Dodaj do ulubionych

Nowe garnitury Kaczyńskich

09.05.05, 10:00
CZEMU "PANI" CHCE STRACIĆ CZYTELNIKÓW...??HEHE....
Obserwuj wątek
    • hiob102 Nie uda wam się różowe pismaki zatrzymać POPiS-u. 09.05.05, 10:13
      • mangold Re: Nie uda wam się różowe pismaki zatrzymać POPi 09.05.05, 10:30
        Tak myślisz ?? POPiS sam się zatrzyma..jak tylko siły rozpędu braknie
        ......buahahaha
        • Gość: Jacek & Placek Czy te garnitury to nie są sztuczne szczęki?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:13
          A może to tylko ochraniacze bokserskie?
          • rabann Donald,zebys tylko załatwił okręgi jednomandatowe! 09.05.05, 17:09
        • ixion5 Ale przynajmniej mają kogo wystawić 09.05.05, 23:19
          Zarówno PO jak i PiS mają polityków, którzy nie boją się lustracji, którą musi przejść każdy kandydat na prezydenta. Partia Demokratyczna - demokraci nie znalazła w swoich szeregach nikogo, kto by się podjął kandydowania tak jak 5 lat temu Unia Wolności.
    • Gość: smk po co ta wiadomość? IP: 81.21.202.* 09.05.05, 10:15
      Żeby przemycić fałszywą informację co do wzrostu Kaczyńskich? Obaj mają
      znacznie mniej.
      • Gość: Jacek-t Re: po co ta wiadomość? IP: *.chello.pl 09.05.05, 15:01
        A po co twój komentarz na temat wzrostu Kaczyńskich?
      • niestaly_czytelnik Fałszywa również co do obwodu klaty. 09.05.05, 22:32
        Wydaje mi się też, że mają w klacie znacznie mniej niż 112 cm, nawet
        zakładając, że mają nadwagę. Ja przy wzroście 188 mam 116 w klacie i już
        wyglądam na misia - przy 112 to oni by musieli mieć proporcje stuczonego
        Szwarcenegera.
    • sneer_rg Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 10:15
      Zlitujcie się,to dobrze że politycy promują POLSKIE FIRMY a waszym wydaniu brzmi
      to jak ironia.
    • daisy2005 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 10:18
      A czy w sklepach też te garnitury są do kupienia Z 30% rabatem, czy to upust
      tylko i wyłacznie dla panów Kaczyńskich?
      • freelancer1 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 12:08
        w sklepach Pawo jest promocja 2 za 1 - kupujesz coś, drugi fant dostajesz w
        prezencie (nie może byc drozszy od tego kupionego) :) w związku z tym kupiłem
        sobie garnitur za tauzena a drugi wziałęm w ramach promocji - wyszedł lepszy
        rabat niz Kaczorom:))
        • mangold Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 12:10
          freelancer1 napisał:

> w sklepach Pawo jest promocja 2 za 1 - kupujesz coś, drugi fant dostajesz w
          > prezencie (nie może byc drozszy od tego kupionego) :) w związku z tym kupiłem
          > sobie garnitur za tauzena a drugi wziałęm w ramach promocji - wyszedł lepszy
          > rabat niz Kaczorom:))

Podobnie było ostatnio w Top Secret...ale jakby w tych ciuszkach Kaczorki
          wyglądały ?? I ze smyczami na szyjach...?? hihi
    • kataryna.kataryna Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 10:21
      Mam wrażenie, że Gazeta uprawia tu kryptoreklamę.
      • elfhelm Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 17:34
        garniturów czy Kaczyńskich :)??
        ale z wzrostem przesadzili - czy oni nie mają po 165 cm :)?
    • Gość: Zenon z Warszawy Toż ta bonifikata to korupcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:25
      Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. GW bardzo łagodnie podchodzi do tej
      sprawy.
    • holyboy_666 Re: a za co te 30% 09.05.05, 10:32
      za reklame?
      • mangold Za ulgi podatkowe w niedalekiej przyszłości..:-)) 09.05.05, 10:36
        A może za "dobrowolną" wpłate na kampanię prezydencką ...??
    • Gość: pomocnik.com/prasa Nowe... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:34
      garnitury, stare twarze...
      pomocnik.com/prasa
      • Gość: stan Re: Nowe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:50
        na nic nowe garnitury to nic nie zmieni- wizerunk moze poprawic jakas solidna
        zbroja+na głowie szyszak doda im troszke wzrostu bo rozumu napewno nie.
    • Gość: prawaisprawiedliwa Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:45
      Ojej, jaka ciekawa wiadomość. Bardzo sie cieszę, że panowie Kaczyński maja nowe
      ubrania, bo będa w nich ładnie wyglądali i napewno wygrają wybory, jak będa
      tacy ładni w ogóle. Ja zagłosuje na nich bo są ładni, mądzry i bardzo
      prezentatywni na forum miedzy narodowym. Pis rządzi!
      • henryk.log Jacy z nich "panowie" P. "prawaisprawiedliwa" ??? 10.05.05, 17:38
        "panowie Kaczyński" ???

Po takich "panach" - to mój dziadek na konia wsiadał!!!
        tyta.nic1 napisał:- (o oszole)

• Gość: plusk Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.05, 10:45
      Kaczory - najbardziej seksowni i przystojni Polacy.Głosować mi na Kaczorów!
      • Gość: m13 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:56
        I tylko przystojni bo z ich mądoscią niezawesolo a co najwazniejsze są bezplodni
        co bedzie z naszym przyrostem .???
    • Gość: Andersen Nie pomoże garnitur, gdy Kró... Kaczor jest nagi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:00
      Tak mówią klasycy duńscy ! :)
    • mangold Naprawdę tylko 170 cm ...?? 09.05.05, 11:06

• maruda.r Aż 170. 09.05.05, 11:39

Tak naprawdę mają po 163. Choć trudno to uznać za podstawe krytyki. Marek Pol
        czy Roman Giertych są raczej wysocy, a wcale to im nie pomaga w podejmowaniu
        rozsądnych decyzji.

• Gość: gosc Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.05, 11:20
      po co takie garnitury,na takich duzych ludziach i tak nie widać!
    • bsc1 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 11:33
      Nawet przyobleczenie się w nowe szaty nie zmieni oblicza PiS czytaj PiP (Prawo
      i Pięść)
    • maruda.r Nowe garnitury, stringi i torebki Kaczyńskich 09.05.05, 11:36

GW za wszelką cenę chce udowodnić, że jednak jest brukowcem.

• whj Re: Nowe garnitury, stringi i torebki Kaczyńskich 09.05.05, 11:42

Stringi u kaczora... Zapadłyby się i zgniły w tej tłustej d..ie w sekundzie...a
        jedynie pusta torba mogła sobie zadyndać - FUJ...
      • niezapowiedziany Re: Nowe garnitury, stringi i torebki Kaczyńskich 09.05.05, 17:20
        bo oni zmieniaja target :) beda sie tabloidowac. to
        bedzie "zintelektualizowany" Fakt. :)
    • whj 170 mm 09.05.05, 11:36
      170cm te kurduple miały jak stały na 29cm taboreciku. I ta ich złośliwość to
      poprostu ąsiedztwo dupy i serca - 3cm....

• Gość: Sloneczko Re: 170 mm IP: *.onlink.net 09.05.05, 23:31
        170cm, wiecej czy mniej to i tak bez znaczenia. Ja i tak jestem za Kaczorkami
        bo to madrzy ludzie. Tylko niech nie wyzywaja idiotow, bo wszyscy wiedza ,ze
        idioci sa idiotami a przestepcy przestepcami. Kaczorki ! Trzymam za Was.
    • Gość: Remo Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.mofnet.gov.pl 09.05.05, 11:40
      Nie przesadzajcie z tym wzrostem. Faktycznie mają po 150 cm. Za to obaj
      przewyższają Giertycha.
    • Gość: HAL9000 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:45
      I dalej będą wyglądać jak dwa platfusy :-D
    • Gość: BABa Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.mofnet.gov.pl 09.05.05, 11:48
      Za rabat powinni kupić sobiena szczotki na łupież. Im szczególnie sie przyda.
      Na ciemnym materiale bardzo widać.
      • Gość: Do roboty Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 13:01
        Gość portalu: BABa napisał(a):

> Za rabat powinni kupić sobiena szczotki na łupież. Im szczególnie sie przyda.
        > Na ciemnym materiale bardzo widać.

Co wy tam babo nie masz co robić w tym ministerstwie. Na rządowym garnuszku za
        pieniądze podatników głupoty wypisujesz.
        Do roboty. DO ROBOTY!
        Tak ten ociężały umysłowo twój szew krzyczy.

• jotembi Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 11:52
      170 wzrostu i 112 w klacie?
      ufff
      wyszczuplający krój niewiele tu pomoże
      a tak na marginesie: ja bym wolała zapłacić normalnie bez zniżki ale i bez
      reklamy w prasie...
    • Gość: szczygieł Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.jota.digi.pl 09.05.05, 12:11
      nie szata zdobi człowieka....
      • mangold Re: Nowe garnitury Kaczyńskich 09.05.05, 12:16
        W tym wypadku człowiek szaty, też nie.....
        • Gość: m13 Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:41
          U kaczorow wzrost i rozum powinny byc mierzone łacznie z dziobem kaczym.
    • Gość: spoko Co sobie zalowac IP: 209.130.202.* 09.05.05, 13:05
      Przeciez za nie nie placi, to zalowac ma sobie?
    • Gość: Rach Ciach A o garniturach Frasyniuka też coś będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:07
      • Gość: Fundator Re: A o garniturach Frasyniuka też coś będzie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.05.05, 13:11
        Ani mru mru. Dostanie je z Fundacji Batorego
      • ixion5 Frasyniuk nie będzie kandydował 09.05.05, 23:21
        Mazowiecki również. Nikt z PeDecji nie będzie kandydował. Wiesz, lustracja kandydatów na prezydenta jest dokładna.
    • Gość: wiwien Re: Nowe garnitury Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:25
      Uwielbiam Kaczorków !!! cieszę się że się stroją - a co!? takie nasze Napoleonki
      genialnie prawe i skromne - tak,tak !! a to przecież zupełnie nie medialne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka