malagosz 14.11.02, 19:00 Zastanawiamy się nad kupnem mieszkanka w Dom Development, na osiedlu Derby. Czy ktoś z Was tam mieszka? podzielcie się, proszę opiniami na temat developera i tego, jak Wam się mieszka, dzięki pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wojtek Re: Derbowcy - odezwijcie się! IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 14.11.02, 23:59 Poczytaj na naszej stronie to sie dowiesz najwiecej: derby.home.plPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArek Chmielewski Re: Derbowcy - odezwijcie się! IP: *.softlab.com.pl 18.11.02, 14:11 malagosz napisała: > Zastanawiamy się nad kupnem mieszkanka w Dom Development, na osiedlu Derby. Odradzam jakiekolwiek kontakty z tą firmą > Czy ktoś z Was tam mieszka? podzielcie się, proszę opiniami na temat > developera i tego, jak Wam się mieszka, dzięki pozdro. Raczej pozytywnych opinii na temat Dom Development nie znajdziesz. Krótko o firmie DD - jest ona miła tylko do momentu gdy nie jesteś jeszcze ich klientem, po tym stajesz się petentem :-(. Hamsie zachowania ich pracowników jest normą. Niedotrzymywanie umów notarialnych normą. Wydają oni dużo na marketing i prawników. Warto zapoznać się ze opiniami prezentowanymi na stronch osiedli wybudowanych przez DD www.akacje5.prv.pl/http://www.akacje.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
garbi1 Re: Derbowcy - odezwijcie się! 20.11.02, 12:22 Cześć, ja kupiłam mieszkanko na osiedlu Derby, jak narazie jestem zadowolona z kontaktów z DD, i na dniach będziemy odbierać pierwsze bloki. Nie są tacy straszni. Zajrzyj na stronkę www.derby.home.pl znajdziesz tam informacje i fotki z naszego osiedla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONZAI Re: Derbowcy - odezwijcie się! IP: *.css.pl / 10.0.1.* 20.11.02, 17:08 Czesc wszystkim. Ja tez zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na osiedlu Derby. Generalnie lokalizacja super i dojazd OK. Tylko... Czy nie przeraza Was przyszlych mieszkancow wizja obwodnicy tuz obok osiedla? Co o tym sadzicie?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś