Dodaj do ulubionych

DOM DEVELOPMENT

IP: 1.0.12.* 05.03.03, 10:04
Czy warto kupic mieszkanie wybudowane przez Dom Development? I wogole co
myslicie o tej firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: moniak Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.sgh.waw.pl 05.03.03, 13:00
      Twoje ryzyko.
      Ale jeśli już przyszłoby co do czego to miej w załączniku do umowy WSZYSTKO!!!!
      Bo potem wychodzą takie kwiatki jak u mnie: klamka od okna przy suficie (nawet
      mi nie przyszło do głowy że tak można coś zrobić 8-O), pobudowane za nisko
      skosy (tu ciekawostka- skos w kuchni podwyższyli ale w pokoju już nie - ciągle
      idą w zaparte że tak miało być). Jeśli liczysz na to że jest tam coś takiego
      jak biuro obsługi po sprzedażnej - zapomnij. Przedszkole- nie ma, autobus do
      cywilizacji - nie ma.

DD stanowczo obniża loty!

Polecam stronki osiedli: akacje(którekolwiek) i derby.
      Jeśli chcesz szczegółów mogę Tobie polecić wątki z przed kilku
      tygodni: "Osiedle Deby - ostrzegam" oraz "JWC czy DD"
    • nailz Re: DOM DEVELOPMENT 05.03.03, 13:12
      Od siebie moge dodac zebys pytal sie o wszystko i to wszystko mial zapisane w umowie lub w zalacznikach tzn.
      nalezy pytac sie nawet o takie szczegoly jak okna, czy sa otwieralne, czy tylko uchylne itd. Oczywiscie zalezy co sie
      interesuje i najwazniejsza rzecz, nie daj sie omamic szkicami Twojego mieszkania, zadaj dokladnych planow,
      wszystkiego, doslownie wszystkiego, nie na bieraj sie na krasomowczosc panow ze sprzedazy.
      Podzielam poglad ze cos takiego jak dzial obslugi posprzedaznej nie istnieje i klamia jak znut...
      Jedyna zaleta tej firmy jest to,ze jak uz wybierzesz i wynegocjujesz umowe (a mozna) to wybuduja to mieszkanie i w
      miare terminowo.
      • Gość: piotrek Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.citicorp.com 06.03.03, 10:33
        mysle ze biorac pod uwage standardy polskiego rynku nieruchomosci DD jest ok. sam zainwestowalem w ich
        inwestycje na Tarchominie. jedyne co moge poradzic to twarde negocjacje, jak przychodzi co do czego okazuje sie ze
        sprzedawcy maja spora swobode w dawaniu znizek (np. na miejsca parkingowe) czy dodatkowych promocji
        • wozimek Re: DOM DEVELOPMENT 07.03.03, 09:50
          Nic dodać, nic ująć. Wszystko czego się niedoprecyzuje w umowie może być
          powodem do płaczu i zgrzytania zębów.
          Z pozytywnych spostrzeżeń - według mnie, projektują naprawde ładne i ustawne
          mieszkania. Ale to już rzecz gustu.
    • Gość: Tomek Re: DOM DEVELOPMENT IP: *.crowley.pl 17.03.03, 11:16
      Gość portalu: Tom napisał(a):

> Czy warto kupic mieszkanie wybudowane przez Dom Development? I wogole co
      > myslicie o tej firmie?

Ja kupiłem i muszę powiedzieć że dużo mnie to nauczylo i na drugi raz już będę
      wiedzial o co należy pytać. Powiem szczerze ze kosztowało mnie to dużo zdrowia
      i nerwów. A najgorsze jest to że jak już kupisz i masz problem to tylko Ty masz
      problem, bo nie ma nikogo w DD kto by Ci pomógł.
      • Gość: piotrek Re: DOM DEVELOPMENT IP: 194.9.223.* 07.04.03, 13:31
        a możesz napisać coś więcej, bo właśnie zastanawiam się nad kupnem mieszkania u
        nich
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka