Dodaj do ulubionych

KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:25
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na tym osiedlu. Proszę o jakieś
informacje o tym developerze oraz opinie na temat tego osiedla.
Obserwuj wątek
    • rudzin Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska 20.01.06, 18:52
      www.raszynska.pl zapraszam :-)
    • Gość: vlad Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 00:07
      Szczerze moge polecić tego dewelopera - bez żartów, możliwe że to najlepsza i
      najsolidniejsza forma na Mazowszu. Budują dobrze, ładnie, fachowo, szybko,
      wszystko jest czyściutkie pod względem prawnym, a na dodatek są niedrodzy. Do
      tego, jeżeli koszty budowy są niższe niż zakłądano, to potrafią zwrócić kasę
      (!!!)

Pracowałem kiedyś w nieruchomościach w Piasecznie, więc mogę jeszcze dodać że
      ich mieszkania bardzo szybko zyskują na wartości - gdybyś kiedyś chciał
      sprzedać, to na pewno nie stracisz.

Pozdr.
      • Gość: renia77 Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska IP: *.ipt.aol.com 27.01.06, 06:30
        Ja rowniez slyszalam bardzo dobre opinie na temat tej FIRMY, moj maz tam
        pracowal (u podwykonawcy), wiec wiem jak robia od podstaw. Myslimy rowniez o
        kupnie mieszkania na osiedlu Raszynska.
    • Gość: Gość Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.06, 11:22
      Jestem szczęśliwym posiadaczem mieszkania na osiedlu Zapiecek ,jeżeli wszystkie
      firmy budowlane będą tak solidne jak Kandro 2 ,to Pani Jaworowicz w tym temacie
      nie będzie miała nic do roboty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka