Gość: bleble IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.04.06, 20:54 szukalem ale nie znalazlem komentarzy na temat tej inwestycji. Czy jest ktos, kto juz sie zdecydowal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JR Re: kstrus-bemowo-pirenejska IP: *.7002.adsl.tele2.no 16.05.06, 18:15 Ja sie zdecydowalem, bo lubie te okolice. Ostatnio dowiedzialem sie jednak, ze Wojskowe Agencja Mieszkaniowa zamierza wykupic mieszkania, stad tez zawieszona sprzedaz do konca maja. Dla mnie to klapa!!!!! To tak jakby w Twoim bloku gmina wykupila mieszkania rotacyjne dla eksmitowanych. Jesli do tego dojdzie, bede musial wycofac sie z umowy.Dla mnie mieszkanie w bloku, w ktorym wiekszosc posiada Wojskiwa Agencja Mieszkaniowa , jest nie do zaakceptowania. Nie bedzie mozliwosci powolania wspolnoty mieszkaniowej a zarzadzac bedzie Agencja, jako wlasciciel wiekszosciowy. To beda mieszkania rotacyjne dla zolnierzy zawodowych. Onie nie dostana tych mieszkan na stale a jedynie na okres sluzby. Chyba nie musze przekonywac, jak beda oni dbac o mieszkania i blok. Mam nadzieje, ze KSTRUS wycofa sie z tego pomyslu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś