Dodaj do ulubionych

Prośba o info-Mostostal EXPORT Development/Odkryta

IP: 217.153.22.* 03.03.03, 16:51
Zamierzam kupić mieszkanko w Mostostal EXPORT Development. Pilnie potrzebuję
info o nich. Mostostali jest kilka (Siedlce, Invest, Płock, etc.) mnie
interesuje MOSTOSTAL EXPORT. Mają inwestycję (częściowo zakończoną i
zasiedloną) na ul. Odkrytej (Tarchomin-Nowodwory).
Czy ktoś zna MOSTOSTAL EXPORT? Czy jest godny zaufania? Może ktoś już od
niego kupił mieszkanie - jakie były problemy? Na co trzeba uważać i zwracać
uwagę przy zakupie?
Za info z góry dziekuję!!!!!!!
Przyszły (potencjalnie) sąsiad!
Obserwuj wątek
    • Gość: olga Re: Prośba o info-Mostostal EXPORT Development/Od IP: *.sejm.gov.pl / 10.2.2.* 04.03.03, 12:18
      Kupiłam mieszaknie budowane przez MOSTASTAL-EXPORT na Osiedlu Vilga VII, inwestycja miała być zakończona do
      30 września 2002 r., a kiedy będzie nie wiadomo. Jjeżdżę na budowę raz w miesiącu i termin ciągle jest przekładany
      o kolejne dwa miesiące.

powodzenia i dużo cierpliwości
      olga
      • Gość: Stach MDM Re: Prośba o info-Mostostal EXPORT Development/Od IP: 217.153.22.* 04.03.03, 14:45
        Olga, dzięki za info! Mam tylko jeszcze pytanko - gdzie jest dokładnie to twoje
        osiedle? "Moje" osiedle jest już prawie skończone i zamierzam kupić mieszkanko
        w gotowym budynku, więc się łudzę, że ilośc problemów czekających na mnie
        będzie nieco mniejsza, ale cały czas mam mnustwo wątpliwości.
        Pozdro.
        Stach
        • Gość: olga Re: Prośba o info-Mostostal EXPORT Development/Od IP: *.sejm.gov.pl / 10.2.2.* 04.03.03, 15:36
          Osiedle na Gocławiu. Mmoje mieszkanieteż jest prawie skończone, ale od listopada nie zrobiono w nim dokładnie nic.
          Firma stosuje taki numer, że kończy mieszkania, które nie zostały dotychczas sprzedane (m.in. za moje pieniądze), a
          te, za które zapłacono w 100% zostawiają na później, czyli nie wiadomo na kiedy. Klient, który dotychczas nie
          zainwestował nic, przychodzi podpisuje umowę i za moment dostanie klucze. Więc Ty jesteś chyba w tej lepszej
          sytuacji niż ja.
          Plus Firmy. to to, że budują dobrze i z dobrych materiałów, sprawdziłam, u mnie ściany są proste co do mm, więc tu
          niem się do czego przyczepić.

pozdrawiam
          i życzę udanej transakcji
          • Gość: Stach MDM Re: Prośba o info-Mostostal EXPORT Development/Od IP: 217.153.22.* 04.03.03, 17:36
            Olga, dzięki za kolejne Info!
            Życzę jak najszybszego wykończenia i zasiedlenia twojego nowego mieszkanka!
            Powodzenia!
            Stach
    • mirka4 Re: Prośba o info-Mostostal EXPORT Development/Od 05.03.03, 09:52
      jeśli chcesz uzyskać więcej informacji o firmie i pooglądać osiedla i mieszkania, to jest to
      możliwe, ponieważ MOSTOSTAL-EXPORT ma swoją stronę internetową : www.kupmieszkanie.com.pl

pozdrawiam
      olga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka