Gość: madi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 19:47 Bud-Prof buduje na Włochach.Moze ktos cos o nich slyszal?Jaka opinia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proti Re: BUD-PROF jaka ma opinie? IP: 80.241.130.* 21.05.03, 16:40 no wlasnie , czy ktos cos moze powiedziec na temat Bud-Prof'u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proti Re: BUD-PROF jaka ma opinie? IP: 80.241.130.* 22.05.03, 12:16 znalzlem cos na ich temat niestety nic dobrego zobacz watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=3767286 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice BUD-PROF IP: *.pkobp.pl 22.05.03, 12:31 Kiedyś interesowałam się tą inwestycją. Z moich spostrzeżeń wynika, że: 1. Budynki stoją - część zostało już oddanych, inne kończą - zdaje się, że miały być na czerwiec - bardzo możliwe, ze część będzie. 2. Wyglądają dość solidnie, byłam w środku nawet całkiem sympatycznie. Co do usterek nie znam się na tym, patrzyłam na całokształt. 3. Mój kolega kupił u nich mieszkanie - właśnie je wykańcza i jest zadowolony. 4. Budynki stoją dość blisko siebie, niektórym to przeszkadza - ale ważne, że w ogóle stoją. 5.Tuż obok jest stacja Wawa-Włochy - czyli do kolejki WKD i do Centrum rzut beretem,z autobusem gorzej-jazda zakorkowanymi alejami jest zabójcza. 6. Przyznaje, ze czytałam o nich coś mało pochlebnego - chodziło zdjae się o to, że ktoś z zarządu innej firmy (mającej złą opinię) jest obecnie w zarządzie Bud-profu, niestety szczegółów nie pamiętam. 7. Gdyby dojazd autobusem był nieco lepszy, bardzo możliwe, że zdecydowałbym się na mieszkanko od BUD-profu, nie słyszałm na ich temat złej opinii. 8. jeszcze jedna uwaga - kiedyś można było jeżdzić WKD mając bilet miesięczny ZTM+ jakaś tam opłata. Obecnie PKP rozwiązało umowę i obecnie trzeba kupić bilet miesięczny również na WKD i na ZTM osobno,no chyba,że samochodem (uwaga korki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BUD-PROF IP: 62.233.203.* 19.08.03, 11:51 Rzeczywiście, Życie na budowie, absolutnie nieukładni ludzie. Budynki nie są dokańczane, a usterki w mieszkaniach nie są naprawiane. Kilkumiesięczne opóźnienie w budowie to chyba tutaj standard. A poza tym są niekulturalni i niegrzeczni dla klientów. Omijajcie ich szerokim łukiem. Rozkręcają budowę przy Górczewskiej - NIE DAJCIE SIĘ "NABIĆ W BUTELKĘ" !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: BUD-PROF IP: *.energis.pl 04.09.03, 19:49 potwierdzam są niekulturalni i niegrzeczni dla klientów. usterki są naprwiane wcale bądź na odpier.. się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobial Re: BUD-PROF IP: 212.160.127.* 05.09.03, 11:46 Tez mialem tam kupic mieszkanie (z powyzszych postow wnioskuje ze dobrze zrobilem zmieniajac zdanie). Oferta byla kuszaca cenowo. Po 3 wizytach mialem juz rabat z 3200 zl/m2 na 2900zl/m2. Cos mi jednak tam nie pasowalo. (przemilcze juz co). Docelowo zdecydowalem sie na Ebejot kawalek dalej i jestem zadowolony z tj decyzji. Mieszkania oddane w terminie. Nie ma mieszkania "na budowie" jak to pisal ktos pare postow wczesniej wczesniej. Itd. Jak naazie nie widze minusow (a nawet same plusy) Pozdrawiam Kobial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazac Re: BUD-PROF IP: *.pekao.com.pl 30.09.03, 10:13 Jeśli możesz to napisz, co ci nie pasowało.Chce tam kupić mieszkanie ze względu na lokalizację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: BUD-PROF IP: *.era.pl 10.10.03, 14:43 Tak, wiem co nieco a temat Bud-Profu bo kupilam u nich mieszkanie 1) mialo byc na wrzesien 2002 - odebralam w VIII ' 2003 - w umowie jest zapis o karnych odsetkach w razie opoznienia, a pan prezes Siwik powiedzial mi proso w twarz "Niech Pani nawet nie probuje mi o tym wspominac, nic nie zaplace". 2) nie odliczyl od wartosci mieszkania elementow brakujacych - scian, dzrwi itp. 3) jest niekulturalny a wrecz chamski 4) nie chce nawet umowic sie na spotkanie !!!! 5) sekretarka na dzwiek mego nazwiska kilkakrotnie rzucila sluchwka 6) osiedle mialo byc ZAMKNIETE - CALE !!! - do VI '2003 i do tego momentu mialam miec w reku umowe natorailan - poki co - ani widu, ani slychu. 7)Garaze niewykonczone... ZGROZA !!!!!!!!!!! ODRADZAM !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinokio Re: BUD-PROF IP: 62.233.203.* 10.10.03, 16:27 Pani Ewa pisze nistety samą prawdę. Prezes Siwik dużo obiecuje ale jest mało efektywny. Ostatnio zrobiono część drogi wewnętrznej - niestety nikt nie pomyślał o odpływie wody (sick!). Ale nikt się tym nie przejmuje, po deszczu woda stoi (strach pomyśleć co będzie w zimie). Przecież prezes tutaj nie będzie mieszkał. Prace wykończeniowe toczą się w ślimaczym tempie, a na jakiekolwiek obietnice i realizację ustalonych terminów nie należy liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś