Gość: Irek OLIMPIA - Ogrodzenie IP: *.pekao-fs.com.pl 09.06.03, 10:21 Czy osiedle to będzie ogrodzone? Jeśli tak to w jaki sposób - gdzie będą wejścia, jak przebiegać będzie płot. Czy są jakies zapisy o tym w umowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa z C Re: OLIMPIA - Ogrodzenie IP: *.pl.bauer.com / 172.28.182.* 09.06.03, 11:14 Z tego co pamiętam, w umowie jest napisane ze osiedle ma byc zamkniete i strzezone - rozumiem ze "zamkniete" znaczy ogrodzone. Sledze forum Kasztanowej Aleii - oni szczesliwcy wlasnie odbieraja mieszkania - i maja jakis problem z ogrodzeniem - ze jest nie jednolite - i brama - ze ma tylko 1 m wysokosci i jest "manualna"... To jeszcze raz przemawia za tym, ze powinnismy sie jakos zorganizowac(zrobic strone www i rozwiesic ogloszenia na plocie) - mieszkancy Kasztanowej maja bloga i walcza o porzadne ogrodzenie. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa zC Biuro sprzedazy w Olimpii IP: *.pl.bauer.com / 172.28.182.* 09.06.03, 12:58 Hej, dzwonilam dzis do DD z zapytaniem kiedy mozne wejsc wymierzyc kuchnie - poinformowali mnie, ze na budowe bedzie mozna wchodzic jak znikna dzwigi, co ma sie stac w przyszlym tygodniu, podobno uruchomienie biura sprzedazy to kwestia 1-2 tygodni, a na pewno bedzie w polowie czerwca. Wowczas to mam zadzwonic juz bezposrednio do tego biura z zapytaniem, czy u mnie sa juz scianki dzialowe - jak stwierdza ze juz sa, to dopiero wowczas dzwonic do Stolmaru i umawiac sie z projektantem na miejscu. Projektant ze Stolmaru natommiast twierdzi, ze czym szybciej tym lepiej, przed polozeniem instalacji jakby trzeba bylo cos przestawiac. Konkludujac - i tak trzeba czekac do "znikniecia" dzwigow... EWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha OLIMPIA_FORUM!!!!!! IP: proxy 12.06.03, 10:42 adamd.hipernet.com.pl/forum/list.php?f=2 do wiadomosci Tych wszystkich, ktorzy nie wylowili tej informacji z postow Olimpia Sasiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: OLIMPIA_FORUM!!!!!! IP: *.pl.bauer.com / 172.28.182.* 12.06.03, 12:03 Hej Krycha, Drsky prosił aby podawać adres www.namyslowska.net, bo ten który podałaś przestanie działać w najbliższym czesie ! ;-) więc proszę przyszłych sasiadow o czujnosc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: OLIMPIA - Dom Dev. Sąsiedzi IP: *.tele2.pl 09.07.03, 15:47 Kupuje w bloku A. Czy moze juz ktos tam kupił? Co z tym nieszczęsnym zapisem w umowie (14) i przekazaniem praw? Jak to rozwiązać? Odpowiedz Link Zgłoś
vafel Re: OLIMPIA - Dom Dev. Sąsiedzi 22.07.03, 15:40 Moi drodzy, moze znacie kogos chetnego do odkupienia mojego mieszkanie? B-88, VII pietro, 2 pokoje. widok od strony ulicy Pileckiego - a wiec pd-zach. Mieszkanie 54 m2 po przerobkach (powiekszona sypialnia, kuchnia polaczona z duzym pokojem, powiekszona lazienka. skomplikowala mi sie nieco sytuacja zyciowa i juz nie jestem nim zainteresowany. wszystkich chetnych prosze o kontakt - vafel@interia.pl. sprawa pilna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał D Sprzedam mieszkanie na Olimpii!!!! IP: *.netia.pl 22.07.03, 16:15 Moi drodzy, moze znacie kogos chetnego do odkupienia mojego mieszkanie? B-88, VII pietro, 2 pokoje. widok od strony ulicy Pileckiego - a wiec pd-zach. Mieszkanie 54 m2 po przerobkach (powiekszona sypialnia, kuchnia polaczona z duzym pokojem, powiekszona lazienka. skomplikowala mi sie nieco sytuacja zyciowa i juz nie jestem nim zainteresowany. wszystkich chetnych prosze o kontakt - vafel@interia.pl. sprawa pilna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś