Dodaj do ulubionych

OLIMPIA - Dom Dev. Sąsiedzi

• Gość: Irek OLIMPIA - Ogrodzenie IP: *.pekao-fs.com.pl 09.06.03, 10:21
      Czy osiedle to będzie ogrodzone? Jeśli tak to w jaki sposób - gdzie będą
      wejścia, jak przebiegać będzie płot.
      Czy są jakies zapisy o tym w umowie?
      • Gość: Ewa z C Re: OLIMPIA - Ogrodzenie IP: *.pl.bauer.com / 172.28.182.* 09.06.03, 11:14
        Z tego co pamiętam, w umowie jest napisane ze osiedle ma byc zamkniete i
        strzezone - rozumiem ze "zamkniete" znaczy ogrodzone.
        Sledze forum Kasztanowej Aleii - oni szczesliwcy wlasnie odbieraja mieszkania -
        i maja jakis problem z ogrodzeniem - ze jest nie jednolite - i brama - ze ma
        tylko 1 m wysokosci i jest "manualna"...
        To jeszcze raz przemawia za tym, ze powinnismy sie jakos zorganizowac(zrobic
        strone www i rozwiesic ogloszenia na plocie) - mieszkancy Kasztanowej maja
        bloga i walcza o porzadne ogrodzenie.

Ewa
    • Gość: Ewa zC Biuro sprzedazy w Olimpii IP: *.pl.bauer.com / 172.28.182.* 09.06.03, 12:58
      Hej,
      dzwonilam dzis do DD z zapytaniem kiedy mozne wejsc wymierzyc kuchnie -
      poinformowali mnie, ze na budowe bedzie mozna wchodzic jak znikna dzwigi, co ma
      sie stac w przyszlym tygodniu, podobno uruchomienie biura sprzedazy to kwestia
      1-2 tygodni, a na pewno bedzie w polowie czerwca.
      Wowczas to mam zadzwonic juz bezposrednio do tego biura z zapytaniem, czy u
      mnie sa juz scianki dzialowe - jak stwierdza ze juz sa, to dopiero wowczas
      dzwonic do Stolmaru i umawiac sie z projektantem na miejscu.
      Projektant ze Stolmaru natommiast twierdzi, ze czym szybciej tym lepiej, przed
      polozeniem instalacji jakby trzeba bylo cos przestawiac.
      Konkludujac - i tak trzeba czekac do "znikniecia" dzwigow...
      EWA
      • Gość: krycha OLIMPIA_FORUM!!!!!! IP: proxy 12.06.03, 10:42
        adamd.hipernet.com.pl/forum/list.php?f=2
        do wiadomosci Tych wszystkich, ktorzy nie wylowili tej informacji z postow
        Olimpia Sasiedzi!!
        • Gość: EWa Re: OLIMPIA_FORUM!!!!!! IP: *.pl.bauer.com / 172.28.182.* 12.06.03, 12:03
          Hej Krycha,
          Drsky prosił aby podawać adres www.namyslowska.net, bo ten który podałaś
          przestanie działać w najbliższym czesie !

;-) więc proszę przyszłych sasiadow o czujnosc ;-)
    • Gość: marcin Re: OLIMPIA - Dom Dev. Sąsiedzi IP: *.tele2.pl 09.07.03, 15:47
      Kupuje w bloku A. Czy moze juz ktos tam kupił?
      Co z tym nieszczęsnym zapisem w umowie (14) i przekazaniem praw? Jak to
      rozwiązać?
    • vafel Re: OLIMPIA - Dom Dev. Sąsiedzi 22.07.03, 15:40
      Moi drodzy, moze znacie kogos chetnego do odkupienia mojego mieszkanie? B-88,
      VII pietro, 2 pokoje. widok od strony ulicy Pileckiego - a wiec pd-zach.
      Mieszkanie 54 m2 po przerobkach (powiekszona sypialnia, kuchnia polaczona z
      duzym pokojem, powiekszona lazienka.
      skomplikowala mi sie nieco sytuacja zyciowa i juz nie jestem nim zainteresowany.
      wszystkich chetnych prosze o kontakt - vafel@interia.pl.

sprawa pilna!!!!
    • Gość: Michał D Sprzedam mieszkanie na Olimpii!!!! IP: *.netia.pl 22.07.03, 16:15
      Moi drodzy, moze znacie kogos chetnego do odkupienia mojego mieszkanie? B-88,
      VII pietro, 2 pokoje. widok od strony ulicy Pileckiego - a wiec pd-zach.
      Mieszkanie 54 m2 po przerobkach (powiekszona sypialnia, kuchnia polaczona z
      duzym pokojem, powiekszona lazienka.
      skomplikowala mi sie nieco sytuacja zyciowa i juz nie jestem nim zainteresowany.
      wszystkich chetnych prosze o kontakt - vafel@interia.pl.

sprawa pilna!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka