Dodaj do ulubionych

Mokotów Residence- Marvipol

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.06, 00:18
jest nowa oferta na dolnym mokotowie. po tygodniu od jej uruchomienia nie
mają już małych mieszkań. i podnieśli też ceny (po tygodniu!!!???),choć wciąż
są chyba atrakcyjne, jak na tę lokalizację (stegny). jakie jest wasze
zdanie ? - od ok. 5200 na parterze do ok. 6 i pół na 10 piętrze. nie widzę na
tym forum opinii o tym developerze. może coś podrzucicie? kupić u nich i w
tym miejscu czy to kiepski pomysł?
Obserwuj wątek
    • amelia345 Re: Mokotów Residence- Marvipol 28.04.06, 11:51
      To już właściwie nie jest Mokotów, tylko pole na granicy tej dzielnicy,
      generalnie taka sobie lokalizacja. Co do developera to nie miałam doświadczeń,
      ale są obecnie na warszawskim rynku od paru lat więc pewnie gdyby byli lipni to
      coś obiłoby się o uszy.
      • Gość: garfild Re: Mokotów Residence- Marvipol IP: *.oeiizk.waw.pl 28.04.06, 13:00
        Na granicy Mokotowa z czym? Z Mokotowem. Dolnym, bo Dolnym, ale Mokotowem. Póki
        co, jeszcze nikt inaczej tej dzielnicy nie nazwał :-))
        Na forum opini mnóstwo. Budują wszedzie. Zdania podzielone. Szukaj.
        • Gość: ja Re: Mokotów Residence- Marvipol IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.04.06, 10:38
          chyba lokalizacja nie jest taka podła, skoro mieszkania idą jak ciepłe bułki.
          natomiast mało na forum wpisów o tym developerze, a ja chyba zdecyduję się na
          nich. znam ich nazwę oczywiscie , ale proszę o podzielenie sie doświadczeniem w
          kontakcie bezpośrednim.
          mam znajomych, którzy mieszkają w bloku obok na Pory. bardzo sobie chwalą. dość
          blisko. dobry dojazd do centrum (autem), wokół dużo zieleni - choć mało
          zadbane. a szczególnie pociąga mnie ta cena. tuz obok buduje inny developer -
          rogowski - i tak już parter od ponad 6000.
          • Gość: Maciek Re: Mokotów Residence- Marvipol IP: 196.3.50.* 29.04.06, 13:58
            Chociaż z tamtą częścią Mokotowa niespecjalnie sympatyzuję, to wydaje mi się że
            jednak lokalizacja ta jest niezła. Nie wiem jakie są plany, ale przypuszczam że
            cały potężny obszar od tej inwestycji aż do Puławskiej będzie zabudowywany
            nowymi osiedlami, zrobi się nowa dzielnica (to jeden z większych wolnych
            obszarów w dobrej lokalizacji w Warszawie - powinni go obejrzeć wszyscy Ci
            którzy twierdzą że mieszkania muszą drożeć bo niby kończy się miejsce pod nowe
            inwestycje :-)
            Z ul. Pory można się nawet pokusić o spacery do metra, więc komunikacyjnie dobrze.
            Odległość w linii prostej do Centrum ok. 5,5km - to nie tak daleko.

Trudno mi mówić o cenach, bo nie wiem jakie aktualnie są na rynku, ale Marvipol
            znany jest raczej z całkiem atrakcyjnych cen, stopień pazerności firmy oceniam
            jako umiarkowany.

Co do jakości, opinie są różne. Najgorsze słyszałem o inwestycji Przy Agorze
            gdzie podobno jest warunkowe pozwolenie na użytkowanie bo budynek ma wadę.
            Podobno sprawa jest poważna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka