Dodaj do ulubionych

mieszkanko z balkonikiem wawa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:29
Normalnie jak jeszcze jeden agent nieruchomości zaproponuje mi: mieszkanko
(zamiast mieszkania), z balkonikiem (zamiast balkonu) na pięterku (a nie
piętrze) i w którym ewentualnie trzeba zrobić mały remoncik, to dostanę CHOLERY!
Obserwuj wątek
    • Gość: -ska Re: mieszkanko z balkonikiem wawa IP: *.l / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:18
      A może zgłosiłeś ofertę od:
      -chłopczyka :)
      • Gość: ala Re: mieszkanko z balkonikiem wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:26
        A potem za te robotę będziesz mu musiał zapłacić niemałe pieniązki :)
    • Gość: wujek Re: mieszkanko z balkonikiem wawa IP: 212.133.22.* 10.07.06, 14:26
      jest to rezultatem tej choloty ktora przeniosla sie z "change money" lub
      taksowki do sprzedazy nieruchomosci. Ja sprzedaje dzialke a kobieta w agencji
      traktuje mnie jak intruza ktory jeje przeszkdza. Chcialem zmienic aganta ale
      okazalo sie , ze podejcie do klienta jest to samo! A "balkonik" etc. to ma byc
      podejscie ladne i eleganckie!!!
      • Gość: -ska mieszkanko z balkonikiem wawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 17:22
        A napisz tutaj więcej o tej działeczce :)
        Ja szukam,nawet działeczki-od 700 mkw...
        Może nie będzie ci potrzebne dobre serduszko pośrednika :)
        • Gość: balkonik Re: mieszkanko z balkonikiem wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:09
          Ostatnio spotkałem pośrednika, któremu próbowałem wyjaśnić zakres ulic, które
          wchodzę w gre przy zakupie mieszkania, wymieniam oczywiste nazwy, a on na to:
          ale ja nie wiem gdzie to jest bo ja dopiero od dwóch tygodni jestem w warszawie :)
        • Gość: wujek Re: mieszkanko z balkonikiem wawa IP: 212.133.22.* 12.07.06, 15:05
          Dzialka budowlana 2000m2, wszyskie media, Jazgarzew okolice Piaseczna.

• Gość: wujek do ska IP: 212.133.22.* 12.07.06, 15:05
          Dzialka budowlana 2000m2, wszyskie media, Jazgarzew okolice Piaseczna
          • diodone Jazgarzew 12.07.06, 18:58
            Sprawdziłam ceny w tej okolicy (w gratce) ,nie będzie mnie stać :((

Spróbuj na wielu serwisach,jest ich wiele i wiele ogłoszeń w dziale "kupię",warto.
            Agencja od tej wartości zdejmie ładną kasę.
            Sprzedając niczego przecież nie ryzykujesz, to zmartwienie kupującego na co
            wydał pieniądze.

Powodzenia
            • Gość: :) Re: Jazgarzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:43
              Tutaj poszukują

www.piaseczno.pl/213-42710822c6401.htm
    • Gość: zgrzyt A może klienciunio woli mieszkaniunio na działuni IP: *.acn.waw.pl 13.07.06, 19:24
      A może klienciunio woli mieszkaniunio na działuni za grosiki w kredyciuniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka