IP: *.u.mcnet.pl 10.02.06, 14:50
Czy ktoś mi może coś powiedzieć o Pasażu Sadyba
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Edbud IP: *.chello.pl 11.02.06, 14:28
      Nabyłem i czekam aż wybudują, jak dla mnie to bardzo dobre miejsce! Dobra
      komunikacja, sklepy, wszystko "pod domem" a właściwie nawet w. W Pasażu sadyba
      będzie duży sklep Mokpolu.

Pzdr.
      • soovi Re: Edbud 11.02.06, 16:09
        Przy wybieraniu mieszkania zwróc uwagę na widok z okna, część mieszkań ma widok
        na ścianę Sadyba Best Mall (przynajmniej nikt Ci przez okno nie zajrzy) i
        zobacz gdzie jest wjazd (i wyjazd) na rampę przeładunkową Mokpolu (dostawy do
        supermarketów to jeszcze ciągle folklor, porozwalane palety, kartony i nadgnita
        główka kapusty to obraz jaki mi się skojarzy z takim miejscem, no i oczywiście
        kolejka dymiących ciężarówek). Ale miejsce warte przemyslenia, może troszkę
        tragizuję...
      • Gość: piwil Re: Edbud IP: *.u.mcnet.pl 13.02.06, 11:39
        A nie przeraża cię umowa no i ogólnikowo rozpisany stan wykończenia lokalu
        • Gość: Sz Re: Edbud IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.06, 21:56
          Dobrze radze! wystukaj w wyszukiwarce tego forum haslo <edbud> i poczytaj!
          jest tam kupa roznych, rozniutenkich wiadomosci!
        • Gość: mar Re: Edbud IP: *.dembego6.waw.pl 13.02.06, 23:29
          > A nie przeraża cię umowa no i ogólnikowo rozpisany stan wykończenia lokalu

Umowa? To pikuś przy tym co się będzie działo po roku, czy dwóch od zakończenia
          inwestycji... Polecam wizytę na forum Dembego 6 www.dembego6.waw.pl - to
          powinno dać obraz (fotki też są) czego się można spodziewać w przyszłości.

Jako klient EDBUDu szczerze odradzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka