Dodaj do ulubionych

AGROMAN - Etap I

17.09.02, 15:24
Szanowni Państwo,
nie ukrywam, iż bardzo się zdziwiłam gdy przeczytałam tak wiele negatywów o
AGROMAN'ie. Ale chyba do tej pory nie zwracałam na to wiekszej uwagi, bo
wydawało mi się, że przecież wszystko jest ok. Fakt, 3,5 miesiąca opóźnienia
martwi mnie, termin nadal nie jest bliżej określony co zaczęło mnie już
denerwować. Proszę Państwa o kontakt ze mną, gdyż chciałabym uczestniczyć w
rozmowach z Państwem. A może już ktoś z Państwa wie jak się sprawy na budowie
mają? Czy woda będzie przy wprowadzeniu się, co z prądem itp.? Czy
występowali już Państwo o kary umowne? Będę wdzięczna za pomoc - pozdrawiam
serdecznie - ANAWITCH
Obserwuj wątek
    • Gość: zygzak Re: AGROMAN - Etap I IP: 168.143.113.* 18.09.02, 11:53
      Witam serdecznie

Co prawda mnie bardziej dotyczy II etap, ale będąc
      niedawno w biurze na Głębockiej niechcący usłyszałem
      rozmowę o wodzie: ciepła ma być po 25.09, co zapewne
      oznacza że zimna już jest...
      Co do terminów - oddanie II etapu planowane jest na
      luty, słyszałem opinie, że oba etapy zostaną oddane
      razem.
      pozdrawiam
      Darek
      • anawitch Re: AGROMAN - Etap I 19.09.02, 13:01
        Witam,
        bardzo dziękuję za kontakt. Moje mieszkanie jest już gotowe, tylko klatki
        schodowej nie mogą wykończyć, więc chyba już niedługo. Jeszcze jak Pan
        wspomniał, że woda będzie wkrótce...
        Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok.
        Pozdrawiam - anawitch

Gość portalu: zygzak napisał(a):

> Witam serdecznie
        >
        > Co prawda mnie bardziej dotyczy II etap, ale będąc
        > niedawno w biurze na Głębockiej niechcący usłyszałem
        > rozmowę o wodzie: ciepła ma być po 25.09, co zapewne
        > oznacza że zimna już jest...
        > Co do terminów - oddanie II etapu planowane jest na
        > luty, słyszałem opinie, że oba etapy zostaną oddane
        > razem.
        > pozdrawiam
        > Darek
        • Gość: piotr Re: AGROMAN - Etap I IP: *.MacroSoft.pl / 194.92.38.* 19.09.02, 13:09
          Woda (zimna) jest od 2.09, na ciepla czekamy. Liczniki pradu podlaczano
          przedwczoraj (nie wiem czy we wszystkich blokach). Co do oddania calego I etapu
          osiedla to slyszalem o 15 pazdziernika ale listopad jest chyba bardziej realny.

Pozdrawiam
          Piotr
          • Gość: Matie Re: AGROMAN - Etap I IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 15:43
            Ten watek swietnie pokazuje, jak wyglada komunikacja z Agromanem. Wszystko
            jest 'podobno', 'ktos cos slysza' itp. Czeski film.

Pozdrawiam,
            Matie
            • Gość: Pedro Re: AGROMAN - Etap I IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 23.09.02, 15:47
              Nie czeski. Polski. Alternatywy cztery. Jak ja się cieszę że w końcu nie
              kupiłem od Agromana (a byłem bliski ;-))) ).
              P.
              • Gość: mieszkaniec Re: AGROMAN - Etap I IP: *.eds.com 24.09.02, 12:20
                A ja kupiłem w III etapie i bardzo się cieszę, bo mój domek buduje się zgodnie
                z harmonogramem i wszystko idzie jaknajbardziej w porządku. I nie będę mieszkał
                w blokowisku tylko w ładnych domkach.

Pozdrawiam, przyszły mieszkaniec

Gość portalu: Pedro napisał(a):

> Nie czeski. Polski. Alternatywy cztery. Jak ja się cieszę że w końcu nie
                > kupiłem od Agromana (a byłem bliski ;-))) ).
                > P.
    • Gość: kalamarek Re: AGROMAN - Etap I IP: 217.153.35.* 24.09.02, 18:17
      witam

czy wiecie cos na temat IV etapu budowy i czy trasa toruńska nie jest za blisko
      (w ostatnia sobote wybralem sie na budowe i wydawalo mi sie troche glosno) -
      moze Agroman ma w planach jakies ekofony lub ekrany wytlumiajace halas???
      • sloggi Autobus 132 25.09.02, 09:27
        Czy wreszcie ktoś ruszył problem braku przystanku linii 132 przy osiedlu ?
        Autobus przejeżdza koło osiedla bez zatrzymywania, a jest to jedyny autobus
        jadący na skróty do Szpitala Bródnowskiego.
      • Gość: Matie Re: AGROMAN - Etap I IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.02, 13:02
        O IV etapie niestety nie wiem nic. A co do ekranow to radze na nie nie liczyc.
        Proponuje natomiast dobrze popytac A-mana o droge dojazdowa do osiedla :) Tutaj
        moga byc klopoty,
        . O wysokosc wszelkich ogrodzen, miejsca gdzie bedzie odprowadzana deszczowka,
        dopilnowac zapisania w umowie wszystkich termonow -wybudowanie, odbior,
        przekazanie, zgloszenie do gminy itp itd. Na halas w tym miejscu W-wy wielkiego
        wplywu nie masz, na reszte owszem :)

Powodzenia
        M.
        PS A tak w ogole, jezeli jeszce nie kupiles to proponuje rozejrzec sie za czyms
        innym. A-man to nie jest najszczesliwszy wybor.

Gość portalu: kalamarek napisał(a):

> witam
        >
        > czy wiecie cos na temat IV etapu budowy i czy trasa toruńska nie jest za
        blisko
        >
        > (w ostatnia sobote wybralem sie na budowe i wydawalo mi sie troche glosno) -
        > moze Agroman ma w planach jakies ekofony lub ekrany wytlumiajace halas???
    • zabka13 Re: AGROMAN - Etap I 26.09.02, 09:32
      Droga Anawitch
      Pewnie tak jak Ty, jestem (lub byłam) zainteresowana kupnem mieszkania na
      Osiedlu Brzeziny. Tak jak zauważyłaś jeszcze jakiś czas temu trwała ozywiona
      dyskusja na forum GW. Wszyscy uczestnicy byli zadowoleni i chwalili firmę,
      Bardzo ładne osiedle,kameralna zabudowa, dobry dojazd. Tak było jakiś czas
      temu. Przeczytałam może wszystkie wypowiedzi na temat Agromana. Niestety, ktoś
      zaproponował przejście do zamkniętego forum i kontakt z osobami, które pisywały
      na forum urwał się. Nie było już wypowiedzi na forum. Własnie wtedy gdy
      przymierzałam się do kupna mieszkania. Byłam w salonie sprzedaży na osiedlu -
      wszystko wygladało bardzo dobrze. Bloki z I etapu juz stoją. Co prawda jest
      opóźnienie, ale Agroman tweirdzi, iz będzie płacił kary umowne. Byłam juz
      prawie zdecydowana na kupno mieszkania w III etapie, gdy podczas jednej z moich
      wizyt na osiedlu spotkałam mieszkańców I etapu. Wielu interesujących rzeczy
      dowiedziałam się od nich. Mianowicie, nie ma żadnych szans na kary umowne
      Agroman niebędzie ich płacił, chyba że jak twierdzi zapadni wyrok sadowy w tej
      sprawie, Przez 2 miesiace od oddania pierwszych bloków nie było wody w
      mieszkaniach, a ciepła woda dopierojest od paru dni. Dziwna wydaje się też
      kalkulacja czynszu 11 zł za m2. Mi w salonie mówili o 4 zł za m2. Jest to duża
      rozbieżność. Było tez juz jakieś włamanie na osiedlu do jednego z mieszkań,
      pomimo tego że jest już ochrona, widziałam jak chodza po osiedlu. Dziwi mnie
      ten dysonans pomiędzy tym co usłyszałam w salonie sprzedaży od Agromana, a
      osobami, które tam już mają kupione mieszkania. Całe te zamieszanie i różniece
      zdań sprawiają iż zrezygnowałam z kupna mieszkania od Agromana. Jeśli chcesz
      otrzymywac na bieżąco informacjie z "zamkniętej listy dyskusyjnej wyślij e-
      maila na adres strykow@interia.pl. Jak mi podano jest to administrator listy,
      który zapisze Cię na tą listę. Zyczę powodzenia!!! Ja już znalazłam inną firmę,
      która nie wprowadza w bład swoich klientów.
      Zabka
      • Gość: Mika Re: AGROMAN - Etap I IP: 217.11.136.* 26.09.02, 10:37
        Ludzie - co z tym czynszem? Przeciez to jakis absurd!
        • Gość: klient Re: AGROMAN - Etap I IP: 217.153.88.* 26.09.02, 11:15
          wlasciwie jak mialbym napisac wlasna opinie to musialbym skopiowac list
          zabki13, z paroma wyjatkami. Nie spotkalem nigdy mieszkancow, ale juz sam pan
          handlowiec zrobil na mnie pokretne wrazenie. Na poczatku super fajnie i takie
          tam, ale jak czlowiek wglebil sie w szczegoly to wychodzilo, ze biurze albo
          nie maja pojecia co mowia mieszkancom albo mieszkancy nie maja pojecia co
          mowia w biurze. Na szczescie w XIXw sa cuda techniki i mozna sie porozumiec
          nie znajac sie w ogole, ja jednak zufalem tym bardziej zainteresowanym czyli
          mieszkancom. I tak sie moja przygoda z firma zakonczyla. Dzisiaj jestem
          szczesliwym posiadaczem milego mieszkanka z ciepla woda ogrzewanie itp w cenie
          nizszej niz w agromanie. Cala sprawe zaczalem zalatwiac pod koniec kwietnia
          br. Ogolnie mowiac ciesze sie bardzo, ze nie musze czekac na mieszkanie do
          pazdziernika 2003 (taki jest termin oddania - ponoc IIIetapu. I to wszystko
          dzieki Wam mieszkancy Etapu pierwszego . Dziekuje
          • Gość: mieszkaniec Re: AGROMAN - Etap I IP: *.eds.com 26.09.02, 14:54
            "...Ogolnie mowiac ciesze sie bardzo, ze nie musze czekac na mieszkanie do
            pazdziernika 2003 (taki jest termin oddania - ponoc IIIetapu...."

Małe sprostowanie, etap III oddawany jest w 2 turach. Pierwsze 4 bloki będą
            oddane pod koniec maja 2003, reszta w październiku. Jak do tej pory wszystko
            idzie zgodnie z harmonogramem, mam na mysli etapy II oraz III.
            pozdrawiam,
            mieszkanie etapu III
        • Gość: Mika Re: AGROMAN - Etap I IP: 217.11.136.* 26.09.02, 12:39
          Nie siejcie paniki, czynsz ma wynosić około 5/6 zl. 11 zlotych to kwota
          orientacyjna po uwzglednieniu oplat licznikowych przecietnej polskiej rodziny
          (2+1). A tak swoja droga moze Agroman zainwestowalby w specjaliste do spraw
          komunikacji?
          • Gość: Matie Re: AGROMAN - Etap I IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 16:39
            Nikt nie sieje paniki. Po prostu z Agromanem wszystko jest mozliwe. Wiec jak
            ktos z biura (zarzadu?) mowi ze czynsz bedzie wynosil, wg wstepnych wyliczen
            10,05 zl./ m2 to mamy prawo sie zdenerwowac.

A co do komunikacji to masz racje. Od tego sie wszystko zaczelo. Wyslalam w
            sumie do nich juz pewnie z 10 listow i na zaden nie dostalam odpowiedzi.

A-man nie jest godny zaufania. Ludzie sa niekompetentni, zle poinformowani,
            klamia. Firma nie dba o swoich klientow.
            Nie polecam!!!!!
            M.
            • Gość: zygzak Re: AGROMAN - Etap I IP: *.rrcnet.com 26.09.02, 17:00
              > A-man nie jest godny zaufania. Ludzie sa
              niekompetentni, zle poinformowani,
              > klamia. Firma nie dba o swoich klientow.

To samo mozna powiedziec o wielu developerach. Np w JWC
              jeden z przedstawicieli pol godziny mi wmawial, ze garaz
              jest obowiazkowy, podczas gdy juz z innym ustalilem ze
              wcale tak nie jest. Podobne rozbieznosci dotyczyly
              terminow.

Wspolprace z A. jak do tej pory oceniam pozytywnie,
              zobaczymy przy odbiorze ( II etap ).
              pozdr
              • Gość: Matie Re: AGROMAN - Etap I IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 17:08
                A co powiesz na taka sytuacje. Zajezdzam rano na budowe i pytam kiedy bedzie
                woda i liczniki na wode, a Pani mi odpowiada: Wlasnie przyjechali Panowie z
                MPWiK o montuja liczniki. Woda bedzie po poludniu.
                Panow z MPWiK nie bylo tego dnia, ani nastepnego.....

Albo inna sytuacja. 10 sierpnia pytam w salonie przedazy kiedy bedzie gotowy
                moj budynek. Odpowiedz brzmi - 15 sierpnia. Dzis jest 26 wrzesnia, budynek nie
                jest gotowy.

wiem jakie szopki byly i sa z JWC. Jednak wiekszosc ludzi juz wie, ze nie jest
                to firm agodna zaufania. O Agromanie opinia dopiero sie tworzy. Mam nadzieje,
                ze bedzie odpoiwdala rzeczywistosci. Czyli "Agroman nie jest godny zaufania".

pozdrawiam,
                • Gość: zygzak Re: AGROMAN - Etap I IP: *.rrcnet.com 27.09.02, 08:59
                  OK, zgadzam sie, krysztalowi nie sa, a marketing przez
                  nich prowadzony mozna okreslic modnym ostatnio
                  slowem 'kreatywny' :o)
                  Niemniej, nie wiem ktora jest to inwestycja tej spolki,
                  odnosze wrazenie ze dopiero zdobywaja doswiadczenie, co
                  widac na przykladzie II etapu - wszystko wskazuje na to,
                  ze terminy beda dotrzymane, podobnie w III etapie.
                  pozdrawiam
                  Darek
                  • Gość: mieszkaniec Re: AGROMAN - Etap I IP: *.eds.com 27.09.02, 09:52
                    Zagdzam sie z kolegą zygzakiem. Wydaje mi sie, że wszyscy developerzy dzialają
                    bardzo podobnie. I wygląda na to, że mieszkańcy I etapu Brzezin niestety muszą
                    jakby trochę przetrzeć ścieżki dalszym etapom, tzn. im będzie później tym cała
                    infrastruktura osiedla będzie w coraz lepszym stanie. Ja jak mówię na razie nie
                    narzekam i mam nadzieję, że już niedługo będziemy się z tego smiać.
                    Pozdrawiam, mieszkaniec III etapu
                  • zabka13 Re: AGROMAN - Etap I 27.09.02, 10:08
                    Co do tych terminów to bym nie była taka pewna. Etap I równiez zapowiadał się ,
                    ze nie będzie żadnych opóźnienń- a teraz jest opóźnienie i rośnie. Agroman
                    łatwo znajdzie wytłumaczenie np. zaczęły padać już deszcze. Pisałam wcześniej,
                    iż zrezygnowałam z kupna mieszkania w Agromanie. Podczas czytania forum
                    znalazłam wątek Lista złych developerów, gdzie prawdopodonie obecni mieszkańcy:
                    Sąsiad, winnik i skaut zachęcli kogos do rezygnacji z mieszkania. Forma
                    znięchęcania nie świadczy o wysokiej kulturze osobistej tych osób. Są te osoby
                    bardzo rozentuzjazmowane swoim mieszkaniem. Jesli czytają forum to chciała bym
                    zapytać czy aby nic im nie przeszkadza w Agromanie i czy nawet zapowiedzi
                    wysokich czynszów nic im nie powiedzą. A do ich Sąsiadów mam pewną sugestie
                    uważajcie na nich.
                    • Gość: Matie Re: AGROMAN - Etap I IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 10:43
                      , gdzie prawdopodonie obecni mieszkańcy:
                      >
                      > Sąsiad, winnik i skaut zachęcli kogos do rezygnacji z mieszkania. Forma
                      > znięchęcania nie świadczy o wysokiej kulturze osobistej tych osób.

To nerwy :) Puszczaja wszystkim :) Przynajmniej taka mam nadzieje, ze to TYLKO
                      nerwy. Bo nie chcialabym mieszkac na osiedlu gdzie obowiazuje jednomyslnosc za
                      wszelka cene. Ale te czasy mamy juz za soba :)

Jest tez takie zjawisko psychologiczne jak 'osobowosc wypierana'. Ludzie nie
                      dopuszczaja do siebie zlej rzeczywistosci. Tworza swoja wlasna, prawie idealna.

Moim zdaniem jednak przyznanie sie do bledu, w tym wypadku zlego wyboru
                      dewelopera ulatwia spokojne podejscie do sprawy i probe rozwiazania problemu.

Pozdrawiam wszystkich przyszlych mieszkancow oraz "niemieszkancow"
                      M.

Są te osoby
                      > bardzo rozentuzjazmowane swoim mieszkaniem. Jesli czytają forum to chciała
                      bym
                      > zapytać czy aby nic im nie przeszkadza w Agromanie i czy nawet zapowiedzi
                      > wysokich czynszów nic im nie powiedzą. A do ich Sąsiadów mam pewną sugestie
                      > uważajcie na nich.
                      • Gość: Kalamarek AGROMAN IP: 217.153.35.* 27.09.02, 17:54
                        Witajcie

Czy orientuje się ktos jakie były (i są) terminy oddania poszczegolnych etapów
                        oraz czy jest ktos kto mieszka na tym osiedlu i udzieliłby mi paru informacji.

Kalamarek
                        • Gość: zygzak Re: AGROMAN IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 22:49
                          Ja mam w umowie termin odbioru koniec stycznia - II etap.
                          Dzis przejezdzalem obok osiedla - moj domek ma juz kolorek na elewacji, z tego
                          co wiem tempo prac wyprzedza harmonogram, wiec kto wie, moze nie bedzie
                          obsuwy...
                          pozdrawiam
                          Darek
                    • Gość: mieszkaniec Re: AGROMAN - Etap I IP: *.eds.com 28.09.02, 17:41
                      Witaj, zabko13!

Zgadzam się, niczego nie mozna być pewnym. Nie mniej przytoczony przez Ciebie w
                      ten sposób argument to nie jest argument, tzn. cóż znaczy, że wszystko jest
                      dobrze, ale może byc źle? Dla mnie to demagogia. Tak można powiedzieć o każdej
                      inwestycji i dalej idąc tym tokiem rozumowania należy kupować mieszkania np.
                      tylke z rynku wtórnego lub gotowe już wybudowane (co ma zresztą swoje zalety i
                      wady). Fakty na chwilę obecną są takie, że prace na II oraz III etapie
                      przebiegają zgodnie z harmonogramem. Dodam równiez, że nie jestem
                      rozentuzjazmowany ale po prostu na chwilę obecną nie mam się za bardzo o co
                      przyczepić i skarżyć.

Pozdrawiam, mieszkaniec III etap

zabka13 napisała:

> Co do tych terminów to bym nie była taka pewna. Etap I równiez zapowiadał
                      się ,
                      > ze nie będzie żadnych opóźnienń- a teraz jest opóźnienie i rośnie. Agroman
                      > łatwo znajdzie wytłumaczenie np. zaczęły padać już deszcze. Pisałam
                      wcześniej,
                      > iż zrezygnowałam z kupna mieszkania w Agromanie. Podczas czytania forum
                      > znalazłam wątek Lista złych developerów, gdzie prawdopodonie obecni
                      mieszkańcy:
                      >
                      > Sąsiad, winnik i skaut zachęcli kogos do rezygnacji z mieszkania. Forma
                      > znięchęcania nie świadczy o wysokiej kulturze osobistej tych osób. Są te
                      osoby
                      > bardzo rozentuzjazmowane swoim mieszkaniem. Jesli czytają forum to chciała
                      bym
                      > zapytać czy aby nic im nie przeszkadza w Agromanie i czy nawet zapowiedzi
                      > wysokich czynszów nic im nie powiedzą. A do ich Sąsiadów mam pewną sugestie
                      > uważajcie na nich.
    • Gość: winnik Re: AGROMAN - CZYNSZE IP: *.arip.com.pl 04.10.02, 10:34
      Ta wiadomość jest dla wszystkich przyszłych mieszkańców osiedla i dla
      wszystkich z etapów II i III oraz IV.
      Agroman zaproponował nastepujący czynsz za 1m2:
      "...Na koszt naszego czynszu wchodzą:
      koszty indywidualne:
      - ogrzewanie lokalu 1,53 zł
      - podgrzewanie wody 1,71 zł
      -zimna woda i ścieki 1,27 zł
      koszty wspólne
      - ogrzewanie powierzchni wspólnej 0,41 zł
      - energia elektryczna 0,39 zł
      - utrzymanie czystości 1,29 zł
      - wywóz nieczystości 0,40 zł
      - ochrona osiedla 1,57 zł
      -zimna woda i ścieki 0,03 zł
      - administrowanie 0,80 zł
      Inne:
      -materiały biurowo- gospodarcze 0,02 zł
      - konserwacje i naprawy (instal. co., wod-kan. elekt, p.poż, wen) 0,47 zł
      - usługi poligraficzne, druk i ksero 0,01 zł
      - usługi bankowe, pocz. i tel. 0,03 zł
      ubezpieczenie 0,07 zł
      pozostałe (praw.konsult, księg, ogłosze. prasowe transport, najmu,
      opłaty publicz-prawn. 0,05 zł

Razem za wszystkie wyszczególnione elementy to 10,05 zł za metr
      kwadratowy....."
      To był cytat @, który dostał jeden z mieszkańców od Agromana.

Zaproponowana przez nich kwota nie obejmuje liczników elektrycznych
      naszych mieszkań co przy kuchniach elektrycznych będzie tez znaczącym
      wydatkiem.

Pozdrawiam,

• Gość: desperados Re: AGROMAN - CZYNSZE IP: 2.3.STABLE* / 126.17.58.* 04.10.02, 14:41
        Jeśli taki wysoki czynsz mamy płacić za m2 to nie za bardzo rozumiem sens
        instalowania w każdym mieszkaniu liczników na wodę,gaz,ciepło itd.
        Może ktoś mie oświeci po co mi liczniki. Może to ma być ryczałt na początek, a
        później będzie to inaczej uregulowane i faktycznie będziemy płacili za to co
        zużyjemy.
        Pozdrawiam
        • Gość: matie Re: AGROMAN - CZYNSZE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.10.02, 15:12
          Gość portalu: desperados napisał(a):

> Jeśli taki wysoki czynsz mamy płacić za m2 to nie za bardzo rozumiem sens
          > instalowania w każdym mieszkaniu liczników na wodę,gaz,ciepło itd.
          > Może ktoś mie oświeci po co mi liczniki. Może to ma być ryczałt na początek,
          a
          > później będzie to inaczej uregulowane i faktycznie będziemy płacili za to co
          > zużyjemy.
          > Pozdrawiam

Ten czynsz jest taki wysoki bo A-man "kontynuujujac swoja polityke
          informacyjna" bardzo duzo listow do nas wysyla i nie stac juz ich na
          papier :))))))) Ale w takim razie moze po prostu kupmy im ten papier?? Taniej
          bedzie.
          M.

A tak w ogole to to jest bardzo ekskluzywne osielde i dlatego jest tak drogo.
          A ze etap IV ma byc najbardziej ekskluzywny to oni beda placic po 30 zl.m2 :))

• zabka13 Re: AGROMAN - Etap I 04.10.02, 11:24
      Chciałabym napisac: a nie mówiłam.
      Agroman to jednak nie jest uczciwa i dobra firma. Jeszcze miesiac temu podczas
      wizyty w salonie prawdopodobnie sam dyrektor ds markietingu mówił o czynszu w
      wysokości 4 zł za metr kwadratowy i miało to obejmować wszystko łacznie z
      ochroną, ale co zrozumiałe bez "liczników"
      Jaka nagła zmiana i mieszkańcy mają teraz już 10 zł za m 2 bez liczników prądu.
      ONI NIE TRAKTUJĄ POWAŻNIE ANI SWOICH OBECNYCH MIESZKAŃCÓW ANI PRZYSZŁYCH
      KLIENTÓW. KŁAMIĄ i to na każdym kroku.
      Dziękuje wszystkim tym którzy jeszcze piszą na forum GW o Agromanie a nie
      jedynie na zamknietej liście. Wkrótce odbęda się w Warszawie TArgi Mieszkaniowe
      i dobrze by było, aby więcej osób przeczytało o tej firmie jak faktycznie jest,
      a nie jak opowiadaja w salonie sprzedaży.
      Może już czas wpisać Agromana na czarną listę developerów?
      Pozdrawiam wszystkich obecnych mieszkańców Osiedla Brzeziny i życzę wielu sił i
      wytrwałości w bojach z Agromanem.
      Zabka 13
      • Gość: mieszkaniec Re: AGROMAN - Etap I IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 00:00
        Czytając wypowiedzi czytelników dochodzę do wniosku, że
        na rynku nie ma uczciwych/porządnych/etc developerów.
        Wystarczy wejść na czarną listę i popatrzeć, kogo tam nie
        ma, bo chyba wszyscy tam siedzą. Zaczynają mnie nudzić te
        dyskusje, bo połowa tematów to: ten developer jest do
        bani. Ja nie jestem wybredny, jakoś nie narzekam i jestem
        zadowolony z tego, że kupiłem mieszkanie na Brzezinach. A
        co do czynszu to na całe szczęście istnieje coś takiego
        jak Wspólnota Mieszkaniowa i ona też ma coś do
        powiedzenia. No i ciekawy jestem jekiego to wspaniałego
        deveopera sobie znajdziesz żabko.

Pozdrawiam,
        mieszkaniec
        • Gość: mieszkaniec Re: AGROMAN - Etap I IP: 62.89.70.* 17.10.02, 15:42