Dodaj do ulubionych

Developer house-osiedle palmowa

IP: *.koba.pl / *.koba.pl 04.08.06, 14:08
hej!Szukam osób,które podpisały umowę rezerwacyjnom lub są zainteresowane
mieszkaniami na ulicy palmowej budowanymi przez developer house.Ja
podpisałam,a teraz zaczynam się już irytowac,że to wszystko tak przeciąga się
w czasie.piszcie czekam.Podaje też meila 83daga@wp.pl pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nowy Re: Developer house-osiedle palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 16:27
      To lipa cała ta firma , jak nic nie robią rozwiązuj umowę i spadaj . nie dawaj więcej kasy !!!!!!!!
      • Gość: pod palmą Re: Developer house-osiedle palmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 17:37
        uciekaj jak najdalej od developer house.poczytaj co piszą o aardomie (upadlym),
        ulicy jeziorowej i peonii. stracisz nie tylko pieniadze ale i i zdrowie. buduja
        jak partacze, dwa lata opoznienia to minimum; jednopietrowe domy maja po
        poltora roku opoznienia; developer house nie ma zadnego doswiadczenia w budowie
        wyzszych budynkow, a z nizszymi rowniez sobie nie radzi. sa mili dopoki im nie
        zaplacisz pierwszej raty, potem Cie oleją, nie odpowiedza na zaden mail ani
        zadne pismo. dom bedzie mial wady, za ktore nie beda odpowiadac. przeczytaj
        umowy: nie masz zadnych praw do roszczen. prezes jest figurantką, kobietą
        cichego wspolnika, ktory ma zakaz sadowy prowadzenia dzialalnosci gospodarczej.
        A kobiety prezeski, w zyciu firmy i zyciu ob. Paradowskiego sie zmieniają.
        Szykuje juz nową gwiazdę.
    • Gość: Daga Straciłam adresy ludzi,którzy pytali o tego develo IP: *.koba.pl 06.09.06, 19:40
      Miałam paru osobom odpowiedziec bo pytali o rozwiązanie umowy,ale straciłam
      cała pocztę i wszystkie adresy-jeżeli ktoś chce coś wiedzieć to niech się
      odezwie na meila 83daga@wp.pl pozdrawiam
      • ulas.r Re: Straciłam adresy ludzi,którzy pytali o tego d 06.09.06, 20:41
        no własnie byłam bym baardzo zainteresowana!!!
        • Gość: zuzka Re: Straciłam adresy ludzi,którzy pytali o tego d IP: *.koba.pl 13.09.06, 01:21
          Ta firma to jedno wielkie oszustwo.Szok,że mozna tak długo kłamać,zamiast
          powiedzieć że pozwolenia nie będzie.Jak można się z tego nie wycofać.Dziwie się
          ludziom.
    • kgolu Re: Developer house-osiedle palmowa 22.09.06, 10:51
      Witam!!!

Dokonałam rezerwacji na osiedlu Palmowa. Zastanawiam sie co dalej sie wydarzy.
      Uważam równiez że wspolnie możemy węcej dowiedziec sie od DH i wiecej
      wynegocjować.
      E-mail: golbud@orange.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka