danon5 18.01.06, 11:13 Witam, czy ktoś mieszka w Parku Kaskada na Żoliborzu? Jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kostek Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: .1P3D* / 192.11.185.* 01.03.06, 12:28 Ja kupiłem tam mieszkanie, ale nie mieszkam. Widziałem na stronach o wynajmie kilka mieszkań z tego budynku, stałych lokatorów jest chyba kilku (patrząc wieczorem po światłach w budynku). Starając się być obiektywny, nadal jestem zachwycony lokalizacją, a jak już ruszy metro (grudzień), będzie to jedno z najlepszych miejsc w Warszawie. Cicho, spokojnie, wszędzie blisko, w środku recepcja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akg Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: *.era.pl 01.03.06, 12:53 Obok jest fajny park, zdala od ulicy, cicho. Tylko okolica zaniedbana, brudne kamienice z odpadającą elewacją... Najlepiej wybierz się tam i sprawdz. Odpowiedz Link Zgłoś
lsekul Re: Park Kaskada na Żoliborzu 01.03.06, 13:50 super miejscówka, blisko centrum, wyjazd na trasę toruńską 200 metrów, ale bardzo cicho. Park za oknem (od strony południowej) jeszcze goły, ale wkrótce powinno być bardziej zielono. Administracja tylko tego budynku (żadne spółdzielnie), wydaje się, że się stara. Mieszkam od tygodnia, także juz po parapetówce i wszyscy w miarę znieśli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: 217.153.224.* 02.03.06, 10:07 Mieszkam tam w pobliżu i muszę stwierdzi, że super punkt. W pobliżu całmiem miły park. Niedługo bedzie metro. Blisko basen na ul. Potockiej. Dla mnie trochę za droga, ale gdybym dysponowała odpowienimi środkami, to bym się nie zastanawiała. Wg mnie naprawdę bardzo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 22:51 Co oni teraz buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: 207.45.248.* 18.05.06, 22:10 no wlasnie, czy ktos wie o ich nowych inwestycjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: 82.160.38.* 18.05.06, 22:31 Ale najpierw zobacz mieszkania. Mnie się ta inwestycja podobała ale niestety już konkretne mieszkania do kupienia nie aż tak bardzo. Budynek z zewnątrz super, klatka schodowa super, lokalizacja super ale same mieszkania średnio (np.: ciemna kuchnia z niewielkim "świetlikiem" na klatkę schodową). Oczywiście to kwestia indywidualnego gustu, także najlepiej sprawdź osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś