Dodaj do ulubionych

Weekend relax :)

28.03.25, 12:30
Chyba nie ma jeszcze watku ... Jesli jest to sorry.
Dla milosniczek board game "Clue", dla czytelniczek wszystkiego by Agatha Christie no i dla birdwatchers tez wink tudziez ku oderwaniu sie od crappy news plus przetrzymania (u mnie) crappy pogody w ten weekend, moge polecic (na Netflix) "The Residence". Sure, jak wiekszosc tego typu productions moglby byc krotszy, moze nawet najlepszy bylby jako sztuka teatralna ale oglada sie bez bolu, z usmiechem na ustach, ogolnie yes, definitely yes jako weekend relax! Milego weekendu dla wszystkich wszedzie smile Cheers.
Obserwuj wątek
    • zla.m Re: Weekend relax :) 28.03.25, 12:54
      Dzięki, brzmi jak coś dla mnie smile
    • daniela34 Re: Weekend relax :) 28.03.25, 12:55
      Oooo, więc mówisz żeby to wrzucić na listę do obejrzenia? Dzięki.
    • mocca25 Re: Weekend relax :) 28.03.25, 19:44
      Nie mam Netflixa. Za to w weekend mam nadzieję spędzić trochę czasu na świeżym (?) powietrzu. Jeżeli pogoda będzie zbliżona do dzisiejszej.

A ja polecam koncert Bjork "Cornucopia" w kinach - tylko kilka pokazów w PL, chyba w maju. Byłam na żywo i chyba piewrszy raz napiszę coś takiego: podejrzewam, że na ekranach kin może być lepszy wizualnie.
      • bi_scotti Re: Weekend relax :) 28.03.25, 20:54
        mocca25 napisała:

> w weekend mam nadzieję spędzić trochę czasu na świeżym (?) powietrzu.

U mnie ma byc freezing rain, rain & ogolnie niezbyt pieknie a wrecz momentami pewnie po prostu paskudnie uncertain Poza tym news jest okropny wiec tzw. rozrywkowe filmy jak najbardziej na weekend wskazane smile Milych spacerow! Cheers.
    • nenia1 Re: Weekend relax :) 28.03.25, 19:59
      Tak, oglądam od paru dni po odcinku, faktycznie niezły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka