Gość: elbi IP: *.gerda.pl / 192.168.193.* 07.11.02, 09:54 Ktore z warszawskich TBS-ow sa godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Warszawskie TBS-y IP: *.ey.com.pl / 195.187.18.* 07.11.02, 10:47 Kupuję mieszkanie od Bielańskiego TBS. Mam nadzieje, że wszystko będzi w porządku. I mam podstawy - kolega mieszka w wybudowanym przez nich bloku na Rudnickiego. Mieszkanie oddali mu 2 miesiące przed terminem. Jakościowo też nie narzekał. Poza tym cene jest w miarę rozsadna. Mi to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Warszawskie TBS-y IP: 213.158.197.* 07.11.02, 12:10 hi, czy piszesz o mieszkaniach lokatorskich (30% wpłaty, reszta z Karjowego Funduszu Mieszkanioweg), czy są to mieszkania własnościowe? Jeśli lokatorskie to gdzie i na kiedy jest przewidywany termin oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j666 Re: Warszawskie TBS-y IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 10:37 Chyba chciałeś napisać: dla zdecydowanej wiekszości pierwszych nabywców rok i dziewięć miesięcy po terminie. Ale to już przeszłość i inna bajka... JaC > Kupuję mieszkanie od Bielańskiego TBS. > Mam nadzieje, że wszystko będzi w porządku. > I mam podstawy - kolega mieszka w wybudowanym przez nich bloku na Rudnickiego. > Mieszkanie oddali mu 2 miesiące przed terminem. Odpowiedz Link Zgłoś
rafalj3 Re: Warszawskie TBS-y 03.01.03, 14:27 Ja tez chcialbym sie zdecydowac na bielanski TBS (sprzedaja mieszkania na zasadach developerskich). Twoja wypowiedz jest z listopada, wiec jestem ciekaw czy odebralas juz mieszkanie i jakie sa Twoje wrazenia? Rafal Gość portalu: Asia napisał(a): > Kupuję mieszkanie od Bielańskiego TBS. Mam nadzieje, że wszystko będzi w > porządku. I mam podstawy - kolega mieszka w wybudowanym przez nich bloku na > Rudnickiego. Mieszkanie oddali mu 2 miesiące przed terminem. Jakościowo też nie > > narzekał. Poza tym cene jest w miarę rozsadna. Mi to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Warszawskie TBS-y IP: 193.41.113.* 07.11.02, 12:31 Bardzo bym chciała wiedzieć więcej na temat Bielańskiego TBS, gdzie teraz budują i za ile, czy można jeszcze anbyc mieszkanie, czy są to mieszkania lokatorskie? Odpowiedz Link Zgłoś
almondblossom Re: Warszawskie TBS-y 13.11.02, 16:03 Ja kupilam tam mieszkanie, maja jeszcze kilka ostatnich wolnych mieszkan - ale wybor jest juz niewielki. Mieszkania sa wykonczone juz pod klucz (b.porzadnie) - wczesniej byla mozliwosc rezygnacji z bialego montazu - teraz juz nie. Cena 3500 plus VAT za m kw. Dobry dojazd i przyjemna okolica - polecam. Sama tam kupilam mieszkanko. Lokalizacja ul. Literacka (przy trasie AK, za Galeria Zoliborz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturo Re: Warszawskie TBS-y IP: proxy / *.pekao.com.pl 14.11.02, 16:44 Prosze podajcie adres i telefon do TBS Bielany z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
almondblossom Re: Warszawskie TBS-y 18.11.02, 19:59 Proszę bardzo, tel 864 29 15lub koncowka 17. A mieszcza sie przy ul. Wrzeciono ale dokladengo numeru nie pamietam. Z tego co wiem to zostalo juz im tylko klika wolnych mieszkan - ale to pewna inwestycja - i od razu mozesz podpisac akt notarialny (wtedy to naprawde mieszkanko bedzie Twoje). Jedynym minusem jest dosyc niski parter (i to te mieszkania glownie zostaly), ale niektorzy tak lubia. Powodzenia i daj znac jesli sie zdecydujesz. Gość portalu: arturo napisał(a): > Prosze podajcie adres i telefon do TBS Bielany > z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Warszawskie TBS-y IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 21:06 Gość portalu: arturo napisał: > Prosze podajcie adres i telefon do TBS Bielany > z gory dziekuje. Zajrzyj na stronę www.bielany.waw.pl , tam wejdź w "rozwój" (żółte okienko po lewej)i wybierz ze spisu "Towarzystwo Budownictwa Mieszkaniowego". Oprócz tego polecam serwis www.tabelaofert.pl , są tam oferty dwóch TBS-ów, w tym bielańskiego, z cenami i planami mieszkań. Pozdr.An. Odpowiedz Link Zgłoś