Gość: arti30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:25 Jestem zainteresowany kupnem mieszkania na tym osiedlu. Proszę o jakieś informacje o tym developerze oraz opinie na temat tego osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzin Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska 20.01.06, 18:52 www.raszynska.pl zapraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.01.06, 00:07 Szczerze moge polecić tego dewelopera - bez żartów, możliwe że to najlepsza i najsolidniejsza forma na Mazowszu. Budują dobrze, ładnie, fachowo, szybko, wszystko jest czyściutkie pod względem prawnym, a na dodatek są niedrodzy. Do tego, jeżeli koszty budowy są niższe niż zakłądano, to potrafią zwrócić kasę (!!!) Pracowałem kiedyś w nieruchomościach w Piasecznie, więc mogę jeszcze dodać że ich mieszkania bardzo szybko zyskują na wartości - gdybyś kiedyś chciał sprzedać, to na pewno nie stracisz. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia77 Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska IP: *.ipt.aol.com 27.01.06, 06:30 Ja rowniez slyszalam bardzo dobre opinie na temat tej FIRMY, moj maz tam pracowal (u podwykonawcy), wiec wiem jak robia od podstaw. Myslimy rowniez o kupnie mieszkania na osiedlu Raszynska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: KANDRO 2 - Osiedle Raszyńska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.06, 11:22 Jestem szczęśliwym posiadaczem mieszkania na osiedlu Zapiecek ,jeżeli wszystkie firmy budowlane będą tak solidne jak Kandro 2 ,to Pani Jaworowicz w tym temacie nie będzie miała nic do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś