Gość: FOKA IP: 62.93.65.* 20.11.02, 16:13 Klienci Dom Development odezwijcie się, proszę. Jak firma się wywiązała z obietnic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karla Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 21.11.02, 09:10 W lutym tego roku podpisałam umowę z DD. Do czasu podpisania umowy wszystko było rewelacyjnie - na wszystkie prośby i pytania reakcja była niemal natychmiastowa. W lutym czar prysł. W tej chwili jestem traktowana w tej firmie jak zło konieczne. Próbując uzyskać jakąkolwiek infirmację muszę dzwonić po kilka razy, bo nikt nic nie wiem. Na pisma klientów nie mają zwyczaju odpowiadać. Mieszkania jeszcze nie odebrałam, a już w tej chwili mam jak najgorszą opinię o tym developerze. Boję się pomyśleć co będzie przy odbiorze... Zaufałam DD, ale zaczynam tego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
wozimek Re: DOM DEVELOPMENT 21.11.02, 16:49 całkiem spora garść informacji do znalezienia pod n/w adresami (inwestycje zakończone): www.warszawa-oaza.prv.pl/http://www.akacje.prv.pl/ bartycka.dreamteam.com.pl/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek Re: DOM DEVELOPMENT 22.11.02, 11:00 Na Bartyckiej firma nie wywiazala sie z obietnic. Zamiast 400 miejsc parkingowych wybudowala tylko 100 miejsc pod chmurka, ponad rok opoznia sie z podpisaniem aktow notarialnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derbowicz Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 13:23 A ja zapraszam na strone www.derby.home.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.clinternal / 10.2.6.* 22.11.02, 13:30 Gość portalu: FOKA napisał(a): > Klienci Dom Development odezwijcie się, proszę. > Jak firma się wywiązała z obietnic ? Ja jestem z nich bardzo zadowolony, wszyscy sa bardzo mili (szczegolnie dzial finansowy :)) i co najwazniejsze kompetentni. Inna sprawa, że nie marudze, nie kombinuje za bardzo ze zmianami lokatorskimi to może i nie mam problemow. Jeszcze jedna bardzo wazna rzecz. Jak wplacalem pierwsze pieniadze to w miejscu mojego osiedla zaby, ganialy sie w berka na lace, a dzisiaj po 9 mies. bylem na budowie i juz jest moje mieszkanko na 2 pietrze. W dzisiejszych czasach to sprawa najwazniejsza, bo obiecywac mozna wiele, byle by to bylo realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 22.11.02, 13:35 Przepraszam, kto w Dziale Finansowym jest taki miły, uprzejmy i kompetentny? Moje doświadczenia są absolutnie negatywne. Dodam, że również nie marudzę, nie zmieniam planu, nie opóźniam się z płatnościami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.clinternal / 10.2.6.* 22.11.02, 15:44 Jest taka jedna bardzo uprzejma i mila pani, ktora zalatwia wszystko prawie od reki i ma dla mnie zawsze bardzo dobre wiesci. Z czym Ty masz takie wielkie problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś