Dodaj do ulubionych

FIBRETOMIA

24.11.11, 11:55
Witam Was wszystkie.mam pytanie czy któraś z Was zdecydowała się na na zabieg fibretomi w krakowie?jeżeli tak to czy jesteście zadowolone?czy to rzeczywiście jest skuteczne u dzieci z mpd?piszcie co wiecie.dzięki
Obserwuj wątek
    • klaufil Re: FIBRETOMIA 25.11.11, 17:46
      Cześć. Filip (7 lat) miał ten zabieg 17.11, i na razie za wiele nie mogę powiedzieć bo nie można chodzić przez 2 tyg po, aby wszystko się zagoiło. Z tego co widzę dziś, to przestał sie ślinić (miał robione mięśnie twarzy po obu stronach) zaczął chętniej rysować i sprawniej używać prawą rekę, w której były napięcia. W sumie miał 14 nakłuć i tylko po prawej stronie. Najważniejsza jest dla mnie noga, czy w końcu nie bedzie jej stawiał na palcach. Ja uważam, że naprawdę warto, a potem trzeba bardzo intensywnie i mądrze ćwiczyć.
    • renia1506 Re: FIBRETOMIA 27.11.11, 10:37
      a możesz napisać ile czasu spędziliście w szpitalu?my mamy zabieg o 8 rano i się zastanawiam czy da radę tego samego dnia wyjść.
      • klaufil Re: FIBRETOMIA 28.11.11, 18:28
        A kiedy macie zabieg? Na wiosnę? Ze szpitala wychodzi się na drugi dzień, Filip miał zabieg o 14, o 17 zabraliśmy go do hotelu obok szpitala, zgodzili się bo ci lekarze i pielęgniarki tez tam nocowali. Sam zabieg trwa 15 min. Także to było super, rano wizyta w pokoju hotelowym i wracaliśmy do domu. Ja bym nie ryzykowała wyścia tego samego dnia do domu, dziecko jest bardzo obolałe i nie wiadomo jak będzie po narkozie.
        • renia1506 Re: FIBRETOMIA 29.11.11, 09:06
          My mamy w marcu o 8 rano.dlatego się zastanawiam jak to będzie czy będziemy musieli przyjechać dzień wcześniej bo tak prosto z drogi na zabieg to chyba trochę nie bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka