Dodaj do ulubionych

Garden Estate w Józefosławiu

IP: *.acn.waw.pl 12.02.06, 12:40
Witam
Czy ktoś podpisał umowę na segment w Józefosławiu przy ul. Ogrodowej?
Ja się właśnie nad tym zastanawiam.
Troszkę obawiam się developera, o którym nie ma nic w sieci.
A może Wy słyszeliście o UK Development?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ankaa13 Re: Garden Estate w Józefosławiu 14.02.06, 09:58
      Witam,
      my też się zastanawiamy nad domkiem tam, jeszcze nie podpisaliśmy umowy - w
      chwili obecnej ją negocjujemy. Po tym jak portaktowała nas Nasza Willa - UK
      Development oraz współpraca z Maxonem to duża różnica na plus. A Józefosław nam
      się bardzo spodobał, inwestycja wydała nam się najciekawsza a braliśmy pod
      uwagę jeszcze Sedno, Brzozowy Park, Ostoję, Naszą willę i Osiedle lawendowe,
      pozdrawiam
      Anka
      • Gość: tom Re: Garden Estate w Józefosławiu IP: *.crowley.pl 17.02.06, 10:00
        a dla mnie garden estate to zagrożenie
        duża ściema
        zero biura sprzedaży etc.
        brak rekomendacji
        nic jeszcze nie postawili
        :(
        • ankaa13 Re: Garden Estate w Józefosławiu 17.02.06, 13:27
          sprzedażą zajmuje się maxon - duże biuro pośrednictwa nieruchomości. Myślisz,
          że narażali by swoją wiarygodność sprzedając ściemę? Warto przejechać się na
          budowę i zobaczyć jak ruszyli! W pierwszym etapie segmenty środkowe sprzedane,
          my rezerwujemy w II etapie. 198 m2 za tą cenę nie znajdziesz w Józefosławiu.
          A to, że nic nie postawili to może być plus bo jak chcą być w branży to musza
          się wykazać pierwszą inwestycją
          pozdrawiam
          Anka
          • Gość: tom Re: Garden Estate w Józefosławiu IP: *.crowley.pl 17.02.06, 14:18
            ok, pracujesz dla nich?
            renomowane biuro maxon :)
            ZALEZY WSZYSTKO OD TEGO JAK NA KAŻDA INWESTYCJE CZŁEK PATRZY
            JA PODCHODZE KRYTYCZNIE ...
            • ankaa13 Re: Garden Estate w Józefosławiu 17.02.06, 15:42
              nie pracuje dla nich - to nie moja branża. Miałam kupić segment w naszej willi
              ale w dniu podpisania umowy poinformowano mnie, ze prezes M. komuś obiecał moje
              mieszkanie i nic nam nie mogą zaproponować.
              Ja do wszytskiego podchodze bardzo krytycznie - jednak obsługa maxona jest
              super, negocjacje z uk development bardzo udane - dlaczego mam tego nie napisać
              na forum???
              • Gość: tomek Re: Garden Estate w Józefosławiu IP: *.aster.pl 18.02.06, 10:17
                Witaj,
                skoro jest takie ok - poprosze o wiecej info
                na kasztanowa15@gazeta.pl

ew. przeslij mi swój e-mail
                t.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka