Dodaj do ulubionych

MULTI-HEKK Piaseczno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:16
czy ktos slyszal o tej firmie?
Podobno mieli kiedys plame na os. Slowicza, ale czy poprawila sie sytuacja?
Lepiej juz budują, nie beda sie sypac tynki?
Obserwuj wątek
    • mbinkowska Re: MULTI-HEKK Piaseczno 12.09.06, 22:21
      ja bym nie ryzykowała...
      • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 12.09.06, 22:24
        Ja też nie. Przejedź się na sikorskiego i obejrzyj z bliska, jak oni "budują"
        Zdjęcia masz tu: www.titanic.xtra.pl. Zresztą niejeden reportarz już o tym
        nakręcono. IMO powinni płacić kary za szpecenie miasta
        Nawet jakby mi dopłacali, bym tego nie wziął. Współczyuję tym, którzy będą
        mieszkać u innych developerów z oknami na ruiny tego "developera". Jeśli Twoje
        pieniądze, czas i zdrowie cokolwiek dl aCiebie znaczą, trzymaj się od nich z daleka
    • Gość: gość Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: 213.17.169.* 15.09.06, 19:49
      Dużo lepiej buduja
      Polecam z kazdą inwestycja jest corz lepiej.
      • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 15.09.06, 19:56
        Pracujesz dla nich ?
        • Gość: włodek Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 20:05
          ale jaja. Z kazda inwestycja jest coraz lepiej :)
          od poczatku powinno byc dobrze
          • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 15.09.06, 22:05
            Ja w sumie co cegła to też stawiam je coraz lepiej. Już 5 postawiłem :) Na
            początku się waliły, teraz jest tylko 10 cm odstępstwa od pionu na 2 metry :)
            Komu wybudować dom, kto chętny ?
            • Gość: kino Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 06:42
              ale przecież ktoś tam kupuje w kolejnych inwestycjach,dlaczego ?taniej czy
              lepiej-jedna wpadka a wczesnieji ożniej ok??nie wiem?podajcie coś bliżej????
              • Gość: qqq Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: *.kablowka.waw.pl 16.09.06, 09:56
                Po prostu wybierz sie na takie osiedle, popytaj mieszkancow. Co ja zauwazylem
                bedac u znajomych? Okno w okno, wszedzie ciasno (wew i zew), nie ma gdzie
                zaparkowac, jakosc wykonczenia fatalna (b duzo poprawk - wg ich slow). Ja bylem
                w Piasecznie. A dojazd z tamtad rano to koszmar.
                • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 16.09.06, 10:27
                  > A dojazd z tamtad rano to koszmar.
                  Pociągiem też ?
              • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 16.09.06, 10:27
                Kupują, bo tanio. Ja też nie potrafię zrozumieć tego, że wiele osób przed
                kupieniem mieszkania nawet nie zasięgnie obiektywnych opinii o developerze. O
                Multi - Hekku pisano już wiele. Właśnie wybieram się do Piaseczna obejrzeć
                działkę, na której ma być wybudowane moje mieszkanie, o ile dostaną pozwolenie
                na budowę :] Żeby bylo jasne - narazie nie paciłem za to ani grosza! Po drodze
                zobaczę, jak się rozsypuje titanic :)
    • Gość: Iga Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:47
      uciekaj od nich jak najdalej..... szkoda twoich pieniędzy i twojwgo zdrowia....
      zobacz jak wybudowali budynek przy ul. Sikorskiego
      • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 08.10.06, 09:31
        Słowicza wygląda nawet gorzej. Dużo rzeczy widać na pierwszy rzut oka:
        odpadający tynk, murowane balustrady a balkonach odchodzą od płyty balkonowej. O
        cegle, z jakiej budują, książki można pisać. Wystarczy jednak na chwilę
        przystanąć przy takim budynku i spojrzeć nieco w dół aby dojrzeć, jak pięknie
        zawilgocone są te budynki. Jak to postoi 20 lat, to ja święty będę
    • elwirra28 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 07.10.06, 21:39
      To jest dla mnie zadziwiające zjawisko. Ich popisowy budynek tzw. "Titanic"
      straszy i przyprawia o dreszcze, a i tak wchodząc na stronę MULTI-HEKKu mozna
      zobaczyć, że np. mieszkania na osiedlu "Myszka" są w całości wykupione, na
      osiedlu "Plaza" z 226 mieszkań zostały 22 wolne. Oprócz tego w sprzedaży są dwa
      inne osiedla, które jak mniemam też niedługo znajda nabywców. To, że tak
      oszukali swoich klientów z "Titanika" to jedno, ale że nie czują się z tego
      tytułu winni i całą odpowiedzialność zrzucili na spółdzielnie to już szczyt
      chamstwa. Wychodzi na to, że jak spartaczą kolejne swoje inwestycje, to i tak
      wszyscy będą winni tylko nie oni. Jak najdalej od tej firmy!
      • jaqbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno 08.10.06, 09:33
        Są dwie rzeczy, która granic nie znają: ludzka głupota i ludzka naiwność.
        Zresztą co będę się rozpisywał - poczytaj sobie forum mieszkańców osiedla "myszka"
        www.os-myszka.pl/forum/
        Ciekawe, dlaczego tak narzekają na multi-hekk ;)
        • Gość: gość Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.06, 14:00
          Kupiłam mieszkanie od nich 3 lata temu na ul.Pelikanow, Piaseczno. Rzeczywiście
          jest bardzo ciasno, ale obserwując rynek nieruchomości jest to w zasadzie
          standard. Po za tym nie narzekam. Jedyna wada mojego mieszkania to to, że parują
          mi szyby zimą. Reszta jest ok.
          • Gość: jaQbek2 Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:09
            Pogadamy za 3 - 4 lata, jak dom zacznie się sypać
          • 30maciekk Re: MULTI-HEKK Piaseczno 10.10.06, 14:09
            Jak się nie ma co się lubi to sie lubi co się ma :)
          • alienxxx Re: MULTI-HEKK Piaseczno 10.10.06, 15:45
            dziwne ze wszyscy ktorzy chwala MH pisza z niezarejestrowanych loginow
            rozumiem, ze ktos musi pisac pozytywy ale dlaczego robia to tylko pracownicy MH
            • rabena Re: MULTI-HEKK Piaseczno 11.10.06, 09:19
              Ostatnio pracownik MH się zakorkował na amen na osiedlu Słowicza :D, poznałam
              bo auto było oklejone inwestycją przy Puławskiej, jechałam rowerem to wyminęłam
              sobie :), w sumie aut bez możliwości manewru zebrało się ok. 5-6 w godzinach
              szczytu ale nie czekałam na rozwój sytuacji bo za długo :P
    • Gość: kok Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: 213.17.175.* 11.10.06, 11:27
      Mieszkam na os.słowicza 3 rok ,nic mi sie nie wali, nie cieknie, nie zamarzam,
      może ciasno dla pojazdów ale ja mam garaż także problemy z parkowaniem mnie
      dotyczą. Jest parę sklepów (drogich) czynnych dosyć długo -da się żyć
      • Gość: guest Re: MULTI-HEKK Piaseczno IP: 195.149.64.* 15.11.06, 18:55
        Mieszkam na osiedlu arkadia, juz prawie rok, narazie jest ok, ponarzekac mozna
        na administracje ktora strasznie zdziera.
        Tam jest duzo wiecej miejsca chociaz male piekielko tworza sobie sami
        mieszkancy majac centralnie w zadzie innych mieszkancow.
        Dzisiaj gdybym dysponowal adekwatna do tamtych czasow gotowka tez bym pewnie
        ich wybral. Jakby mnie bylo stac to mieszkalbym w wilanowie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka