Dodaj do ulubionych

Park Kaskada na Żoliborzu

18.01.06, 11:13
Witam, czy ktoś mieszka w Parku Kaskada na Żoliborzu? Jakie macie opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kostek Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: .1P3D* / 192.11.185.* 01.03.06, 12:28
      Ja kupiłem tam mieszkanie, ale nie mieszkam. Widziałem na stronach o wynajmie
      kilka mieszkań z tego budynku, stałych lokatorów jest chyba kilku (patrząc
      wieczorem po światłach w budynku).
      Starając się być obiektywny, nadal jestem zachwycony lokalizacją, a jak już
      ruszy metro (grudzień), będzie to jedno z najlepszych miejsc w Warszawie. Cicho,
      spokojnie, wszędzie blisko, w środku recepcja.
      Pozdrawiam
      • Gość: akg Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: *.era.pl 01.03.06, 12:53
        Obok jest fajny park, zdala od ulicy, cicho.
        Tylko okolica zaniedbana, brudne kamienice z odpadającą elewacją...

Najlepiej wybierz się tam i sprawdz.
    • lsekul Re: Park Kaskada na Żoliborzu 01.03.06, 13:50
      super miejscówka, blisko centrum, wyjazd na trasę toruńską 200 metrów, ale
      bardzo cicho. Park za oknem (od strony południowej) jeszcze goły, ale wkrótce
      powinno być bardziej zielono. Administracja tylko tego budynku (żadne
      spółdzielnie), wydaje się, że się stara.
      Mieszkam od tygodnia, także juz po parapetówce i wszyscy w miarę znieśli :-)
    • Gość: lola Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: 217.153.224.* 02.03.06, 10:07
      Mieszkam tam w pobliżu i muszę stwierdzi, że super punkt. W pobliżu całmiem
      miły park. Niedługo bedzie metro. Blisko basen na ul. Potockiej. Dla mnie
      trochę za droga, ale gdybym dysponowała odpowienimi środkami, to bym się nie
      zastanawiała. Wg mnie naprawdę bardzo fajnie.
    • Gość: hary Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 22:51
      Co oni teraz buduja?
      • Gość: kuku Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: 207.45.248.* 18.05.06, 22:10
        no wlasnie, czy ktos wie o ich nowych inwestycjach?
        • Gość: qwerty Re: Park Kaskada na Żoliborzu IP: 82.160.38.* 18.05.06, 22:31
          Ale najpierw zobacz mieszkania. Mnie się ta inwestycja podobała ale niestety
          już konkretne mieszkania do kupienia nie aż tak bardzo. Budynek z zewnątrz
          super, klatka schodowa super, lokalizacja super ale same mieszkania średnio
          (np.: ciemna kuchnia z niewielkim "świetlikiem" na klatkę schodową). Oczywiście
          to kwestia indywidualnego gustu, także najlepiej sprawdź osobiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka