Dodaj do ulubionych

Forum o warszawskich developerach

IP: *.acn.waw.pl 01.12.06, 19:53
Zapraszam Wszystkich na nowe forum - developerzy.info.pl, gdzie poruszana będzie tematyka zakupu mieszkania, oraz spraw z tym związanych - jaki kredyt wybrać, co należy załatwić w sądzie, u notariusza, w urzędach. Serdecznie zapraszam do dyskusji i udzielania się na tym forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leniu Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:54
      nie ma takiej strony!!!
      • Gość: Admin Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 01.12.06, 20:02
        Nastąpiła pomyłka w adresie. Poprawny to:
        developer.info.pl
        • jan-w Re: Forum o warszawskich developerach 01.12.06, 20:08
          Spam i puste forum.
          Jedyne prawdziwe forum o developerach z Warszawy, to:
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=106
          • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 01.12.06, 20:34
            Narazie puste. A to "prawdziwe" forum jakieś takie mało czytelne jak dla mnie. Może dlatego że nikt się w zasadzie nim nie zajmuje?

developer.info.pl
            • jan-w Re: Forum o warszawskich developerach 01.12.06, 20:59
              Biorąc pod uwagę ponad 200 tysięcy postów, dla większości jest dobre. Co to
              znaczy konkretnie "mało czytelne" ?
              • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 02.12.06, 14:16
                Dla większości? Chyba tych, któzy mają czas przebijać się przez wątek w którym jest 2000 postów. Sam przyznasz, że znalezienie potrzebnej informacji w takim gąszczu postów o wszystkim jest wyjątkowo trudne? Sam podchodziłem do takiego zadania kilkukrotnie i zawsze brakowało mi cierpliwości aby takie wątki prześledzić. Poza tym brak administratora i moderatorów, oraz kompletny brak skategoryzowania dyskusji - to jest właśnie "mało czytelne".

Tak więc, zapraszam: developer.info.pl
                • jan-w Re: Forum o warszawskich developerach 02.12.06, 18:21
                  Po co się "przebijać" ? Jest wyszukiwarka. Ostatnio dużo, dużo lepsza niż dawniej.
                  Dobre forum, to forum gdzie jest dużo opinii, a nie takie gdzie wszystkie 5
                  postów, łatwo, szybko przeczytać.
                  • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 03.12.06, 10:08
                    Forum ma 2 dni, więc jest tyle postów, a nie więcej. Liczę na, to że niedługo się to zmieni i że będzie więcej użytkowników chcących dyskutować w skategoryzowanym i moderowanym miejscu.

Pozdrawiam i zapraszam: developer.info.pl
      • Gość: Maxx Re: Forum o warszawskich developerach IP: 217.11.143.* 06.12.06, 15:07
        Cos marnie to forum wygląda. :/
    • Gość: Admin Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 01.12.06, 19:59
      Falstart... :/

developer.info.pl
      • Gość: pl Re: Forum o warszawskich developerach IP: 212.75.100.* 02.12.06, 15:02
        z tym nowym forum to trochę niewypał będzie.....

ale zobaczymy. Jeden post już jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 06.12.06, 17:33
          Mam nadzieję, że się rozkręci. :)

Tymczasem zapraszam na developer.info.pl do wątku "postępy na placach
          budowy". Dziś opisujemy "Szczęśliwy dom", oraz "Nową Rezydencję Królowej
          Marysieńki etap III".
          • Gość: ZW Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.aster.pl 07.12.06, 21:58
            Myślę, że to forum to dobry pomysł. Deweloperzy mają swoje stowarzyszenia,
            najszerzej rozumiane środki na propagowanie swojej działalności itd.itp., a
            inwestorzy indywidualni ???? coś tam się dowiadują jeden od drugiego, ale w
            sumie - większość z nich - są zagubieni jak "dzieci we mgle". Trudno przecież
            oczekiwać od deweloperów, że będą instruować tych, których uważają za
            swoich "klientów" o swojej "kuchni".
            Mam nadzieję, że rozwinie się tam rzeczowa dyskusja i wymiana zdań! Myślę też,
            że takie forum pomoże deweloperom...........bo jak powiedział ktoś b.
            mądry: "Boże strzeż mnie od pochlebców, bo z ewentualnymi wrogami poradzę sobie
            sam".
            • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: 217.11.143.* 11.12.06, 09:31
              Dziekuję!

I zapraszam!

developer.info.pl
    • Gość: Nikoś Re: Forum o warszawskich developerach IP: 217.11.143.* 04.12.06, 14:41
      Hmm... Jeśli się rozkręci i przejmiesz choć trochę uzytkowników, to wróżę sukces. Jest szansa na o wiele czytelniejsze miejsce w sieci dla takich pogawęsek!

Życze powodzenia, będę śledził!
      • Gość: gość Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.aster.pl 05.12.06, 14:48
        Próbuję bezskutecznie się zarejstrować, ciągle jestem "wyrzucany" z
        adnotacją: "nieprawidłowy kod". Próbowałem (w rubryce: użytkownik) różnych
        kombinacji słownych i literowocyfrowych i zawsze: to samo tj. nieprawidłowy kod!
        • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 05.12.06, 17:25
          W okienku "szybka rejestracja" znajduje się czteroznakowy kod w postaci graficznej, który podczas rejestracji należy przepisać w okienku po prawej stronie tej grafiki. Zapobiega to rejestrowaniu się na forum "automatów", które mogłyby zaśmiecać dyskusję i zmniejszać czytelność strony.

Proszę spróbować jeszcze raz.

Kuba
          developer.info.pl
          • Gość: Woo Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 12.12.06, 20:32
            to wyłącz te literki... włącz np podanie płci - znakomita większość botów sobie
            z tym nie radzi... włączysz jak przekroczysz 1000 zarejestrowanych

powodzenia.

• Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 13.12.06, 21:37
              Tak zrobiłem! Dzięki Woo! :D

Pozdrawiam i zapraszam, jeśli ktoś jeszcze nie był:

developer.info.pl
    • Gość: Szootgun Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 16.12.06, 10:42
      No no. Ciekawe. Coś się zaczyna dziać!

Powodzenia życzę!

developer.info.pl
      • Gość: Adm Re: Forum o warszawskich developerach IP: *.acn.waw.pl 19.12.06, 17:47
        Zapraszam więc na ciekawy wątek o praktykach stosowanych przez notariuszy!

developer.info.pl
        • jan-w Re: Forum o warszawskich developerach 19.12.06, 18:02
          Adm, Szotgoon,Woo, żałosny jesteś w tym ciągłym podbijaniu swojej reklamy pod
          różnymi nickami. Na dodatek, robisz to nieudolnie. Ośmieszasz się.
          • blaszany_dzwoneczek Re: Forum o warszawskich developerach 19.12.06, 18:36
            Nie ma to jak pogadać samemu ze sobą :-)
          • zarembski Re: Forum o warszawskich developerach 22.12.06, 09:34
            Widzisz.. Żałosny, nie żałosny, to pozostawiam Twojej interpretacji.
            Najważniejsze, że skuteczny.

Zapraszam! developer.info.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka