lipidus 25.01.06, 20:14 Czy ktos slyszal o Osiedlu Olbrachta na Woli.Czy to jest dobra lokalizacja? Prosze uprzejmie o pomoc!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulapol Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 09.02.06, 18:53 wystarczy lepiej poszukać a znajdziesz odpowiedź... ktoś poruszał już ten temat na forum... Generalnie więcej było chyba pozytywnych głosów aczkolwiek były i takie, że blisko trasy,cmentarza i osiedla lumpów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane1 Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:15 ja jestem zainteresowana kupnem mieszkania w tej inwestycji ale z tego co wiem jeszcze nie rozpoczela sie sprzedaz, podobno ma ruszyc na wiosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulapol Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 11.02.06, 22:16 ja też jestem szczerze zainteresowany. Dzwoniłem do nich kilkakrotnie ;) ale nic nie udało się konkrtnego dowiedziec...poza tym, ze sprzedaz zacznie sie ponoć w 3 kwartale podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane1 Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:18 W trzecim kwartale?! Cos niebezpiecznie to wszystko przeciagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulapol Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 12.02.06, 20:25 no trochę to podejrzana materia... napewno czekają na jakieś pozwolenie... ale żeby aż tak opóźniało to całą realizację?? Przypominam, że początkowo planowali zakończyć inwestycje w III kwartale 2007 bodajże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane1 Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:49 No wlasnie, najpierw mialo sie zaczac budowac we wrzesniu, potem na poczatku roku, dalej na wiosne a teraz w trzecim kwartale? Bardzo sie nastawilam na ta inwestycje ale jesli robia sobie takie zabawy to raczej nie skorzystam. Moze ktos ma jakies blizsze informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -i- Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:49 BxNieruchomości nie ma jeszcze prawomocnego pozwolenia na budowę, ale to kwestia dni. Lokalizacja jest super, ceny moim zdniem dopasowane do rynku.. Planowany termin zakończenia inwestycji - wrzesień 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.aster.pl 24.02.06, 07:18 > ceny moim zdniem dopasowane do rynku.. Jakie sa ceny? Odpowiedz Link Zgłoś