mangold 09.05.05, 10:00 CZEMU "PANI" CHCE STRACIĆ CZYTELNIKÓW...??HEHE.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mangold Re: Nie uda wam się różowe pismaki zatrzymać POPi 09.05.05, 10:30 Tak myślisz ?? POPiS sam się zatrzyma..jak tylko siły rozpędu braknie ......buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek & Placek Czy te garnitury to nie są sztuczne szczęki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:13 A może to tylko ochraniacze bokserskie? Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Ale przynajmniej mają kogo wystawić 09.05.05, 23:19 Zarówno PO jak i PiS mają polityków, którzy nie boją się lustracji, którą musi przejść każdy kandydat na prezydenta. Partia Demokratyczna - demokraci nie znalazła w swoich szeregach nikogo, kto by się podjął kandydowania tak jak 5 lat temu Unia Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk po co ta wiadomość? IP: 81.21.202.* 09.05.05, 10:15 Żeby przemycić fałszywą informację co do wzrostu Kaczyńskich? Obaj mają znacznie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek-t Re: po co ta wiadomość? IP: *.chello.pl 09.05.05, 15:01 A po co twój komentarz na temat wzrostu Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Fałszywa również co do obwodu klaty. 09.05.05, 22:32 Wydaje mi się też, że mają w klacie znacznie mniej niż 112 cm, nawet zakładając, że mają nadwagę. Ja przy wzroście 188 mam 116 w klacie i już wyglądam na misia - przy 112 to oni by musieli mieć proporcje stuczonego Szwarcenegera. Odpowiedz Link Zgłoś
sneer_rg Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 10:15 Zlitujcie się,to dobrze że politycy promują POLSKIE FIRMY a waszym wydaniu brzmi to jak ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy2005 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 10:18 A czy w sklepach też te garnitury są do kupienia Z 30% rabatem, czy to upust tylko i wyłacznie dla panów Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer1 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 12:08 w sklepach Pawo jest promocja 2 za 1 - kupujesz coś, drugi fant dostajesz w prezencie (nie może byc drozszy od tego kupionego) :) w związku z tym kupiłem sobie garnitur za tauzena a drugi wziałęm w ramach promocji - wyszedł lepszy rabat niz Kaczorom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 12:10 freelancer1 napisał: > w sklepach Pawo jest promocja 2 za 1 - kupujesz coś, drugi fant dostajesz w > prezencie (nie może byc drozszy od tego kupionego) :) w związku z tym kupiłem > sobie garnitur za tauzena a drugi wziałęm w ramach promocji - wyszedł lepszy > rabat niz Kaczorom:)) Podobnie było ostatnio w Top Secret...ale jakby w tych ciuszkach Kaczorki wyglądały ?? I ze smyczami na szyjach...?? hihi Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 10:21 Mam wrażenie, że Gazeta uprawia tu kryptoreklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 17:34 garniturów czy Kaczyńskich :)?? ale z wzrostem przesadzili - czy oni nie mają po 165 cm :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon z Warszawy Toż ta bonifikata to korupcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:25 Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. GW bardzo łagodnie podchodzi do tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Za ulgi podatkowe w niedalekiej przyszłości..:-)) 09.05.05, 10:36 A może za "dobrowolną" wpłate na kampanię prezydencką ...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocnik.com/prasa Nowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:34 garnitury, stare twarze... pomocnik.com/prasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Nowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:50 na nic nowe garnitury to nic nie zmieni- wizerunk moze poprawic jakas solidna zbroja+na głowie szyszak doda im troszke wzrostu bo rozumu napewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawaisprawiedliwa Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:45 Ojej, jaka ciekawa wiadomość. Bardzo sie cieszę, że panowie Kaczyński maja nowe ubrania, bo będa w nich ładnie wyglądali i napewno wygrają wybory, jak będa tacy ładni w ogóle. Ja zagłosuje na nich bo są ładni, mądzry i bardzo prezentatywni na forum miedzy narodowym. Pis rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Jacy z nich "panowie" P. "prawaisprawiedliwa" ??? 10.05.05, 17:38 "panowie Kaczyński" ??? Po takich "panach" - to mój dziadek na konia wsiadał!!! tyta.nic1 napisał:- (o oszole) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plusk Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 10:45 Kaczory - najbardziej seksowni i przystojni Polacy.Głosować mi na Kaczorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:56 I tylko przystojni bo z ich mądoscią niezawesolo a co najwazniejsze są bezplodni co bedzie z naszym przyrostem .??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andersen Nie pomoże garnitur, gdy Kró... Kaczor jest nagi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:00 Tak mówią klasycy duńscy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Aż 170. 09.05.05, 11:39 Tak naprawdę mają po 163. Choć trudno to uznać za podstawe krytyki. Marek Pol czy Roman Giertych są raczej wysocy, a wcale to im nie pomaga w podejmowaniu rozsądnych decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.05, 11:20 po co takie garnitury,na takich duzych ludziach i tak nie widać! Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 11:33 Nawet przyobleczenie się w nowe szaty nie zmieni oblicza PiS czytaj PiP (Prawo i Pięść) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Nowe garnitury, stringi i torebki Kaczyńskich 09.05.05, 11:36 GW za wszelką cenę chce udowodnić, że jednak jest brukowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
whj Re: Nowe garnitury, stringi i torebki Kaczyńskich 09.05.05, 11:42 Stringi u kaczora... Zapadłyby się i zgniły w tej tłustej d..ie w sekundzie...a jedynie pusta torba mogła sobie zadyndać - FUJ... Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Nowe garnitury, stringi i torebki Kaczyńskich 09.05.05, 17:20 bo oni zmieniaja target :) beda sie tabloidowac. to bedzie "zintelektualizowany" Fakt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
whj 170 mm 09.05.05, 11:36 170cm te kurduple miały jak stały na 29cm taboreciku. I ta ich złośliwość to poprostu ąsiedztwo dupy i serca - 3cm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: 170 mm IP: *.onlink.net 09.05.05, 23:31 170cm, wiecej czy mniej to i tak bez znaczenia. Ja i tak jestem za Kaczorkami bo to madrzy ludzie. Tylko niech nie wyzywaja idiotow, bo wszyscy wiedza ,ze idioci sa idiotami a przestepcy przestepcami. Kaczorki ! Trzymam za Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.mofnet.gov.pl 09.05.05, 11:40 Nie przesadzajcie z tym wzrostem. Faktycznie mają po 150 cm. Za to obaj przewyższają Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAL9000 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:45 I dalej będą wyglądać jak dwa platfusy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABa Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.mofnet.gov.pl 09.05.05, 11:48 Za rabat powinni kupić sobiena szczotki na łupież. Im szczególnie sie przyda. Na ciemnym materiale bardzo widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do roboty Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 13:01 Gość portalu: BABa napisał(a): > Za rabat powinni kupić sobiena szczotki na łupież. Im szczególnie sie przyda. > Na ciemnym materiale bardzo widać. Co wy tam babo nie masz co robić w tym ministerstwie. Na rządowym garnuszku za pieniądze podatników głupoty wypisujesz. Do roboty. DO ROBOTY! Tak ten ociężały umysłowo twój szew krzyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 11:52 170 wzrostu i 112 w klacie? ufff wyszczuplający krój niewiele tu pomoże a tak na marginesie: ja bym wolała zapłacić normalnie bez zniżki ale i bez reklamy w prasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczygieł Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.jota.digi.pl 09.05.05, 12:11 nie szata zdobi człowieka.... Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 12:16 W tym wypadku człowiek szaty, też nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:41 U kaczorow wzrost i rozum powinny byc mierzone łacznie z dziobem kaczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Co sobie zalowac IP: 209.130.202.* 09.05.05, 13:05 Przeciez za nie nie placi, to zalowac ma sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rach Ciach A o garniturach Frasyniuka też coś będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fundator Re: A o garniturach Frasyniuka też coś będzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 13:11 Ani mru mru. Dostanie je z Fundacji Batorego Odpowiedz Link Zgłoś
ixion5 Frasyniuk nie będzie kandydował 09.05.05, 23:21 Mazowiecki również. Nikt z PeDecji nie będzie kandydował. Wiesz, lustracja kandydatów na prezydenta jest dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwien Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:25 Uwielbiam Kaczorków !!! cieszę się że się stroją - a co!? takie nasze Napoleonki genialnie prawe i skromne - tak,tak !! a to przecież zupełnie nie medialne. Odpowiedz Link Zgłoś