Dodaj do ulubionych

Domena Projekt

IP: *.eu.org 18.09.06, 11:44
Czy ktoś o nich coś słyszał? Budują segmenty w Łomiankach, ale nigdzie nie
mogę znaźć żadnych informacji na ich temat. Czy ktoś miał jakieś doświadczenia
z tym developerem?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiślany Re: Domena Projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:22
      ja również zainteresowałem się ich inwestycją ,ale zrezygnowałem ze względu na
      ochydny smród z przepompowni ścieków znajdującej się około 5m od ich
      lokalizacji.
      Z tego co się o nich dowiedziałem to jest to ich pierwsza inwestycja a do tej
      pory posiadali i posiadają sprzedaż gotowych projektów architektonicznych i
      projektów na zamówienie.
      Rozglądam się więc dalej ponieważ nie odpowiada mi smród z przepompowni i
      szczerze mówiąc szukam firmy z jakimś doświadczeniem w budowie.

W Łomiankach znalazłem : elmis-invest , dompol , i grupainvest- hoffman
      development. Jeszcze nie przejrzałem ich ofert ,ale w ciągu dwóch tygodni
      zamierzam "prześwietlić" te firmy.

WIŚLANTY

• Gość: WIŚLANY Re: Domena Projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:26
        Tak to nie pomyłka - przepompownia znajduje się 5 metrów (czyli po drugiej
        stronie drogi )od budowanych przez nich segmentów.

P.S
        Jakoś chyba wolno im te prace idą , w ciągu miesiąca postawili tylko dwie
        więźby dachowe. Byłem tam półtora miesiąca temu i w zeszłym tygodniu robiąc
        objazd znanych mi inwestycji do kupienia.
        WIŚLANY
        • Gość: peeska Re: Domena Projekt IP: *.acn.waw.pl 18.09.06, 18:56
          Jeśli chodzi o dompol, to ja generalnie polecam - moja siostra właśnie kończy
          ich "villa avangarde". Wybrałam domena projekt, bo są bardzo blisko. NIe czułam
          nigdy smrodu, ale teraz to już się zaczęłam zastanawiać. A prace pewnie dlatego
          wolno idą, bo nikt jeszcze nie zamówił u nich segmentu. Nie wiem co robić, bo
          miałam na niego wielką chrapkę....
          • Gość: Wiślany Re: Domena Projekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:57
            Smród jest uciążliwy , wystarczy jak wiatr mocniej zawieje. Osobiście nie chcę
            mieszkać w miejscu gdzie śmierdzi fekaliami. Smród jest w nocy i w dni gdy
            temperatura przekracze 25C Niekiedy w zależności od natężenia fekaliów
            niezależnie od temperatury.
            W zakładzie wodno-kanalizacyjnym (ul.Szpitalna chyba 7) powiedziano ,że z tym
            nic się nie da zrobić.
            Biorąc pod uwagę bardzo wysoką cenę za budynek z działką ( dowiadywałem się u
            mieszkańców osiedla sąsiadującego ile oni płacili - było to kilakdziesiąt
            tysięcy taniej )poważny defekt w postaci smrodu oraz , w tej cenie mam kilka
            inwestycji o wiele lepiej położonych i też blisko lub w centrum Łomianek na
            większych działkach.
            Hm każdy musi podjąć niezależną decyzję ,ale ja obawiam się firmy , która
            dotychczas NIC jeszcze nie zbudowała , ponieważ takie firmy z reguły uczą się
            na błędach pierwszych inwestycji.
            Szukam innej inwestycji biorąc pod uwagę obrzydliwy smród z przepompowni
            ścieków. Nie mógłbym nawet drzwi balkonowych otworzyć .... oraz niestety nie
            ufam firmom , które nie mają żadnego doświadczenia w realizowaniu takich
            przedsięwzięć ponieważ takie firmy uczą sie na błęach pierwszych inwestycji a
            ja nie chcę być króliczkiem doświadczalnym .

Życzę powodzenia w podejmowaniu decyzji

WIŚLANY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka