zainteresowana20 07.12.06, 13:49 Poszukuję rzetelnych informacji o developerach Miniwille z Warszawy oraz Dompol z Łomianek. Wiem, że na to formum logują się osoby, które mają wiele cennych informacji. Będę wdzięczna jak ktoś sie nimi podzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiero Re: Developerzy miniwille oraz dompol IP: 87.204.208.* 07.12.06, 17:37 witam, od niedawna wspolpracuje z dompol. czekamy na pozwolenie na budowe. Dotychczas tylko dobre opinie: mila wspolpraca, ogolna dostepnosc (telefoniczna, w biurze) wlascicieli, szybkie reagowanie - odpowiedzi na pytania czy watpliwosci (rowniez po podpisaniu umowy). To teoria, czekam na praktyke w postaci budowy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Developerzy miniwille oraz dompol 07.12.06, 18:16 do miniville wystosowałam zapytanie dotyczące planowanej trasy Olszynki Grochowskiej, według mojej nowo kupionej mapy, idącej przez środek ich osiedla. We wrześniu. Brak reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanjo Re: Developerzy miniwille oraz dompol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 16:07 Witam , Potwierdzam pozytywne informacje o firmie dompol , ja mam takie same odczucia - kupiłem od nich dom w OS.WIERZBOWY PARK . Niedługo będę sie wprowadzał. Potiwerdzam ,że zawsze są dostępni , służą pomocą - np pomagali mi przy naprawie instalacji wodnej , którą sam rozprowadziłem po budynku chociaż nie była ona objęta zakresem prac budowlanych od razu sie zaangażowali w pomoc. Generalnie przez cały czaas trwania współpracy ,mam bardzo pozytywne odczucia. Tym bardziej ,że już raz budowałem z innym developerem w Poznaniu i naprawdę różnica jest spora na korzyść dompolu Polecam tanjo Odpowiedz Link Zgłoś