Dodaj do ulubionych

oOsiedle Olbrachta

25.01.06, 20:14
Czy ktos slyszal o Osiedlu Olbrachta na Woli.Czy to jest dobra lokalizacja?
Prosze uprzejmie o pomoc!.
Obserwuj wątek
    • Gość: bulapol Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 09.02.06, 18:53
      wystarczy lepiej poszukać a znajdziesz odpowiedź... ktoś poruszał już ten temat
      na forum...
      Generalnie więcej było chyba pozytywnych głosów aczkolwiek były i takie, że
      blisko trasy,cmentarza i osiedla lumpów :)
      • Gość: mane1 Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 17:15
        ja jestem zainteresowana kupnem mieszkania w tej inwestycji ale z tego co wiem
        jeszcze nie rozpoczela sie sprzedaz, podobno ma ruszyc na wiosne
        • Gość: bulapol Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 11.02.06, 22:16
          ja też jestem szczerze zainteresowany. Dzwoniłem do nich kilkakrotnie ;) ale nic
          nie udało się konkrtnego dowiedziec...poza tym, ze sprzedaz zacznie sie ponoć w
          3 kwartale podobno...
          • Gość: mane1 Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 11:18
            W trzecim kwartale?! Cos niebezpiecznie to wszystko przeciagaja.
            • Gość: bulapol Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 12.02.06, 20:25
              no trochę to podejrzana materia...
              napewno czekają na jakieś pozwolenie... ale żeby aż tak opóźniało to całą
              realizację?? Przypominam, że początkowo planowali zakończyć inwestycje w III
              kwartale 2007 bodajże...
              • Gość: mane1 Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 21:49
                No wlasnie, najpierw mialo sie zaczac budowac we wrzesniu, potem na poczatku
                roku, dalej na wiosne a teraz w trzecim kwartale? Bardzo sie nastawilam na ta
                inwestycje ale jesli robia sobie takie zabawy to raczej nie skorzystam.
                Moze ktos ma jakies blizsze informacje?
                • Gość: -i- Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.chello.pl 23.02.06, 22:49
                  BxNieruchomości nie ma jeszcze prawomocnego pozwolenia na budowę, ale to
                  kwestia dni.
                  Lokalizacja jest super, ceny moim zdniem dopasowane do rynku..
                  Planowany termin zakończenia inwestycji - wrzesień 2007
                  • Gość: v Re: oOsiedle Olbrachta IP: *.aster.pl 24.02.06, 07:18
                    > ceny moim zdniem dopasowane do rynku..

Jakie sa ceny?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka