Gość: piwil IP: *.u.mcnet.pl 10.02.06, 14:50 Czy ktoś mi może coś powiedzieć o Pasażu Sadyba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Edbud IP: *.chello.pl 11.02.06, 14:28 Nabyłem i czekam aż wybudują, jak dla mnie to bardzo dobre miejsce! Dobra komunikacja, sklepy, wszystko "pod domem" a właściwie nawet w. W Pasażu sadyba będzie duży sklep Mokpolu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
soovi Re: Edbud 11.02.06, 16:09 Przy wybieraniu mieszkania zwróc uwagę na widok z okna, część mieszkań ma widok na ścianę Sadyba Best Mall (przynajmniej nikt Ci przez okno nie zajrzy) i zobacz gdzie jest wjazd (i wyjazd) na rampę przeładunkową Mokpolu (dostawy do supermarketów to jeszcze ciągle folklor, porozwalane palety, kartony i nadgnita główka kapusty to obraz jaki mi się skojarzy z takim miejscem, no i oczywiście kolejka dymiących ciężarówek). Ale miejsce warte przemyslenia, może troszkę tragizuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwil Re: Edbud IP: *.u.mcnet.pl 13.02.06, 11:39 A nie przeraża cię umowa no i ogólnikowo rozpisany stan wykończenia lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz Re: Edbud IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.02.06, 21:56 Dobrze radze! wystukaj w wyszukiwarce tego forum haslo <edbud> i poczytaj! jest tam kupa roznych, rozniutenkich wiadomosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Edbud IP: *.dembego6.waw.pl 13.02.06, 23:29 > A nie przeraża cię umowa no i ogólnikowo rozpisany stan wykończenia lokalu Umowa? To pikuś przy tym co się będzie działo po roku, czy dwóch od zakończenia inwestycji... Polecam wizytę na forum Dembego 6 www.dembego6.waw.pl - to powinno dać obraz (fotki też są) czego się można spodziewać w przyszłości. Jako klient EDBUDu szczerze odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś