Gość: derka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:56 czy ktoś może wypowiedzieć się na temat PBM EMBUD SP zoo? Mam zamiar podpisać z nimi umowę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa12 Re: EMBUD SP zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:03 podejrzanie tanio sprzedają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiadc Re: EMBUD SP zoo IP: 82.177.11.* 21.02.06, 11:41 i jak podpisałaś ?? ja też chcę u nich kupić mieszkanie?? Czy chodzi może o inwestycję Zaułek Wilanowski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donelka Re: EMBUD sp zoo IP: *.spsa.com.pl 22.02.06, 15:23 Ja też chcę kupić i też nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiadc Re: EMBUD sp zoo 22.02.06, 16:14 i ciężko będzie coś znaleźć. Ja siedzę od 3 dni w necie i tylko szukam info na temat developera i tego osiedla i nic cisza. Wiem tylko że osiedle które już stoi należy do kogo innego i przez kogo innego zostało wybudowane. I że przy tamtej inwestycji było chyba 2 lub 3 właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasha Re: Embud Sp z oo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 12:09 Ja też bym chciała się czegoś o nich dowiedzieć. Zastanawiam się czy nie są problemem tereny na których jest wybudowane to osiedle, czy nie są to tereny podmokłe gdzie dodatkowo istnieje duże ryzyko powodzi? I ta cena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuter Re: Embud Sp z oo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:46 podciągam do gory bo tez mnie interesuje i moze ktoś sie wypowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koot Zaułek WIlanowski - EMBUD IP: *.gprspla.plusgsm.pl 10.03.06, 03:04 Przeczytałam na jednym starym wątku, ze osiedle to znajduje się w okolicach jakiegoś "getta biedoty"...czy ktoś wie coś więcej? Mnie oosobiście martwią grunty na których stoi to osiedle, gdzieś mi się obilo o uszy, że tereny te są wilgotne i nie powinno tam powstawać zadne budownictwo mieszkaniowe, dodatkowo oczywiscie zagrozenie powodziami. Czy ktoś moze zweryfikować to co mi dzwoni po uszach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terle re: embud sp zoo IP: *.citibank.com 10.03.06, 10:22 a no pewnie o nich nie slychac bo firma nie jest z warszawy i pewnie budowała poza stolica. Z informacji na ich stronie wynika, ze za duzo tych inwestycji nie bylo i pewnie dlatego cena niewysoka zeby sie wybic na rynku..... Co do tego forum to 95% postow na nim dotyczy inwestycji warszawskich.... Nie wiem jak wyglada sytuacja z gruntami dla tej inwestycji ale podobno na podmoklych terenach powinno stosowac sie tzw. palowanie (jak jest w przypadku inwestycji Bluszczanska). Tu tez bedzie palowane? Mogłby ktos podać jakie sa u nich ceny? bo nie moglem znalezc na stronie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: EMBUD SP zoo IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 23:06 Co oni teraz buduja? Odpowiedz Link Zgłoś