Dodaj do ulubionych

developer Dozbud?? Prosze o opinie.

IP: 80.51.246.* 02.10.06, 13:23
Beda c na tragach w niedziele, znalezlismy mieszkanie w Ząbkach, developer
DOZBUD, ul.Kopernika-Dzika.Czy wiecie jaki jest dojazd do Ząbek z warszawy o
odwrtonie.a moze znacie te bloki.??
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 217.116.110.* 02.10.06, 19:51
      Czy ktos tam mieszka, kupil juz mieszaknie i moze opowiedziec.Dzieki.
      • bergamotka11 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 03.10.06, 22:40
        przeszukaj to forum oraz forum zabek
    • Gość: BARDZOzadowolona Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:19
      Witam serdecznie!!!
      Ja kupiłam juz drugie mieszkanie w DOZBUDZIE i jestem bardzo zadowolona :))))
      Moi znajomi też kupują mieszkanie na Osiedlu Słonecznym II. Deweloper uczciwy i
      konkretny. Mieszkania są bardzo ładne, funkcjonalne, widne i solidnie
      wybudowane.... Polecam jak najbardziej :)))) Poza tym inwestycja znajduje się w
      bardzo dobrej lokalizacji - blisko sklepy, salon fryzjerki, solarium, blisko do
      centrum Wawy tylko 13 km. i do lasku na spacerki ;)
      JESZCZE RAZ POLECAM POLECAM POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: KAROL_1 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:40
      MOJA OPINIA O DOZBUDZIE JEST POZYTYWNA. KUPIŁEM RAZEM Z ŻONĄ MIESZKANIE NA
      SŁONECZNYM OSIEDLU II. NIE BYŁO PROBLEMÓW PRZY PODPISYWANIU UMOWY, NIE BYŁO
      PROBLEMÓW Z DORADCTWEM BANKOWYM. MIESZKANIA MAJĄ BARDZO FUNKCJONALNY I ŁADNY
      ROZKLAD.JUŻ NIE MOŻEMY DOCZEKAĆ SIĘ Z RODZINĄ, KIEDY WPROWADZIMY SIĘ DO
      MIESZKANIA... DZIECI TEZ POWINNY BYĆ ZDOWOLONE Z TAK ŚWIETNEJ ARANŻACJI PLACU
      ZABAW.
      A TAK NA MARGINESIE TO Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJĘ, TO MIESZKANIA SCHODZĄ JAK
      ŚWIERZE BUŁECZKI (ZE WZGLĘDU NA LOKALIZAJĘ I NISKĄ CENĘ), TAK WIĘC OSOBY
      ZAINTERESOWANE MUSZĄ SIĘ SPIESZYĆ ;)
      P
    • Gość: wiki72 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:38
      Dojazd do Ząbek jest bardzo prosty i w miare szybki.Można dojechać autobusem
      lini 145 i 345. Od przystanku do budującej sie inwestycji Dozbudu ok. 5 minut.
      My już kupiliśmy mieszkanie na Słonecznym Osiedlu II. Również byłam na targach
      mieszkaniowych w Pałacu Kultrury. W porównaniu do innych inwestycji w Ząbkach,
      ta ma najatrakcyjniejsze ceny i warunki. Każde mieszkanie posiada schowek - co
      jest bardzo przydatne.Fajny plac zabaw dla dzieci.
      Inni deweloperzy "ząbkowscy" mają ceny od 4000 zł netto w góre natomiast DOZBUD
      tylko 4000 zł brutto!!!
      DOZBUD, to firma która istnieje już od 15 lat i ma dobrą opinie na rynku
      deweloperskim.Nie spotkałam się z negatywnymi opiniami, a bardzo interesowałam
      się tą firmą zanim podpisałam umowę.
      Pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkańców!
      • Gość: w. Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 212.75.100.* 05.10.06, 20:41
        a może wypowiedziałby się w końcu ktoś nie będący pracownikiem
        Dozbudu.................................
    • Gość: w. Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 212.75.100.* 05.10.06, 20:44
      nie wiem ile w tym prawdy ale daje do myślenia:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=49526326
      • Gość: Max65 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:54
        Ja kupiłem mieszkanie w Dozbudzie i jestem zadowolony. To,że ktos opisuje
        jakieś bzdury dotyczące umowy, nie należy tym się przejmować. Zgadzam sie z
        tym,że osoby zainteresowane mogą zapoznać się same z treścią umowy i ocenić. W
        końcu to nie pierwsze osiedle budowane przez Dozbud. Zawsze znajdzie się ktoś
        marudzący i robiący antyreklamę.
        Mi osobiście podoba się osiedle i rozkład mieszkania. Nie mam zastrzeżeń.
        Przyłączam się do pozytywnej opini.
        • Gość: gosia Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 80.51.246.* 06.10.06, 13:27
          Czyli warto tam kupic miszkanie.A mzoe wiecie czy sa na tym osiedlu mieszkania
          o metraz od 60-70m2 wolne do zamieszkania od juz, poniewaz interesuje mnie
          mieskzanie nowe ktore ma byc oddane dopiero w IV kwartale 2007r, a gdy je kupie
          to bede musiala jeszcze pzrez rok placic z mezem za mieszkanie wynjamowane
          900zl i kredyt, wiec sie finansowo nie wyrobie.Dlatego najchetniej kupilabym
          mieszkanie do ktorego moge sie juz po kupnie od razu wyprowadzic.
          • Gość: BARDZOzadowolona Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:48
            Warto, przynajmniej ja jestem zadowolona, tak jak już wcześniej wspominałam
            kupiłam już drugie mieszkanie u tego dewelopera na Osiedlu Słonecznym I. Mogę z
            czystym sumieniem polecić :))) Jeżeli chodzi o gotowe mieszkanie to nie wiem,
            ale można zawsze zadzwonić do biura i dowiedzieć się. Na stonie Dozbudu
            www.dozbud.pl mają mieszkania do wynajęcia, a czy do sprzedaży hmm.... Wejdź
            sobie i sama zobacz.
            Pozdrawiam :)
    • Gość: anulka Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 08.10.06, 20:38
      Kupiłam mieszkanko na Słonecznym Osiedlu II i juz nie mogę doczekać się,kiedy
      wprowadzę się i zacznę kupować mebelki do mieszkanka!
      Chętnie poznam sąsiadów, którzy tez kupili mieszkanie na tym osiedlu :)
      Aha chcę jeszcze wspomnieć,że mój znajomy prawnik zapoznał się z treścią umowy
      i nie ma zastrzeżeń do niej, a co jak co - jemu ufam ;)

• Gość: Ostrożny1 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.eranet.pl 11.10.06, 19:55
        Czytając te opinie wyczuwam sączocy się cukier.
        Niestety internet jest dla wszystkich i chyba pracownicy DOZBUDu robią za
        klakierów. Analiza Umowy o której było wcześniej jest na pewno niepokojąca.
        Pytanie brzmi na ile można jeszcze ją donegocjować lub doprecyzować w kwestii
        hipoteki działki, gwarancji, i paru innych.
        Ja powiem szczerze że mam ten luksus że jeszcze nie podpisałem umowy i się
        wciąz zastanawiam. Może ktoś ma jekieś doświadczenia z pertraktacji.
        • bergamotka11 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 11.10.06, 20:38
          no niestety "troche" przesadzili w tym klakierowaniu... Wszystko pisane z 2 IP,
          a teraz pewnie wrzuca z trzeciego, skoro ktos to zauwazyl...albo zaloza konto
          dla niepoznaki... no coz kazdy orze jak moze...

raczej nie wierze w negocjacje-mieszkania dosc szybko im zeszly, na dodatek
          sporo podrozaly, nie sa jak pisza najtansi w zabkach.
          ale probowac zawsze warto.
      • Gość: Nica Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 80.50.90.* 13.10.06, 12:12
        Piszcie, w którym budynku kupiliście mieszkania. Szukam sąsiadów z budynku A
        III piętro. Może jakieś spotkanko zorganizujemy?
        • lokator.1 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 13.10.06, 22:50
          cześć, kupiłam mieszkanie w bloku A na 4 piętrze.
          byłam dzisiaj w w biurze i zaczynają budowę 3 piętra.
        • flerka Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 30.10.06, 18:18
          kupujac nie bałeś się wpisu o tej wzmiance do hipoteki.
          odpisz bo tez jestem zainteresowana zakupem i moge byc twoja sasiadka :)
          Pozdrawiam
    • katrem Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 30.10.06, 08:42
      Witajcie:)
      Kupiłam mieszkanie na 5 piętrze w bloku A.
      Przyszli sąsiedzi, trzymajmy się razem!
      • tttdd Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 02.11.06, 10:59
        Ja kupiłam w budynku A na III piętrze. pozdrawiam sąsiadów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka