Gość: gosia IP: 80.51.246.* 02.10.06, 13:23 Beda c na tragach w niedziele, znalezlismy mieszkanie w Ząbkach, developer DOZBUD, ul.Kopernika-Dzika.Czy wiecie jaki jest dojazd do Ząbek z warszawy o odwrtonie.a moze znacie te bloki.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 217.116.110.* 02.10.06, 19:51 Czy ktos tam mieszka, kupil juz mieszaknie i moze opowiedziec.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 03.10.06, 22:40 przeszukaj to forum oraz forum zabek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARDZOzadowolona Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:19 Witam serdecznie!!! Ja kupiłam juz drugie mieszkanie w DOZBUDZIE i jestem bardzo zadowolona :)))) Moi znajomi też kupują mieszkanie na Osiedlu Słonecznym II. Deweloper uczciwy i konkretny. Mieszkania są bardzo ładne, funkcjonalne, widne i solidnie wybudowane.... Polecam jak najbardziej :)))) Poza tym inwestycja znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji - blisko sklepy, salon fryzjerki, solarium, blisko do centrum Wawy tylko 13 km. i do lasku na spacerki ;) JESZCZE RAZ POLECAM POLECAM POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAROL_1 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 05.10.06, 18:40 MOJA OPINIA O DOZBUDZIE JEST POZYTYWNA. KUPIŁEM RAZEM Z ŻONĄ MIESZKANIE NA SŁONECZNYM OSIEDLU II. NIE BYŁO PROBLEMÓW PRZY PODPISYWANIU UMOWY, NIE BYŁO PROBLEMÓW Z DORADCTWEM BANKOWYM. MIESZKANIA MAJĄ BARDZO FUNKCJONALNY I ŁADNY ROZKLAD.JUŻ NIE MOŻEMY DOCZEKAĆ SIĘ Z RODZINĄ, KIEDY WPROWADZIMY SIĘ DO MIESZKANIA... DZIECI TEZ POWINNY BYĆ ZDOWOLONE Z TAK ŚWIETNEJ ARANŻACJI PLACU ZABAW. A TAK NA MARGINESIE TO Z TEGO CO SIĘ ORIENTUJĘ, TO MIESZKANIA SCHODZĄ JAK ŚWIERZE BUŁECZKI (ZE WZGLĘDU NA LOKALIZAJĘ I NISKĄ CENĘ), TAK WIĘC OSOBY ZAINTERESOWANE MUSZĄ SIĘ SPIESZYĆ ;) P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki72 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 05.10.06, 19:38 Dojazd do Ząbek jest bardzo prosty i w miare szybki.Można dojechać autobusem lini 145 i 345. Od przystanku do budującej sie inwestycji Dozbudu ok. 5 minut. My już kupiliśmy mieszkanie na Słonecznym Osiedlu II. Również byłam na targach mieszkaniowych w Pałacu Kultrury. W porównaniu do innych inwestycji w Ząbkach, ta ma najatrakcyjniejsze ceny i warunki. Każde mieszkanie posiada schowek - co jest bardzo przydatne.Fajny plac zabaw dla dzieci. Inni deweloperzy "ząbkowscy" mają ceny od 4000 zł netto w góre natomiast DOZBUD tylko 4000 zł brutto!!! DOZBUD, to firma która istnieje już od 15 lat i ma dobrą opinie na rynku deweloperskim.Nie spotkałam się z negatywnymi opiniami, a bardzo interesowałam się tą firmą zanim podpisałam umowę. Pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkańców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 212.75.100.* 05.10.06, 20:41 a może wypowiedziałby się w końcu ktoś nie będący pracownikiem Dozbudu................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 212.75.100.* 05.10.06, 20:44 nie wiem ile w tym prawdy ale daje do myślenia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=49526326 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max65 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:54 Ja kupiłem mieszkanie w Dozbudzie i jestem zadowolony. To,że ktos opisuje jakieś bzdury dotyczące umowy, nie należy tym się przejmować. Zgadzam sie z tym,że osoby zainteresowane mogą zapoznać się same z treścią umowy i ocenić. W końcu to nie pierwsze osiedle budowane przez Dozbud. Zawsze znajdzie się ktoś marudzący i robiący antyreklamę. Mi osobiście podoba się osiedle i rozkład mieszkania. Nie mam zastrzeżeń. Przyłączam się do pozytywnej opini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 80.51.246.* 06.10.06, 13:27 Czyli warto tam kupic miszkanie.A mzoe wiecie czy sa na tym osiedlu mieszkania o metraz od 60-70m2 wolne do zamieszkania od juz, poniewaz interesuje mnie mieskzanie nowe ktore ma byc oddane dopiero w IV kwartale 2007r, a gdy je kupie to bede musiala jeszcze pzrez rok placic z mezem za mieszkanie wynjamowane 900zl i kredyt, wiec sie finansowo nie wyrobie.Dlatego najchetniej kupilabym mieszkanie do ktorego moge sie juz po kupnie od razu wyprowadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARDZOzadowolona Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:48 Warto, przynajmniej ja jestem zadowolona, tak jak już wcześniej wspominałam kupiłam już drugie mieszkanie u tego dewelopera na Osiedlu Słonecznym I. Mogę z czystym sumieniem polecić :))) Jeżeli chodzi o gotowe mieszkanie to nie wiem, ale można zawsze zadzwonić do biura i dowiedzieć się. Na stonie Dozbudu www.dozbud.pl mają mieszkania do wynajęcia, a czy do sprzedaży hmm.... Wejdź sobie i sama zobacz. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.chello.pl 08.10.06, 20:38 Kupiłam mieszkanko na Słonecznym Osiedlu II i juz nie mogę doczekać się,kiedy wprowadzę się i zacznę kupować mebelki do mieszkanka! Chętnie poznam sąsiadów, którzy tez kupili mieszkanie na tym osiedlu :) Aha chcę jeszcze wspomnieć,że mój znajomy prawnik zapoznał się z treścią umowy i nie ma zastrzeżeń do niej, a co jak co - jemu ufam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrożny1 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: *.eranet.pl 11.10.06, 19:55 Czytając te opinie wyczuwam sączocy się cukier. Niestety internet jest dla wszystkich i chyba pracownicy DOZBUDu robią za klakierów. Analiza Umowy o której było wcześniej jest na pewno niepokojąca. Pytanie brzmi na ile można jeszcze ją donegocjować lub doprecyzować w kwestii hipoteki działki, gwarancji, i paru innych. Ja powiem szczerze że mam ten luksus że jeszcze nie podpisałem umowy i się wciąz zastanawiam. Może ktoś ma jekieś doświadczenia z pertraktacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka11 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 11.10.06, 20:38 no niestety "troche" przesadzili w tym klakierowaniu... Wszystko pisane z 2 IP, a teraz pewnie wrzuca z trzeciego, skoro ktos to zauwazyl...albo zaloza konto dla niepoznaki... no coz kazdy orze jak moze... raczej nie wierze w negocjacje-mieszkania dosc szybko im zeszly, na dodatek sporo podrozaly, nie sa jak pisza najtansi w zabkach. ale probowac zawsze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nica Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. IP: 80.50.90.* 13.10.06, 12:12 Piszcie, w którym budynku kupiliście mieszkania. Szukam sąsiadów z budynku A III piętro. Może jakieś spotkanko zorganizujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator.1 Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 13.10.06, 22:50 cześć, kupiłam mieszkanie w bloku A na 4 piętrze. byłam dzisiaj w w biurze i zaczynają budowę 3 piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
flerka Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 30.10.06, 18:18 kupujac nie bałeś się wpisu o tej wzmiance do hipoteki. odpisz bo tez jestem zainteresowana zakupem i moge byc twoja sasiadka :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 30.10.06, 08:42 Witajcie:) Kupiłam mieszkanie na 5 piętrze w bloku A. Przyszli sąsiedzi, trzymajmy się razem! Odpowiedz Link Zgłoś
tttdd Re: developer Dozbud?? Prosze o opinie. 02.11.06, 10:59 Ja kupiłam w budynku A na III piętrze. pozdrawiam sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś