Dodaj do ulubionych

Nowoursynowska 139

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.05.06, 00:44
hej!czy ja jestem jedyna,ktora zaryzykowala kupno mieszkania pod wyzej
wymienionym adresem????!szukam po necie,gdzie tylko mozliwe i zadnych
wiadomosci???!!!jesli ktos siedzi w tym temacie,prosze o odzew!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: owg Re: Nowoursynowska 139 IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 25.05.06, 10:19
      a starczylo tylko wpisac nazwe firmy ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=40500302
      pzdr
      • charli5 Re: Nowoursynowska 139 30.05.06, 00:14
        czy mozesz bardziej konkretnie?ten adres znam juz,i tez niczego nowego sie nie
        dowiedzialam?!robotnicy sie kreca,cos robia,wiec czego powinnam sie obawiac?-
        doradz,jesli wiesz lub znasz jakies konkrety?!
        • Gość: owg Re: Nowoursynowska 139 IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 30.05.06, 09:01
          Nie chce sie strasznie powtarzac i nadbudowywac watkow w ramach jednej
          inwestycji, ale konkrety wypunktuje:
          - sprawdziwlem developera - brak zastrzezen
          - nie ma zobowiazan w KW - (naturalnie jest kredyt w BGK)
          - rozmawialem z ludzmi ktorzy mieszkaja w inwestycjach NPC - ogolnie tez
          pozytywnie (wiadomo ile ludzi tyle opinii)
          - przeczytalem dokladnie umowe (+ prawnik (w sumie 2;)) - i tez byla ok
          - od podpisania umowy wspolpraca uklada sie dobrze (co nie jest juz standartem
          niestety)
          - naturalnie mam swoje drobne osobiste zastrzezenia (ale kto nie ma "pw.")
          - jak podpisywalem umowe cena byl hmm nizsza niz obecnie - wiec nie wiem jak
          bym sie teraz zachowal
          - lokalizacja pomimo paru utrudnien mi odpowiada
          - jako ze mieszkam na ursyn. niedaleko to bacznie obserwuje postep prac
          budowlanych i musze powiedzec ze naprawde pracuja - nie ma zastojow - jak to
          mialo miejsce jeszcze 2-3 lata temu (ale to juz inna historia)
          - nawet w biurze budowy (nawet to miejsce niejednokrotnie odwiedzilem:)) panuje
          atmosfera pracy (ale to zabrzmialo;)

no nie wiem co jeszcze w sumie to tyle !
          ale zachecam aby kazdy sam wyrobil sobie zdanie jednemu, to pasuje drugiemu
          zupelnie co innego - powyzsze wypociny to tylko moj punkt widzenia.
          pzdr.
          • Gość: stefan Re: Nowoursynowska 139 IP: *.aster.pl 31.05.06, 20:00
            zgadzam się z przedmówcą.
            Dokonałam zakupu mieszkania na Nowoursynowskiej.
            Też mieszkam nie daleko – codziennie rano (przed 8:00) przejeżdżam koło
            inwestycji – PRACA WRE. Ludzi pełno gania po budowie, dźwigi się kręcą.
            Dodam, że mieszkam na osiedlu, które budowali – jestem zadowolona. Naprawdę nie
            mam się do czego przyczepić.

Więc powiem tak: trzeba trzymać kciuki, że by dalej wszystko tak dobrze szło
            • Gość: charlie Re: Nowoursynowska 139 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 21:38
              noo i o to chodzi!!!cos sie zaczyna dziac w "naszej "inwestycji:)coraz wiecej
              glosow od przyszlych mieszkancow!!!od razu musze przeprosic kolege(-zanke?)pod
              pseudonimem owg.;nie jestem na miejscu,mieszkam w niemczech i mieszkanie kupuje
              moja corka;ale bidula zapracowana:)nie ma czasu sie interesowac
              tematem:);przefaksowala mi umowe przedwstepna i tu zaczely sie moje
              nieprzespane noce:(bo pomimo tego ,ze mieszkam za granica ,co tydzien wydaje
              kupe szmalu na gazety z Polski;i tematy budownictwa nie sa mi tak obce;co mi
              sie nie podoba bardzo-i co wlasnie tez wyczytalam w jakims artykule-to jest to
              te nieszczesne uwarunkowanie zakupu mieszkania od wplaty 16.000 na konto
              garazu???!!!i to jest nezgodne z prawem!!!!czy wy to bez problemu bedziecie
              placic???!

• Gość: owg Re: Nowoursynowska 139 IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 01.06.06, 08:51
                Gorąca prośba !!!!!

Piszmy pod jednym wątkiem, coby nie powtarzać się 4 razy, i nie szukać na
                forum!!

Proponuje
                tam tez odpowiem na twoje pytanko odnosnie garazu !
              • Gość: Mieszkaniec Re: Nowoursynowska 139 IP: *.aster.pl 01.06.06, 09:58
                Czy to jest ta lokalizacja 50 metrow od przyszlej autostrady/drogi szybkiego
                ruchu? Prawie jak przy Lesie Kabackim. Prawie a robi roznice...
                • Gość: owg Re: Nowoursynowska 139 IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 01.06.06, 13:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka