Dodaj do ulubionych

Osiedle Bajkowe Ząbki

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 15:23
Proszę o informacje o mieszkaniach w Ząbkach , budowane przez Max&Art-A ,
osiedle nazywa się Osiedle Bajkowe. Może coś o mieszkaniach na poddaszu .
Joanna
Obserwuj wątek
    • rtartas Re: Osiedle Bajkowe Ząbki 12.03.03, 17:02
      Pare miesięcy temu odwiedziłem to osiedle i rozmawiałem nawet z mieszkańcami.
      Standard wykończenia moim zdaniem przyzwoity, cena też przystępna. Słyszałem
      coś o problemach z terminami (wykonawca dostawał pieniądze ale nie wykonywał
      swojej pracy). Trochę daleko od centrum Warszawy i bez samochodu się nie
      obejdzie. Wybrałem jednak inne osiedle, w Warszawie.
      Pozdrawiam,
      Radek
      Ps. Poczytaj inne wątki wcześniej - nie było tego dużo ale coś znajdziesz.
      • Gość: Joa Re: Osiedle Bajkowe Ząbki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 10:13
        Dzięki za informacje, jeśli można wiedzieć , gdzie wybrałeś mieszkanie? Czy
        jest OK , jaka cena itp.
        • rtartas Re: Osiedle Bajkowe Ząbki 13.03.03, 11:27
          Wybrałem osiedle w Warszawie,, róg ul. Dorodnej i Myśliborskiej, budowane przez
          Fabrykę Domów z Wyszkowa (brzmi jak za PRL'u ale buduje to jeden gość).
          Pierwszy budynek oddał nawet trochę przed terminem, mój ma być gotowy do końca
          czerwca 2003, ludzie są generalnie zadowoleni, a kierownik budowy nawet sam do
          mnie dzwoni jak coś trzeba szybko zdecydować. Wiem, że ma jeszcze wolne
          mieszkania. A cena przystępna: 2700-2800 brutto (choć można się targować).
          Poczytaj sobie długi wątek na forum.
          Radek
    • Gość: A Re: Osiedle Bajkowe Ząbki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 12:32
      ja włąśnie kupiłam od nich ale nie na poddaszu, jestem zadowolona!!!!!!!
    • Gość: Messi Re: Osiedle Bajkowe Ząbki IP: *.31.4.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.14, 12:30
      Osedle bajkowe najgorszym osiedlem jakie do tej pory zamieszkiwałam wyjanełam mieszkanie i po 3 misiącach mam dość informacja dla innych sprawdzajcie ogrzewanie !mało tego wloty kominowe pomylone przez dewelopera zamiast spełniac zadanie wciągania wypychaja powietze zimne powietrze z komina do mieszkania a jak wiemy jest tu gaz taki błąd i brak wyciagu kominowego ? pamietajmy mamy jedno zycie pomijam fakt ze budynki sa nie ocieplone zimne jak holera to tyle nie polecam bajki z ząbek! to prawdziwa bajka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka