Dodaj do ulubionych

PiS Kaputt An Allen Fronten.

12.02.20, 10:06
Na moje oko. Jeszcze z rok rządów tej złodziejskiej swołoczy. Jeszcze nas okradną na miliardy.

Symptomy klęski są jednoznaczne. Kończy się zafiksowany fuhrer, kończy się jego drobny fagas - Prezydent RP.

Jak w szachy - jeżeli kończy się hetman i król bez pola ucieczki to czas poddać partię.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 21:22
      Wydali dwa miliardy na propagandę, to defraudacja i czyste świństwo a ty tu styropianowcu pitolisz: PiS kaput, pogielo ci kompletnie?
      • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 21:30
        pisowski Sejm chamow i chamic
        bi.im-g.pl/im/b6/81/18/z25695158AA.jpg
        • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 21:48
          "Szanowni Państwo, gdybym chciała pokazać gest środkowego palca posłom PO, którzy po chamsku zachowywali się na sali plenarnej to bym to zrobiła. Przesuwałam dwukrotnie palcem pod okiem, energicznie bo byłam zdenerwowana. Nic więcej , a politycy PO sądzą po sobie. To ich styl".
          bi.im-g.pl/im/c1/81/18/z25695169AA.jpgBuhahahahahaha
          • yoma Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 21:58
            No to na szypułkach ma dzioucha te oczęta 😀
    • j-k PO zwycieza/gewinnt an allen Fronten :) 13.02.20, 21:36
      a potem moj ulubieniec Grzesio Schetyna wywala Borysa Budke, wstawia Borysa Johnsona i krzyczy:

NIE MAMY NA NIC PINIENDZY :)))

• weteran-czasu Re: PO zwycieza/gewinnt an allen Fronten :) 13.02.20, 21:53
        Co ty z tym Schetyną? Kto to jest ten Schetyna?
        Gdybyś napisał coś o lotniku Kuchcińskim czy historyku Suskim,
        który Katarznę Wielką szukał w PiSdackich paszkwilach i o nią dopytywał gdzie mieszka, to jeszcze bym kojarzył.
        • yoma Re: PO zwycieza/gewinnt an allen Fronten :) 13.02.20, 21:59
          No widziałeś przecież, kocha go. Na miłość nie poradzisz.
        • szwampuch58 Re: PO zwycieza/gewinnt an allen Fronten :) 13.02.20, 22:06
          Ziobro rzucil do boju znanego" zamulacza "tematow o pseudonimie "Helga" ta bdziagwa od przesuwania palcem pod okiem narobila takiego babola ze siegaja po glebokie rezerwy "intiligencji"kaczej by babola zamulic
        • j-k Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec... 13.02.20, 22:37
          weteran-czasu napisał:
          > Co ty z tym Schetyną? Kto to jest ten Schetyna?

Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec...

to jedyn polityk, ktory mogl przeprowadzic PO przez prog wyborczy (z gory do dolu...)

szkoda, ze ustapil...
          • lechutek1961 Re: Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec... 13.02.20, 22:55
            j-k napisał:

> weteran-czasu napisał:
            > > Co ty z tym Schetyną? Kto to jest ten Schetyna?
            >
            >
            >
            > Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec...
            >
            > to jedyn polityk, ktory mogl przeprowadzic PO przez prog wyborczy (z gory do do
            > lu...)
            >
            > szkoda, ze ustapil...

No. Ciężej będzie bez niego. Ale jest nadzieja że następca te nie jest madrzejszy co widać słychać i czuć. To jest jakiś matrix. Im bardziej wykształcony tym bardziej odlatuje.
          • motocyklista175 Re: Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec... 13.02.20, 22:56
            trzoda temat zmienia,,,
            • lechutek1961 Re: Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec... 13.02.20, 23:10
              motocyklista175 napisał(a):

> trzoda temat zmienia,,,

Nie zmienia ( jak cię nazwać) tylko kontynuuje- dokładnie tak jak oPOzycja. To wasze działania inspirują moja wyobraźnię.

Lekki debilizm może nie jest szkodliwy społecznie, ale na pewno jest szkodliwy POlitycznie.
              • x2468 Re: Schetyna Grzesio - to moj ulubieniec... 14.02.20, 13:29
                Wyobraznie twoja czy twojego swiniopasa?
    • yoma Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 22:56
      Dajesz Budka!
      • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 22:58
        hmmmm,jak podejrzewasz ze styropianowy Henio to Budka.....to jestesmy w dooooopie na amen
        • yoma Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 23:01
          A tu się podpięłam, bo akurat miałam otwarte, a i tematem podeszło. Dałam upust emocjom :)
        • lechutek1961 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 13.02.20, 23:12
          szwampuch58 napisał:

> hmmmm,jak podejrzewasz ze styropianowy Henio to Budka.....to jestesmy w dooooop
          > ie na amen

😂😂😂😂😂 I bez niego jesteście. Normalnie komedia.
          • haen2010 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 19.02.20, 11:15
            Na bank nie nazywam się Budka, chociaż łysina doskwiera. Poza tym, jak rejestrowałem się kiedyś na tym forum to podałem swoje personalia, łącznie z adresem. Takie były wtedy uczciwe czasy.

Moje IP i cała reszta są znane służbom, gazeta się zeświniła jeżeli chodzi o dyskrecję. Bywały dziwne telefony mające mnie wystraszyć przed opisywaniem prawdy o polskich politykach. No problem, po prostu odłączyłem złącze komutowane i mam spokój. Komóry jeszcze nie zlokalizowali, bo rzadko ją używam. Ot, takie gowno polskie.
    • asdfg2018 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 00:12
      "Ani kroku wstecz"

-
      " Podczas ostatniej prezydenckiej kampanii zwolennicy PiS utrudniali wyborcze spotkania Bronisława Komorowskiego. Przynosili transparenty, buczeli, gwizdali podczas spotkań. Wśród protestujących byli posłowie PiS.
      Przeciwników Komorowskiego koordynowała ówczesna posłanka PiS Anna Paluch. – To ja ich zorganizowałam. Gdyby demokracja w Polsce funkcjonowała, to nie byłoby tylu chętnych do protestu " – mówiła w rozmowie z „NaTemat”.
      • yoma Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 00:14
        I ani guzika! 😁
    • asdfg2018 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 10:11
      wiency Lichockiej dawajcie , wiency !

-
      " Ludzie masowo wysyłają xera artykułów o tych przestępstwach lub ich wydruki internetowe wprost do Nuncjatury Apostolskiej w Warszawie oraz do Kongregacji Nauki Wiary w Rzymie lub do papieża Franciszka mieszkającego w watykańskim hotelu św.Marty "
    • haen2010 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 12:28
      Ja Was swołoczy pisowska bardzo przepraszam, ale dla mnie cuchniecie trupem, atakujecie armiami na papierze, zupełnie jak ten fanatyk 1945 kwiecień, w bunkrze Kancelarii Rzeszy. Podejrzewam jednak, że żaden z was, śmierdzących tchórzy nie skorzysta z Waltera dostarczonego z Waszych zbrojowni. Nie pisząc o AK 47, który takie rzeczy rozwiązuje migiem.
      • lechutek1961 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 13:15
        Od kiedy Heniek demokrację niesie się na lufa h karabinów?
        • zdybex Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 14:33
          Jest schyłek epoki czyli bajzel, znaczy to co mamy. potem przemawiają karabiny a po nich następuje tęcza i lata odbudowy i rozkwitu. Po czasie zaczyna sie dekadencja , pojawia sie jakiś ogłupiały nowy kaczyński i wszystko idzie w pis-du.
          • lechutek1961 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 01:03
            Ty uważasz że to Kaczyński jest winien. Ale ja uważam że pojawia się taki Tusk który nie potrzebuje LOT bo przecież jest Lufthanza, nie potrzeba nam kolei bo przecież jest Deutche Bhan. Nie potrzeba nam zakładów chemicznych bo przecież jest Acron. Dla niego liczyło się jedno. Sprzedać i zaPOmniec.
    • pkt4a Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 14.02.20, 19:23
      pisiurki nawet wpadli za sprawą Lichockiej w nomen omen Kocioł Kurski :
      natemat.pl/299487,gest-lichockiej-i-pieniadze-na-tvp-chora-na-raka-komentuje-decyzje-pis
      więcy Lichockiej , więcy , na bilboardy ją
      • haen2010 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 11:26
        Ja tylko piszę, że pisowskie rządy, łajdackie i złodziejskie dobiegają kresu. Dziwi mnie, że ogłupiali tzw publicyści, analitycy za dychę, nawet ci z tego małego forum tego nie widzą, nie czują bluesa. Ciągle pod wpływem pisowskiej propagandy i mocy ordynarnych łapówek wyborczych.

Niech tacy ustawią się w kolejce o 6.00 do przychodni albo do najbliższego sklepu. Wtedy tym dupkom nagle spadnie olśnienie.
        • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 11:29
          nie podzielam twojego optymizmu
          • haen2010 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 11:46
            Jaki optymizm? Real po prostu. Naprawdę te osiem stów dla emeryta ma wybrać gnojka na drugą kadencję? Bez jaj, codzienność doskwiera o wiele bardziej niż ta jednorazówka.

W przeciwieństwie do planów pisowskiej swołoczy uważam, że bajer z rozdawnictwem kasy się skończył.
            • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 12:02
              nie docenianie pazernosci ciemnego umyslowo suwerena jest twoim bledem
              • lechutek1961 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 13:14
                Jakiej pazernoaci szwampuch? Ty pracujesz za minimalną krajową? Albo na umowie zlecenia? Dlaczego uważasz że tobie się należy godziwa wypłata a innemu pracownikowi nie? Masz inny żołądek niż ktoś inny? Weź mi to wyjaśnij.
                • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 13:34
                  zapoznaj siEm bolszewiku z terminem ""profesjonalizm" a te twoje gomulkowskie slogany wsadz se w kuper
                  • lechutek1961 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 13:49
                    szwampuch58 napisał:

> zapoznaj siEm bolszewiku z terminem ""profesjonalizm" a te twoje gomulkowskie s
                    > logany wsadz se w kuper

To nie jest odpowiedź. Wytłumacz dlaczego masz inny żołądek mienszewiku.
                    • szwampuch58 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 14:07
                      obserwatorpolityczny.pl/wszyscy-mamy-jednakowe-zoladki/
                      populistyczny dupku o mentalnosci bolszewika przeczytaj kilkakrotnie w tym dwa razy na glosno....ze dotrze do ciebie nie mam nadzieji ale sprobowac warto
                      • lechutek1961 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 14:19
                        Ty dalej nie wiesz i czym ja mówię, albo o czym ty sam mówisz. Dlaczego uważasz że tobie się należy a komuś innemu tak samo pracującemu należy się ułamek twojej pensji? Nie ma ludzi niezastąpionych. A może ty jedyny taki jesteś? Masz to PO PRL?
    • no-popis Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 11:32
      haen2010 napisał:

> Na moje oko. Jeszcze z rok rządów tej złodziejskiej swołoczy. Jeszcze nas okrad
      > ną na miliardy.
      >
      > Symptomy klęski są jednoznaczne. Kończy się zafiksowany fuhrer, kończy się jego
      > drobny fagas - Prezydent RP.
      >
      > Jak w szachy - jeżeli kończy się hetman i król bez pola ucieczki to czas poddać
      > partię.
      PIs upada u Ciebie podobnie jak upada Gazeta Mic%hni*ka u pisiaków. Jacy Wy jesteście do siebie podobni.
      • qinto Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 15.02.20, 18:35
        no-popis napisała:

> haen2010 napisał:
        >
        > > Na moje oko. Jeszcze z rok rządów tej złodziejskiej swołoczy. Jeszcze nas
        > okrad
        > > ną na miliardy.
        > >
        > > Symptomy klęski są jednoznaczne. Kończy się zafiksowany fuhrer, kończy si
        > ę jego
        > > drobny fagas - Prezydent RP.
        > >
        > > Jak w szachy - jeżeli kończy się hetman i król bez pola ucieczki to czas
        > poddać
        > > partię.
        > PIs upada u Ciebie podobnie jak upada Gazeta Mic%hni*ka u pisiaków. Jacy Wy jes
        > teście do siebie podobni.

Chciałem mu odpisać wcześniej, ale nie "miałem siły" żeby zareagować na głupotę haena.

> > Jak w szachy - jeżeli kończy się hetman i król bez pola ucieczki to czas
        > poddać
        napisał ten peowski doopek.

Urwał...czy ten POłgłówek wie, że są partie szachowe, kiedy specjalnie podsuwa się pod "bicie" hetmana, by rozstrzygnąć partię na swoją korzyść.
        Co za cep.....
        • haen2010 Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 18.02.20, 13:01
          Tego Twojego królika trzeba było sprowadzać z kilku schodków od mównicy. Roosevelt to on na bank nie jest.

A Duduś, który mu tak wylizywał na konwencji nawet całuska nie dostał. Czyli pełna pogarda od "naczelnika". Najbardziej mu się spodobała First Lady i jej kiecki.

Oglądajcie pisiorki politykę zamiast pieprzyć trzy po trzy. Taką, jaka jest w realu.
    • pkt4a Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 17.02.20, 19:52
      tego fucka Jaśki na bilboardy a w tle p.Anżej , kulawy developer ,szalony Anatolij i ojciec dyrektor Tadeusz Kordaszewski zwany Rydzykiem

-
      " Kościół na Warmii stanął przed prawdziwym kryzysem. Do seminarium duchownego w Olsztynie w 2019 roku nie zgłosił się ani jeden kandydat na pierwszy rok studiów. Hierarchowie będą się zastanawiać, dlaczego."
    • no-popis aproPOnuj coś 18.02.20, 06:07
      haen2010 napisał:

> Na moje oko. Jeszcze z rok rządów tej złodziejskiej swołoczy. Jeszcze nas okrad
      > ną na miliardy.
      Zaproponuj skład rządu , układ polityczny, który daje gwarancję, że "nie okradną nas na miliardy". Śmiało !
      • haen2010 Re: aproPOnuj coś 18.02.20, 09:17
        Pewnie mógłbym, bo było paru facetów, którzy na polityce kasę stracili. Wykończono ich bez znieczulenia. To się złodziejskiej swołoczy w pale nie mieści.
        • lechutek1961 Re: aproPOnuj coś 18.02.20, 16:38
          Weź się Heniek uspokój. Którzy to szli z kasą a wyszli bez? Jednym który przychodzi mi na myśl jest Palikot. Ale tego akurat wykończyły lemingi.
          • haen2010 Re: aproPOnuj coś 19.02.20, 11:41
            Oczywiście, tak było. Byli również tacy naiwniacy jak Petru. Sikorski, dla którego pensja ministra była tylko dodatkiem do do wcześniej zarobionej kasy jego i żony. Było naprawdę wielu, którzy nie poszli do polityki dla przekrętu i forsy. Prawie wszyscy na cmentarzu. Jedną z ostatnich jest pani Małgosia K-B.
            • qinto Re: aproPOnuj coś 19.02.20, 11:45
              haen2010 napisał:

> Oczywiście, tak było. Byli również tacy naiwniacy jak Petru. Sikorski, dla któr
              > ego pensja ministra była tylko dodatkiem do do wcześniej zarobionej kasy jego i
              > żony. Było naprawdę wielu, którzy nie poszli do polityki dla przekrętu i forsy
              > . Prawie wszyscy na cmentarzu. Jedną z ostatnich jest pani Małgosia K-B.

Jakie osiągnięcia prócz "dobrych genów" ma Małgośka?
            • lechutek1961 Re: aproPOnuj coś 19.02.20, 18:41
              haen2010 napisał:

> Oczywiście, tak było. Byli również tacy naiwniacy jak Petru. Sikorski, dla któr
              > ego pensja ministra była tylko dodatkiem do do wcześniej zarobionej kasy jego i
              > żony. Było naprawdę wielu, którzy nie poszli do polityki dla przekrętu i forsy
              > . Prawie wszyscy na cmentarzu. Jedną z ostatnich jest pani Małgosia K-B.

Na cmentarzu być moze są ale są z własnego powodu. Myślę że Petru nie szastał własnymi pieniędzmi a pieniędzmi tych siedzących z tyłu. Trochę kosztował go rozwód i nowy związek ale tego do polityki bym nie zaliczył, już prędzej do kaprysów. Do tych wykorzystanych zaliczyłbym też i ciebie i mnie. Bo pożyczkę zaciągniętą na działalność Nowoczesnej chyba będziemy spłacać wszyscy solidarnie. Radek w czasie "POlityki" nie wydał nawet na pizzę która dostarczał mu BOR a kolację jadl na koszt zapraszającego czyli prezesów SSP więc tez pośrednio na nasz koszt. Radek to akurat przykład skompstwa i złodziejstwa POKO + przerośnięte ego. Jedyny który mógł stracić to Palikot bo był zbyt łatwowierny a hieny z POKO tylko czekały żeby skubnac go na kasie.
    • pkt4a Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 19.02.20, 17:45
      Co też może zdziałać jeden fak , jedno podrapanie siem środkowym palcem po oku - hahahaha

cyt
      "Dzieci PiS-u będą pożerane jak wszystkie dzieci rewolucji", "Sam Banaś nie wystarczy, żeby przykryć Lichocką", "Wojna politycznych gangów przybiera na sile" - to niektóre komentarze po akcji CBA w mieszkaniach Mariana Banasia i odwecie szefa NIK, który zarządził kontrolę w Prokuraturze Krajowej. "

hahahaha
      • yoma Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 19.02.20, 18:39
        Ten fak zmieni losy ludzkości :)
    • pkt4a Re: PiS Kaputt An Allen Fronten. 19.02.20, 23:09
      PiS kaputt an allen fronten , ale księża dwoją się i troją :

trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,25704374,gdansk-podczas-mszy-koscielny-zbieral-podpisy-poparcia-pod.html#sondaz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka