Gość: Pati IP: 213.17.180.* 22.11.02, 09:24 Czy orienyujecie się jak przedstawia sie sprawa z zadłużeniem Osiedla Millenium na Tarchominie?? Zamieram tam kupić mieszkanie ale mam małe obawy :-(((( proszę o informację na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iml Re: osiedle Millenium 22.11.02, 10:23 Witaj! Rozumiem, że chodzi o oś. Milenium budowane przez Nowy Dom 82. Podobnie jak Ty miałem bardzo duże obawy zwłaszcza jeśli chodzi o obciążenie hipoteki, ale obawy zostały rozwiane gdy otrzymałem od Banku PKO oraz spółdzielni pismo mówiące o wyodrębnieniu mojego lokalu z wszelkich obciążeń po zapłaceniu pełnej kwoty mieszkania. Te dokumenty wystarczyły, aby bardzo rygorystyczny w udzielaniu kredytów bank WBK podpisał ze mną umowę kredytową. W załatwieniu tych dokumentów bardzo pomocna jest Pani Ewa z działu sprzedaży. To równa babka i można wszystko z nią załatwić. Teraz trzeba tylko czekać na podpisanie aktu notarialnego, ale z tym mamy czas do lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: osiedle Millenium IP: 213.17.180.* 22.11.02, 10:25 rozmumiem, że sypatyczna Pani Ewa pracuje w działe sprzedaży na Targowej? Odpowiedz Link Zgłoś