji w krakowie na ul .godlewskiego za wszystkie informacje z góry dziekuje
          • Gość: ancymon Re: Fort Developement - Ostoja IP: *.visp.energis.pl 22.04.06, 23:39
            Stas, prosze zanim cos naskrobiesz przejrzyj wczesniejsze posty...
            Ten temat nie dotyczy miasta KRK tylko WAWY...
            Pzdr
    • Gość: ted osiedle Ostoja IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 22:48
      Co oni teraz buduja?
    • ancaa Jakie macie zdanie oraz opinie? 06.05.06, 19:11
      Mam pytanie do mieszkańców osiedla Ostoja. Czy mogłabym prosić o opis komfortu,
      plusów i minusów tej inwestycji? Mam tu na myśli, czy występują np. ustarki
      wynikłe z winy inwestora, czy wg waszych opinii materiały użyte do wykonania
      inwestycji są dobrej jakości, a wykonanie jest bez zastrzeżeń?
      Z góry dziękuję za informacje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka