Dodaj do ulubionych

BUD-PROF jaka ma opinie?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 19:47
Bud-Prof buduje na Włochach.Moze ktos cos o nich slyszal?Jaka opinia?
Obserwuj wątek
    • Gość: proti Re: BUD-PROF jaka ma opinie? IP: 80.241.130.* 21.05.03, 16:40
      no wlasnie , czy ktos cos moze powiedziec na temat Bud-Prof'u?
    • Gość: proti Re: BUD-PROF jaka ma opinie? IP: 80.241.130.* 22.05.03, 12:16
      znalzlem cos na ich temat niestety nic dobrego
      zobacz watek
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=3767286
    • Gość: ice BUD-PROF IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 12:31
      Kiedyś interesowałam się tą inwestycją. Z moich spostrzeżeń wynika, że:
      1. Budynki stoją - część zostało już oddanych, inne kończą - zdaje się, że
      miały być na czerwiec - bardzo możliwe, ze część będzie.
      2. Wyglądają dość solidnie, byłam w środku nawet całkiem sympatycznie. Co do
      usterek nie znam się na tym, patrzyłam na całokształt.
      3. Mój kolega kupił u nich mieszkanie - właśnie je wykańcza i jest zadowolony.
      4. Budynki stoją dość blisko siebie, niektórym to przeszkadza - ale ważne, że
      w ogóle stoją.
      5.Tuż obok jest stacja Wawa-Włochy - czyli do kolejki WKD i do Centrum rzut
      beretem,z autobusem gorzej-jazda zakorkowanymi alejami jest zabójcza.
      6. Przyznaje, ze czytałam o nich coś mało pochlebnego - chodziło zdjae się o
      to, że ktoś z zarządu innej firmy (mającej złą opinię) jest obecnie w
      zarządzie Bud-profu, niestety szczegółów nie pamiętam.
      7. Gdyby dojazd autobusem był nieco lepszy, bardzo możliwe, że zdecydowałbym
      się na mieszkanko od BUD-profu, nie słyszałm na ich temat złej opinii.
      8. jeszcze jedna uwaga - kiedyś można było jeżdzić WKD mając bilet miesięczny
      ZTM+ jakaś tam opłata. Obecnie PKP rozwiązało umowę i obecnie trzeba kupić
      bilet miesięczny również na WKD i na ZTM osobno,no chyba,że samochodem (uwaga
      korki).
      • Gość: ania Re: BUD-PROF IP: 62.233.203.* 19.08.03, 11:51
        Rzeczywiście,
        Życie na budowie, absolutnie nieukładni ludzie. Budynki nie są dokańczane, a
        usterki w mieszkaniach nie są naprawiane. Kilkumiesięczne opóźnienie w budowie
        to chyba tutaj standard. A poza tym są niekulturalni i niegrzeczni dla
        klientów. Omijajcie ich szerokim łukiem. Rozkręcają budowę przy Górczewskiej -
        NIE DAJCIE SIĘ "NABIĆ W BUTELKĘ" !!!!
        • Gość: ais Re: BUD-PROF IP: *.energis.pl 04.09.03, 19:49
          potwierdzam są niekulturalni i niegrzeczni dla klientów.
          usterki są naprwiane wcale bądź na odpier.. się
          • Gość: Kobial Re: BUD-PROF IP: 212.160.127.* 05.09.03, 11:46
            Tez mialem tam kupic mieszkanie (z powyzszych postow wnioskuje ze dobrze
            zrobilem zmieniajac zdanie). Oferta byla kuszaca cenowo. Po 3 wizytach mialem
            juz rabat z 3200 zl/m2 na 2900zl/m2. Cos mi jednak tam nie pasowalo.
            (przemilcze juz co).
            Docelowo zdecydowalem sie na Ebejot kawalek dalej i jestem zadowolony z tj
            decyzji.
            Mieszkania oddane w terminie. Nie ma mieszkania "na budowie" jak to pisal ktos
            pare postow wczesniej wczesniej. Itd.
            Jak naazie nie widze minusow (a nawet same plusy)

Pozdrawiam
            Kobial
            • Gość: mazac Re: BUD-PROF IP: *.pekao.com.pl 30.09.03, 10:13
              Jeśli możesz to napisz, co ci nie pasowało.Chce tam kupić mieszkanie ze względu
              na lokalizację
              • Gość: Ewa Re: BUD-PROF IP: *.era.pl 10.10.03, 14:43
                Tak, wiem co nieco a temat Bud-Profu bo kupilam u nich mieszkanie

1) mialo byc na wrzesien 2002 - odebralam w VIII ' 2003 - w umowie jest zapis o
                karnych odsetkach w razie opoznienia, a pan prezes Siwik powiedzial mi proso w
                twarz "Niech Pani nawet nie probuje mi o tym wspominac, nic nie zaplace".
                2) nie odliczyl od wartosci mieszkania elementow brakujacych - scian, dzrwi itp.
                3) jest niekulturalny a wrecz chamski
                4) nie chce nawet umowic sie na spotkanie !!!!
                5) sekretarka na dzwiek mego nazwiska kilkakrotnie rzucila sluchwka
                6) osiedle mialo byc ZAMKNIETE - CALE !!! - do VI '2003 i do tego momentu
                mialam miec w reku umowe natorailan - poki co - ani widu, ani slychu.
                7)Garaze niewykonczone...

ZGROZA !!!!!!!!!!!
                ODRADZAM !!!!!!!!!!
                • Gość: pinokio Re: BUD-PROF IP: 62.233.203.* 10.10.03, 16:27
                  Pani Ewa pisze nistety samą prawdę. Prezes Siwik dużo obiecuje ale jest mało
                  efektywny. Ostatnio zrobiono część drogi wewnętrznej - niestety nikt nie
                  pomyślał o odpływie wody (sick!). Ale nikt się tym nie przejmuje, po deszczu
                  woda stoi (strach pomyśleć co będzie w zimie). Przecież prezes tutaj nie
                  będzie mieszkał. Prace wykończeniowe toczą się w ślimaczym tempie, a na
                  jakiekolwiek obietnice i realizację ustalonych terminów nie należy liczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka