miqs 13.02.06, 14:42 Witam, mam zamiar kupić mieszkanie w nowej inwestycji Dembud na Czerniakowskiej 131. Czy ktoś z Forumowiczów już kupił tam mieszkanie? Może ktoś ma uwagi co do spółdzielni Dembud? Otwieram dyskusję! Miko - imbeer@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marsylka Re: Dembud Czerniakowska 131 IP: 213.134.141.* 14.02.06, 10:46 Czy wiesz po ile ma być metr? Lokalizacja świetna, przynajmniej dla mnie, tylko mieszkań tam mało i jak widziałam na stronie trochę dziwny układ budynku, mieskzania, biura, czego tam nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnewibracje Re: Dembud Czerniakowska 131 15.02.06, 12:15 lokalizacja swietna? przy Czerniakowskiej? wiecznie zakorkowanej i b. ruchliwej? mnie dodatkowo odstraszyl fakt, ze chcieli 30% wplaty na wejscie; to jednak gruba przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsylka Re: Dembud Czerniakowska 131 IP: 213.134.141.* 15.02.06, 12:36 Dla mnei świetna - pracuję na Gagarina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miqs Re: Dembud Czerniakowska 131 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.02.06, 16:14 Sprawdzilem spółdzielnię z prawnego punktu widzenia, wygląda na to że są OK. Cena metra to 5800 za m2, ale należy do tego dodać cenę balkonu, chyba 2900 za m2. Mają zamiar to szybko wybudować (II kw 2007). Mieszkania z oknami od strony Czerniakowskiej mogą (ba będą na 100% głośne) mimo iż budynek jest odsunięty do Czerniakowskiej to jednak arterię słychać i to bardzo. Lokalizacja jest bardzo dobra. Gagarina i Czerniakowska praktycznie się nie korkują, dojaz dobry zarówno autobusem jak i autem. Wydaje mi się mieszkanie w Dembudzie dobrą inwestycją, bo w okolicy nic sie nie buduje, a nawet jeśli to ceny zaczynają się od 3tyś (euro :-0 ). Mostostal nawet zmienił plany i projekt na Sieleckiej, miały być normalne mieszkania, będą apartamenty... Takie mam na tę chwilę luźne uwagi... Miko - imbeer@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś