tarper 24.01.03, 08:50 Czesc wszystkim, Szukam przyszlych sasiadow ktorzy kupili mieszkanko na osiedlu Sady Rembertowskie. Pozdrawiam, Tarper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nishka Re: SADY REMBERTOWSKIE - JWC IP: *.aps.edu.pl 29.01.03, 09:48 Witam! To ja.... prv: nishka@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: SADY REMBERTOWSKIE - JWC 29.01.03, 11:58 Witam, Wrescie jakas bratnia dusza na tym forum. Mam pytanko w jakim budynku bedzie sie znajdowalo Twoje mieszkanko, poniewaz maje bedzie w RIVc. pozdrawiam, tarper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: SADY REMBERTOWSKIE - JWC IP: *.is / *.basf-ag.de 30.01.03, 15:17 ostatio kupilem mieszkanie w Sadach Rembertowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
tarper Re: SADY REMBERTOWSKIE - JWC 31.01.03, 09:38 Witam Lukaszu, Mam nadzieje ze szybko odadza nasze mieszkanka. Jestem na budowie praktycznie co sobote (przy okazji jadac do rodzicow) i postep w budowie z tygodnia na tydzien jest (owszem teraz jak jest zimno mniejszy ale jest). Pozdrawiam, Tarper Ps. W ktorym budynku bedzie Twoje mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś