Dodaj do ulubionych

PeKaO Development - W-wa Bemowo

IP: *.c2000.com.pl 01.10.01, 11:50
Firma planuje pod koniec roku ruszyć z budową osiedla na Bemowie. Podobno
realizowali już jakieś inwestycje w okolicach Łodzi i też coś w Warszawie.
Prosze o opinie forumowiczów dot. tej firmy.
Z pozdrowieniami
Artur
Obserwuj wątek
    • Gość: kate Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: 62.233.138.* 04.10.01, 10:46
      Ja również chciałabym się czegoś konkretnego o tej firmie dowiedzieć, zwłaszcza
      o innych inwestycjach.
      Pozdrowienia
      • Gość: krzys Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: 192.168.2.* / *.leoburnett.pl 29.10.01, 18:11
        witam. widzialem ich plany dotyczace realizacji osiedla bemowo. podczas
        targow w placu kultury moglem sobie porozmawiac. bardzo ciekawa
        inwestycja tylko zupelnie nie orientuje sie w okolicy...
        krzysztof_szarek@leoburnett.com.pl
        pozdrawiam
        • Gość: P. Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: 192.168.14.* 30.10.01, 10:57
          W którym miejscu na Bemowie? Może opowiem o okolicy tylko powiedz gdzie?
          • Gość: tomek Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: *.atm.com.pl 30.10.01, 18:31
            Na Bemowie jest market Cerefour. Maja budowac na placu przy lasku bielanskim,
            obok jest placyk na ktorym trenuja adepci prawa jazdy. Na pierwszy rzut oka
            okolica wydaje sie nieciekawa ...
            • Gość: krzys Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: 192.168.2.* 31.10.01, 09:33
              kolo centrum handlowego bemowo sa ogrodki dzialkowe, patrzac w
              strone cmentarza powazkowskiego. dalej jest hipodrom legii i hala legii.
              to miedzy halami a ogrodkami jest duzy obszar niezabudowany. to tam.
              pozdrawiam
              • Gość: P. Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: 192.168.14.* 31.10.01, 11:50
                Spokojna okolica, dość daleko od głównych blokowisk Bemowa czyli daleko od
                drechów. Tylko zadupie spore. I spora szansa wzrastającego szybko ruchu
                samochodowego w okolicy. Ogólnie - nie najgorzej.
                P.
    • Gość: Jola Re: PeKaO Development - W-wa Bemowo IP: 195.187.59.* 02.11.01, 15:03
      Witam. Kupiłam rok temu mieszkanko od Pekao Dev. w Łodzi. Mogę tylko chwalić.
      terminowi, uprzejmi, nowoczesna architektura. Juz byłam w środku, wszystko jak
      zaplanowałam (a wiele zmieniałam, burzyłam, przestawiałam). Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka