Gość: togo IP: *.pg.com 06.10.01, 10:05 Pytanie do osób, które zakupiły mieszkania lokalizacja Dębowy Park. Czy jest już pozwolenie na budowe i czy ktos zna termin rozpoczecia prac ??? Ps. Miło mi bedzie poznać przyszłych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Dębowy Park JWC IP: 212.160.211.* 08.10.01, 09:16 z tego co mi mówił wczoraj (7.10.2001) handlowiec, to pozwolenie mają od tygodnia, czy dwóch, a zacząć mają też w ciągu najbliższych tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: Dębowy Park JWC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 10:42 Rzeczywiście dobra wiadomość. Jest PRAWOMOCNE pozwolenie na budowę. JWC odebrało dokument z gminy w piątek ze wszystkimi pieczątkami. Jest wyznaczony kierownik budowy. Mam nadzieję że zaczną wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Dębowy Park JWC IP: *.cu.com.pl 12.10.01, 10:45 Witam wszystkich sasiądów! Ja też mam informacje, że pozwolenie jest juz prawomocne. Miejmy nadzieje ze nie będa sie juz ociągac i zaczną budować. Pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś