Dodaj do ulubionych

Zacisze Elsnerow cz 16

• zx80 Na pohybel złodziejom 08.10.06, 14:41
      forum.bonicki.info/viewforum.php?f=5
      • psik3 Re: Na pohybel złodziejom 08.10.06, 15:41
        Doskonały link.
        Szczególnie polecany Apsikowi.
    • Gość: AREK Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 09:26
      Poszukuję do wynajęcia garaż w II etapie od zaraz .Kontakt telefoniczny 606
      654 529 Arek.
      • Gość: listonosz złodzieje korespondencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 09:55
        Złodziejom korespondencji zdecydowanie mówimy NIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Arek. Re: GARAŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 11:23
        Poszukuję do wynajęcia garaż w II etapie od zaraz .Kontakt telefoniczny
        606 654 529 Arek.B

• banrae Prezesie 10.10.06, 12:16
          Panie Prezesie, rozumiemy jak się Pan może czuć. I dlatego tę piosenkę
          dedykujemy właśnie Panu.

Tu macie link.
          youtube.com/watch?v=xkHDkmS-nr8
      • Gość: sasiad Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 14:26
        i znowu szerzy sie zachowanie jakiego spodziewac sie mozna tylko po okreslonej
        grupie ludzi – skoro od pradziada wyrzucano u nich smieci albo do rowu tuz przy
        lesie, albo w przyplywie poczucia wyzszej estetyki - wprost do lasu (zeby w
        oczy sie nie rzucalo) to widocznie takie prawo natury.
        sytuacja powtarza sie - po co worki ze smieciami wrzucac do pojemnika,
        przeciez skoro jedyna otwarta klapa jest zapchana to przeciez wszystko musi byc
        zapchane. uwazam ze to ... sami doskonale wiecie co... i bycie zwykla fleja
        ktora z nawyku wrzuca smieci z zamiatania pod dywan. zamiast sprawdzic
        czy "przypadkiem" pod kolejna klapa bedzie pusto, kladzie swoje "skarby" pod
        smietnikiem. niech smrod i muchy roznosza sie bez ogrodek, facet od zamiatania
        uprzata nasze smieci a widok, to nieistotne przeciez z naszych okien nie widac
        jak wesolo walaja sie kolorowe odpadki a co... niektorym wyda sie ze marudze,
        ze to jednorazowy przypadek , ze za malo pojemnikow a to jeszcze wiele
        innych "ale" - jednak w sobotnie a co najciekawsze rowniez w niedzielne
        popoludnie pojemnik (ten blizszy budynkom) byl w polowie pusty (dla tych
        bardziej wesolych - byl w polowie pelen) a przy siatce pietrzyla sie juz
        pokazna gorka wszelkiej masci smieci. dla tego tez proszę - nie ma roznicy czy
        ktos doplaca, doplacal, nie doplaci itp itd - WRZUCAJMY SMIECI DO
        PRZEZNACZONYCH NA TO KONTENEROW!CZY TO TAKI PROBLEM?OCZYWISCIE JESLI
        PODNIESIENIE KLAPY I SPRAWDZENIE CZY WOREK ZE SMIECIAMI ZMIESCI SIE UWLACZA
        HONOROWI KTOREGOS Z WSPOLMIESZKANCOW - TO COZ Z HONOREM DYSKUTOWAC NIE SMIEM....
        • Gość: Doran Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: 195.205.147.* 10.10.06, 14:57
          Zgadzam sie z Toba ale czy nie uważasz, że za pieniadze które płacimy za wywóz
          nieczystosci nie powinno byc wiecej tych pojemników??? Płacimy jak za 30 a mamy
          2 ...
          • Gość: a Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: *.elsnerow.waw.pl 10.10.06, 18:52
            a poco nam 30 skoro nie umiemy wykorzystac tych 2, moze jak zacznie naprawde
            brakowac miejsca w kontenerach pojawi sie 3, ale narazie te 2 kontenery sa caly
            czas w polowie puste
            • Gość: Doran Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: 195.205.147.* 10.10.06, 19:34
              Poco i narazie

Czy to bochateży jakieiś nowei kreskufki????

ps. czy ja pisałem, że powinno stać 30 kontenerów???

A 2 kontenery to za mało bo w jednym z nich siedzi przestraszona lustratorka i
              przepisuje farmazony jonasza.

• Gość: gosc Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 11:40
                ciesze sie ze zgadzamy sie w tej kwestii - wykorzystujmy dwwa pojemniki w
                sposob prawidlowy , jak bedzie za malo, zwiekszona moze byc czestotliwosc
                wywozu. nie potrzeba ich wiecej. juz nie wnikam w rozkladanie pudel
                kartonowych , zgniatanie kartonow po napojach, zgniatanie butelek PET itp - do
                tego musza dorosnac rozni i roznisci. ale powiedzcie, na cholere wystawiac
                chleb w reklamowkach i klasc go na wierzchu smietnika albo co njciekawsze z
                glupich - wieszanic taka reklamowke na ogrodzeniu? ponownie bede apelowal w
                nastepnej czesci :) pozdr!
              • Gość: cien Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: *.elsnerow.waw.pl 11.10.06, 19:25
                jestes tak durny, ze az zal d.. sciska.
                sam bylem swiadkiem, jak ty i twoi znajomi wyrzucacie smieci nie tam gdzie
                trzeba, a blotem obrzucacie wszystkich i wszystko dookola.
                juz wiadomo kogo mozna podejrzewac o paskudzenie..
                • Gość: cien Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: *.elsnerow.waw.pl 11.10.06, 19:45
                  poprzedni post byl skierowany oczywiscie do dorana i jego przyjaciol watpliwej
                  reputacji
                  sory jesli gosc pomyslal, ze to do niego
                  • Gość: sasiad Re:zapamietywanie poprzez powtarzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 09:54
                    juz mialem uzyc inwektyw ale dobrze ze sie cieniu naprostowales. pozdr! :)
                • Gość: zdziwiona a propos cz 17 IP: *.elsnerow.waw.pl 11.10.06, 21:25
                  Mam pytanie: Po co został założony wątek 17?
                  Czy sąsiedzi z I etapu nie zauważyli, że prawdopodobnie to dzieło Dorana i
                  Mańka? I pewnie tej całej bandy?
                  W związku z tym proponuję bojkot.
                  Może założymy swoją część 18? A co!
                  • Gość: Doran do Zdziwki i cieniasa IP: 195.205.147.* 11.10.06, 22:52
                    Włazcie do pojemnika i usiadzcie obok jonasza,tadka przebiegłego i reszty
                    baranów całkogłowych !!!! i nie dyskutować mi tu bo poszczuje zarusiem!!!!
                  • Gość: tede Re: a propos cz 17 IP: *.elsnerow.waw.pl 11.10.06, 23:00
                    bojkot to Ty Zdziwiona i Twoi kolesie macie w głowach
                    • Gość: Zdziwiona Re: a propos cz 17 IP: *.elsnerow.waw.pl 11.10.06, 23:12
                      Ho, ho, ho. Odzywki jak na przerwie w szkole podstawowej!
                      Nie mam zwyczaju dyskutować z takimi jak wy (tede i doranie), więc używając
                      waszego słownictwa (żebyscie zrozumieli): oleję was ciepłym moczem.
                      Mówiąc normalnie: nie jesteście nic warci i teraz juz jestem pewna, że nie
                      warto waszymi marnymi osóbkami zaprzątać sobie myśli.
                      A, i jeszcze jedno: życzę wam jak najgorzej, choć to również nie jest w moim
                      zwyczaju, ale wam się należy, chociażby za poziom waszych wywodów i prób
                      manipulacji.
                      • Gość: apsik Re: a propos cz 17 IP: *.elsnerow.waw.pl 11.10.06, 23:43
                        Ależ Zdziwiona, nie tak nerwowo! Trzeba chłopaków zrozumieć. Wyprztykali się ze
                        wszystkich pomysłów, a teraz kompinują, co dalej. Robią remanenty w kwitach (a
                        nuż coś się jeszcze znajdzie), studiują - choć to słowo, to niewątpliwie
                        nadużycie - je metodycznie i... odnajdują nowe "haki" na im miłościwie panujący
                        zarząd. A będzie im panował długo, oj długo. Bo i "kuńcepcje" się skończyły, i
                        wszystkie "plany" spaliły na panewce, a i "działania" diabli wzięli... No
                        i "argumenty i racje" już się osłuchały. A szeregi topnieją, jak bałwanek w
                        majowym słońcu. Jeszcze trochę i Maniek nie będzie miał przed kim brylować.
                        Jeszcze trochę...
                        • Gość: Ćpiorek Re: a propos cz 17 IP: *.aster.pl 12.10.06, 00:19
                          A Psik jak mały piesek...Ugryźć się boi, ale zawsze obsika. ; )
                        • Gość: Zdziwiona Re: a propos cz 17 IP: *.elsnerow.waw.pl 12.10.06, 12:38
                          Do Apsika:
                          Nerwowo? O nieee. Toż to spokój przeze mnie przemawia.
                          Po prostu nie zgadzam się na takie traktowanie innych!
                          Państwo garażowi, klatkowi itp. niech nadal kryją się po podziemiach, bo tam
                          jest ich miejsce. Może w końcu ktoś zrobi deratyzację i wykurzy z osiedla tych
                          wszystkich podgryzaczy (od słowa gryzoń).
                          A przy okazji może zostaną uprzątnięte niepotrzebne śmieci i 2 kontenery
                          wystarczą?
                          • Gość: ale Re: a propos cz 17 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:21
                            Zdziwiona ?
                            póknij sie w głowe - z lekka mówiąc.
                            • Gość: Doran Re: a propos cz 17 IP: 195.205.147.* 12.10.06, 13:29
                              Najbardziej odpowiadałoby mi aby w ogóle nie było żadnych kontenerów na osiedlu
                              a każdy smieci mógłby wozić na karkonoszy.

ps. nigdy nie zostawiłem smieci pod kontenerem. Z tego co zauwazyłem to
                              calkogłowi wyrzucaja z balkonów swoje smieci, niestety 95% prób jest niecelnych
                              i stad ten bajzel.
                            • Gość: Andrzej Re: a propos cz 17 IP: *.pkobp.pl 12.10.06, 13:32
                              Jak ktoś ma w głowie nasrane, to pukanie chyba nic nie da :-)
    • lewinowska44 Re: Zacisze Elsnerow cz 16 10.10.06, 16:09
      Poniżej link do nowego wątku, który pora zacząć bo jeszcze nam się limit pojawi
      albo co?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=50101108
      Lewinowska44
    • Gość: Zdziwiona Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.elsnerow.waw.pl 12.10.06, 14:00
      I właśnie o takim zachowaniu , jak trzy poprzednie posty, pisałam wcześniej.
      Znowu pokazaliście swój poziom panowie.
      Odkrywajcie się nadal...
      • Gość: Andrzej Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.pkobp.pl 12.10.06, 14:18
        Niestety, tylko dostosowalismy sie do twojego poziomu
        • Gość: Zdziwiona Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.elsnerow.waw.pl 12.10.06, 14:26
          Proszę, proszę, jaka riposta..
          A w pracy nie ma nic do roboty czy może zamknąłeś kasę i wystawiłes
          tabliczkę "przerwa"?
          Uważaj, bo coraz częściej pracodawcy monitorują działania informatyczne
          pracowników. A nowy prezes zaczął robić porządki...
          • Gość: Andrzej Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.pkobp.pl 12.10.06, 15:42
            Idż lepiej popilnuj smietnika
            • chuck.n Ku opamiętaniu 12.10.06, 15:47
              Niestety smutny artykuł:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061012/prawo/prawo_a_14.html
      • Gość: uzi Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.rzeczpospolita.pl 12.10.06, 16:21
        zdziwniona, może przeczytaj najpierw swoje posty. zaniżasz poziom i to bardzo.

uzi
        • Gość: Arrczi Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:54
          "Przepisy ustawowe mówią tylko tyle, że wkład ma odpowiadać kosztom budowy
          przypadającym na dany lokal. Art. 173 ust. 2 ustawy o spółdzielniach
          mieszkaniowych"
          Dlatego staramy się sprawdzić ile faktycznie kosztuje dany lokal!!!
          Jak będzie zakończone rozliczenie budowy przez biegłych to dopłacimy!!!
          • Gość: Doran Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: 195.205.147.* 12.10.06, 17:16
            Jak nawet rozliczymy to ja i tak nie zapłace złotówki. Mam zabezpiecznie z sądu
            do 2040 roku. Nie chce miec aktu i nie bede nic placił. Uwazam, ze i tak o
            360zł/m2 za duzo zapłaciłem.

A jakby mi nawet proponowali podpisanie to i tak bym sie nie zgodził bo
            kancelaria pana szymona jest najdrozsza w Polsce.

4100zł za podpisanie aktu na mieszkanie 55m2 i odstapienie garazu na wiecznosc
            sbm bo o wiele za duzo!!!!

Miłego wieczoru. Pozdrawiam
            • Gość: sasiad Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:00
              no i wlasnie za takie mendy trzeba doplacac...
              jest zupelne niesistotne to co "uwazasz" wlasnie takich w pierwszej kolejnosci
              za pysk.
            • Gość: Nathan Pytanie do Starego Zarządu IP: *.piotrkow.net.pl 17.10.06, 21:58
              Czy w związku z wprowadzeniem telewizji HD NTV na stronie elsnerow.waw.pl nie
              przewidujecie emisji kultowego odcinka ,,Sprawy dla reportera''???

Myslę,że wszyscy mieszkańcy osiedla chętnie zobaczyliby jeszcze raz cmentraną
              minę Jacka i bawiącego się Rolex'em Piotrka w wysokiej rozdzielczości.

I jeszcze jedno pytanie: Czy to prawda, że na stronie elsnerow.waw.pl będzie
              można oglądać w nowej technologii BigBrothera w celi Nr.3 z udziałem w/w
              warszawskich magnatów i ostrołęckiego kierownika budowy firmy Ostrada????
              • Gość: uff Re: Pytanie do Starego Zarządu IP: *.elsnerow.waw.pl 18.10.06, 08:59
                Człowieku!!!czekam na serial z zaciśniętymi kciukami,
                jestem ciekaw, który będzie robił za babę?
                napewno Jack bo ma piękne poliki i duży otwór gębowy,
                oj będzie się działo!!!
                • Gość: Doran Re: Pytanie do Starego Zarządu IP: 195.205.147.* 18.10.06, 10:42
                  Hehhehe dobre. Myśle, że juz dawno wszyscy jesteśmy w Truman Show 2!!!!
        • Gość: Zdziwiona Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.elsnerow.waw.pl 12.10.06, 21:23
          Uzi, zajmij się swoją rzepką i nie wtrącaj się jak jakaś smarkula, jeśli nie
          wiesz o co biega. Ciekawe, że nigdy nie piszesz nic ciekawego, a wyłącznie
          wjeżdżasz z tekstami popierającymi swoich koleżków.
          • Gość: a2 [...] IP: *.elsnerow.waw.pl 12.10.06, 22:55
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: uzi Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.rzeczpospolita.pl 13.10.06, 11:01
            posłuchaj zdziwiona, a raczej zdziwiony,

czym mam się zajmować, to moja sprawa. i nic ci do tego.
            i wiem więcej niż ci się wydaje, dużo więcej, bo parę nocy spędziłam czytając
            bardzo ciekawe dokumenty świadczące o tym, co wyprawiają i wyprawiali twoi koledzy.
            a co ty piszesz ciekawego?? tylko obelgi i rozstawianie wszystkich po kątach.
            przypominam ci, że to jest forum publiczne. a jak ci się nie podoba, to nie czytaj.

uszanowania dla wszystkich, poza tobą zdziwiona.
            • Gość: ooo Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.elsnerow.waw.pl 13.10.06, 11:37
              uzi się uniosła.............hahahahah, proszę nawet czytać potrafi
              • Gość: uzi Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.rzeczpospolita.pl 13.10.06, 11:48
                oooo i zdzwiona,

wasz poziom jest tak niski, że uwłacza mi jakakolwiek dyskusja z wami (jeśli
                wasze obelgi można w ogóle nazwać wypowiedziami w dyskusji). w związku z tym żegnam.

uzi
                • Gość: Zdziwiona Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.elsnerow.waw.pl 13.10.06, 12:30
                  Uzi-ptaszyno,
                  Jeżeli faktycznie nie wiesz co pisać (co sama potwierdzasz), to faktycznie nie
                  pisz. Zwłaszcza nie pisz bzdur, bo nikomu nie ubliżyłam. Wydaje mi się, że po
                  prostu nie potrafisz zrozumieć tekstu, który czytasz. Zatem przypuszczam, że
                  twoje nocne czytanki, o których pisałaś, mogły mieć zupełnie inne znaczenie.
                  Oj, oj, weź się w garść dziewczyno i zacznij studiować literaturę począwszy od
                  bajek La Fontaine`a (teksty proste, fabuła nie skomlpikowana, pointa też
                  zrozumiała - jak na początek wystarczy).
                  A propos - mnie również uwłacza pisanina z tobą, bo ja piszę, a ty nie
                  rozumiesz. Eeeeeee....
                  • Gość: Doran Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: 195.205.147.* 13.10.06, 12:45
                    Zdziwiona??? A ja mysle, że ty po prostu zazdroscisz Uzi inteligencji i urody.
                    • Gość: znajomy z kl. obok Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 15:15
                      teraz to przegiales.. ladna na tym osiedlu? chyba widziales jakas
                      przedstawicielka plci przeciwnej bedacej akurat w odwiedzinach...
                      • Gość: ha ha Romansik? IP: *.elsnerow.waw.pl 13.10.06, 16:21
                        Czy to prawda, że światowa manager kręci z pseudoprawniczkiem z podziemia?
                        • Gość: Doran Re: Romansik? IP: 195.205.147.* 13.10.06, 16:33
                          Nie, to nie prawda ale słyszałem, że apsik kręci z ochroniarzem. Ale co na to
                          jego chłopak z którym mieszka. Ale to juz nie moja sprawa.

Miłego weekendu wszystkim mieszkańcom I i II etapu

Doran.
                        • Gość: ho ho Re: Romansik? IP: *.elsnerow.waw.pl 14.10.06, 07:57
                          A co?bzykać Ci się chce?pobrandzluj sobie Gefrajtera
            • Gość: Zdziwiona Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.elsnerow.waw.pl 13.10.06, 11:47
              Uzi, moja droga dziewczyneczko, co ty bajdurzysz? Ja i obelgi?
              Oj daru rozpoznawania ludzi to ty nie masz. Niestety. Niestety - po raz drugi -
              gdyż również nie potrafisz rozszyfrować towarzystwa jątrzącego, i po raz trzeci
              niestety - bo możesz razem z nimi polec, chyba, że rodzice zapłacą za twoje
              długi, a tobie jako kochanej córeczce się upiecze.
              Ponadto nie używam obelg na tym dziwacznym forum. Chyba, że za obelgi uważasz
              zwracanie uwagi twoim koleżkom, że obrażają wszystkich dookoła.
              Aha, i nie zmieniaj mi płci, bo w takie gierki to bawi się ta wasza sekciunia.
    • Gość: II etapowiec Pytanie IP: 80.240.189.* 14.10.06, 14:45
      Jak długo czeka się (czekaliście) na wpis, potwierdzenie do księgi wieczystej,
      i w jaki sposób zostaliście powiadomieni o tym fakcie.

dzięki za odpowiedź.
      • Gość: Nick Re: Pytanie IP: *.elsnerow.waw.pl 14.10.06, 21:19
        Po 4 miesiącach przyszedł list polecony z zawiadomieniem o wpisie z sądu (IX
        Wydiał Sądu Wieczystoksięgowego)
        Pozdrawiam
        Nick
        • Gość: II etap Re: Pytanie IP: 80.240.189.* 15.10.06, 10:50
          Dzięki
          • Gość: II Etap dopłaty IP: 80.240.189.* 15.10.06, 11:16
            Apropo dopłat, zdecydowałem się zapłacić tym sk... po tym jak przedstawiłem
            sprawę siostrze która studjuje prawo na UJ, sprawie tej poświęcili kilka zajęć.
            Finał jest taki, aby sprawiedliwie i szegółowo i jak najszybciej rozliczyć tę
            budowę należy wydzielić drugą spółdzielnię lub wspólnotę, oczywiście najpierw
            dopłacić. Te działania które teraz trwają generują tylko dodatkwe koszta.
            przykre ale prawdziwe
            • Gość: Doran Re: dopłaty IP: 195.205.147.* 15.10.06, 11:26
              Wydzielić nową spółdzielnie??? Siostra na UJ ...hehehehhe Jonasz przestan...
              • Gość: Zarski&Żerański Re: dopłaty IP: 80.240.189.* 15.10.06, 11:32
                Płacić cwoki i nie dyskutować, dom muszę na możem kupić dla kochanka!!!
          • Gość: maron Księga Wieczysta IP: *.elsnerow.waw.pl 19.10.06, 22:16
            Cześć wszystkim.
            Otrzymałem wiadomość o ustanowieniu Księgi Wieczystej dla mojego mieszkania.
            Czy ktoś z Was podpisał już akt notarialny na garaż. Jeżeli tak to u którego
            notariusza byliście i ile taka przyjemność kosztowała?

P.S. Dawno nie pisałem, ale widzę, że niekturym dawne dowcipy nie znudziły...
            • Gość: mra Re: Księga Wieczysta IP: *.budimex.com.pl 20.10.06, 08:43
              Z tego co mi wiadomo to podpisujesz u tego samego notariusza.
              Cena ok. 1100 zł.

Marcin
              • Gość: Doran Re: Księga Wieczysta IP: 195.205.147.* 20.10.06, 08:49
                NIEKTURYM jeszcze nie odbiło, żeby po takiej lustracji zapłacić choćby
                złotówkę... Ciekaw jestem , który w kolejce bedziesz mra jak za kilka miesiecy
                beda uniewaznione wszystkie akty i bedzie zrobione prawdziwe rozliczenie.
                • Gość: DoDorana Re: Księga Wieczysta IP: *.elsnerow.waw.pl 22.10.06, 22:13
                  Gość portalu: Doran napisał(a):

> Ciekaw jestem , który w kolejce bedziesz mra jak za kilka miesiecy
                  > beda uniewaznione wszystkie akty i bedzie zrobione prawdziwe rozliczenie.

Doran. Wsiądż na swój wspaniały walec i wracaj do rodzinnej wioski. Przygotuj
                  sobie tam jakieś lokum jak za kilka miesięy nie będziesz miał gdzie mieszkać.

Czy ty jesteś tak głupi, że wierzysz w to co mówisz czy to tak z rozpaczy
                  pleciesz ?
                  • Gość: Doran Re: Księga Wieczysta IP: 195.205.147.* 23.10.06, 15:32
                    a co ja mam tylko mieszkanie na Lewinowskiej????

Ja sie troszke lepiej trzymam finansowo niz całkogłowi, których stać tylko na
                    1900zł/m2 i muszą dorabiać jako stróże prawa przy smietniku....
                • Gość: maron Re: Księga Wieczysta IP: *.elsnerow.waw.pl 24.10.06, 00:34
                  O ile dobrze rozumiem - sądzisz, że Pani manager lub ktoś inny zakradnie się w
                  nocy i wymarze nasze wpisy w księgach wieczystych?
                  A jeżeli chodzi o dopłaty to wolę dać na budowe kościoła niz na Waszego
                  bezrobotnego prawnika. Teraz, gdy opisane w KW nieruchomości sa naszymi
                  nieruchomościami tylko wariaci moga sie przejmować Waszymi dopłatami.
                  • Gość: uff Re: Księga Wieczysta IP: *.elsnerow.waw.pl 24.10.06, 10:23
                    Niema co się przejmować
                    ZOBACZYMY FRAJERZYNO
                    • Gość: Doran Re: Księga Wieczysta IP: 195.205.147.* 24.10.06, 11:06
                      Maronie całkogłowy!!! Księga Wieczysta Ksiegą Wieczystą a długi wobec
                      spółdzielni to zupełnie cos innego. Nikt ci aktu nie zabierze ale dlugi
                      będziesz musiał spłacić. Szkoda, że nie byłeś na rozprawie sądowej tydzień temu
                      wszystko byś wiedział. Widze, ze idol Jonasz przekazuje wam tylko to co chce...

Takze szykuj kase a najlepiej sprzedaj kuchnie bo i tak nie jest twoja...
                  • sanyu Re: Księga Wieczysta 27.10.06, 12:11
                    pieprzysz czlowieku
                    • Gość: abc do II etap IP: *.elsnerow.waw.pl 27.10.06, 14:01
                      było nas trzech, w każdym z nas inna krew ale jeden przyświecał nam cel
                      ZA KILKA LAT MIEĆ U STÓP CAŁY ŚWIAT WSZYSTKIEGO W BRUD
                      alpagi łyk i dyskusji po świt..........

Podsumowanie II etapu ;-)
                      • Gość: takitam do I etapu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 14:20
                        Bez czci bez honoru oto narodów szkielety -bezwładni podwładni śmietniskowego
                        jonasza po prostu całkogłowi bezmuzgowce.
                        • Gość: apsik Re: do I etapu IP: *.elsnerow.waw.pl 27.10.06, 15:19
                          Maturę kupił na Różyckiego. Coś tam usłyszał, coś tam przekartkował, ale
                          niczego do końca nie poznał. Ortografią się brzydzi, literaturą gardzi. Lubi
                          być w grupie, szczególnie krzykliwej, ale nie wychyla się, bo się boi. Nick
                          świadczy o skromności, acz grają w nim niespełnione ambicje. Ot, taki tam...

>Gość portalu: takitam napisał(a):

> Bez czci bez honoru oto narodów szkielety -bezwładni podwładni śmietniskowego
                          > jonasza po prostu całkogłowi bezmuzgowce.
                          • banrae Re: do I etapu 28.10.06, 00:34
                            Apsik –jeszcze jeden wykształciuch pyszałkowaty
                            Bujał w obłokach za pieniądze taty :)

Gość portalu: apsik napisał(a):

> Maturę kupił na Różyckiego. Coś tam usłyszał, coś tam przekartkował, ale
                            > niczego do końca nie poznał. Ortografią się brzydzi, literaturą gardzi. Lubi
                            > być w grupie, szczególnie krzykliwej, ale nie wychyla się, bo się boi. Nick
                            > świadczy o skromności, acz grają w nim niespełnione ambicje. Ot, taki tam...
                            >
                            > >Gość portalu: takitam napisał(a):
                            >
                            > > Bez czci bez honoru oto narodów szkielety -bezwładni podwładni śmietnisko
                            > wego
                            > > jonasza po prostu całkogłowi bezmuzgowce.
                      • Gość: apsik Re: do II etap IP: *.elsnerow.waw.pl 27.10.06, 15:11
                        Trafnie dobrane... Pasuje jak ulał.
                        :)))
    • Gość: Sepultura Re: Zacisze Elsnerow cz 17 IP: *.chello.pl 15.10.06, 20:32
      Jestem mieszkancem II etapu, jestem pod wrazeniem niektorych postow. Co czesc
      to lepsze wpisy!!!

czytaliscie juz czesc 17???

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=50101108&a=50101108&wv.x=2
      • Gość: maćko z elsnerowa Re: Zacisze Elsnerow cz 17 IP: *.elsnerow.waw.pl 07.03.07, 18:00
        A ja sobie tu napisze....
        a co mi tam. Ciekawę czy ktoś odpisze na mój post
        Pozdrawiam
        • sbm_augustowka Re: Zacisze Elsnerow cz 17 26.04.07, 22:10
          My odpiszemy

Gość portalu: maćko z elsnerowa napisał(a):

> A ja sobie tu napisze....
          > a co mi tam. Ciekawę czy ktoś odpisze na mój post
          > Pozdrawiam
          • Gość: /`-<>- Re: Zacisze Elsnerow cz 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:49
            ..........o co chodzi??? ..............
    • Gość: maciuś Re: Zacisze Elsnerow cz 16 IP: *.rainbownet.pl 18.09.07, 08:08
      DEWELOPERZY
      www.domagent.plNIERUCHOMOŚCI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka