Dodaj do ulubionych

Hetman - inwsetycje ul. Zgierska

IP: *.gmrecords.pl 09.10.02, 10:05

Witam.

Hetman planuje nową inwestycję przy Zgierskiej
- interesuje mnie ta lokalizacja, dlatego bardzo proszę o informacje
dotyczące samego Hetmana (z forum wynika, że jest OK -czy faktycznie?)
oraz info dotyczące wybudowanych tam już dwóch bloków. Dzięki za każdy
komentarz. waldeko@gmrecords.pl
Pozdrawiam wszystkich szukających mieszkania! ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: H-men Re: Hetman - inwsetycje ul. Zgierska IP: molly:* / 10.0.0.* 09.10.02, 10:27
      Polecam firmę. Wygląda na uczciwą. Do tej pory zawsze wyrabiali się z budowami
      przed terminem. Są elastyczni, nie słyszałem złych uwag na jej temat. Myślę,
      że jeden z lepszych developrów w W-wie.
      Z decyzją wstrzymaj się może do zakończenia przez nich inwestycji na Paca.
      Jest to ich ostatnia inwestycja, rynek budowlany jest w zapaści, wobec tego
      warto poczekac na dokońćzenie poprzednich inwestycji przed wchodzeniem w nową.
      Jak ogólnie wiadomo polecam to co już stoi- przynajmniej masz pewność, że
      zostało wybudowane.
      Pzdrw.
      • pedro44 Re: Hetman - inwsetycje ul. Zgierska 09.10.02, 10:36
        Tylko że w tym wypadku to co już stoi jest w 100% sprzedane ;-))))) Hetman to
        chyba jedyny deweloper w Warszawie który jak do tej pory sprzedał wszystko co
        wybudował. W sprzedaży mają tylko Paca, a to jeszcze w budowie. Ja kupiłem na
        Paca i jak na razie na Hetmana nie mam powodu narzekać. Odpytałem ludzi z
        Korytnickiej na temat odbiorów i też mówili ze OK. Gdyby tą Zgierską 4
        budowali w czasie jak się decydowałem na Paca - na pewno bym wybrał Zgierską.
        Fajna w sumie okolica (fajniejsza niż Wiatraczna). Oczywiście gdyby mieszkania
        były OK ale z tego co wiem wszystkie kolejne budynki robi im ten sam architekt,
        więc skoro na Korytnickiej i na Paca są dobre rozkłady to pewnie tam też będą.
        Jesli ci się nie spieszy (bo Zgierska pewnie będzie gdzieś w 2004) - to
        polecam.

A w ogóle to przejedź się na Zgierską i popatrz zamiast pytać ;-)
        P.
        • sisters Re: Hetman - inwsetycje ul. Zgierska 09.10.02, 12:29
          Witam

Polecam zarówno Hetmana jak i ich nową lokalizację. Ja już odebrałam mieszkanko
          na Korytnickiej i oprócz kilku drobnych uwag (np. zrobili za wysokie otwory na
          drzwi wew. pod jakieś hiszpańskie drzwi, teraz obniżają je na własny koszt) nie
          mam zastrzeżeń. Zaczęli oddawać mieszkania miesiąc przed terminem co rzadko się
          zdarza. Budują z dobrych materiałów, bardzo ładna klatka schodowa (terakota +
          tapeta natryskowa, ślicznie to wygląda), słyszałam, że na Paca mają superowskie
          okna. Powinieneś się wybrać na budowę Paca oraz porozmawiać z ludźmi, którzy
          już odebrali mieszkania np. na Korytnickie, Kawczej.
          W moim bloku mogli zrobić trochę szersze miejsca postojowe w garażu, bo raczej
          nie da się dobrze otworzyć drzwi w samochodzie bez dotykania do ściany lub
          samochodu sąsiada.
          Ale to nie jest poważny problem.
          Moim zdanie Hetman jest godny polecenia.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka