Dodaj do ulubionych

Willa Developer w Radzyminie????

18.12.06, 18:09
Czy ktoś cos o nich wie?? Są nowi na rynku, czy można im ufać?? ma ktos jakies
doswiadczenie z nimi???
Obserwuj wątek
    • herox Re: Willa Developer w Radzyminie???? 18.12.06, 18:14
      Developerowi każdemu powinieneś ufać bezgranicznie,
      tylko wtedy możesz odnieść sukces na rynku.
      • superkitka20 Re: Willa Developer w Radzyminie???? 18.12.06, 18:16
        Jasne, ufać bezgranicznie....dobre sobie, nie o takie rady tu pytałam.
        • herox Re: Willa Developer w Radzyminie???? 18.12.06, 18:26
          superkitka20 napisała:

> Jasne, ufać bezgranicznie....dobre sobie, nie o takie rady tu pytałam.

voila,
          Jakie pytania taka odpowiedź,
          podobno ufać to nawet sobie się nie powinno.
          • brydzia8811 Re: Willa Developer w Radzyminie???? 22.10.14, 16:27
            UWAGA!!! NAJGORSZY DEVELOPER FOR EVER!!! Właśnie wróciłam ze spotkania z Panią która sprzedaje mieszkania w Radzyminie (chociaż sprzedaje to zbyt duże słowo na jej mało profesjonalne podejście do klienta, może lepiej oferuje i mówi które mieszkania zostały wolne, bo na każde zadane pytanie Pani ma jedną "Nie wiem"). Wracają do sprawy zarezerwowaliśmy z mężem mieszkanie, miejsca parkingowe, spiżarki, załatwialiśmy już kredyt, mieliśmy zrobioną rezerwację po czym dowiaduje się dziś, że mieszkanie zostało sprzedane... Ot tak sprzedane. Nikt nas nie poinformował, nikt do Nas nie zadzwonił. Jesteśmy zdruzgotani potraktowaniem Nas jak ostatnie (za przeproszeniem) gó...... Nie chcę mieć z tym Developerem nic wspólnego, jeśli tak traktuje potencjalnego klienta przed zakupem mieszkania to co byłoby później podczas jakiś usterek. Właśnie a propo usterek, developer w umowie zaznacza punkt, że przy zgłoszeniu jakiejś usterki ma 30 dni na naprawę jej jeśli jednak nie zdąży może wyznaczyć sobie inny termin naprawy. ŚMIECH NA SALI!!! W dzisiejszych czasach, przy takiej podaży mieszkań Developer olewa klienta... Brak słów.
            • brofran Re: Willa Developer w Radzyminie???? 05.11.14, 18:15
              Dziś byłem w dziale sprzedaży i oferują sporo mieszkań do kupienia , więc nie rozumiem dlaczego Tobie nie chcą sprzedać ? Panienki w biurze informują szczegółowo i nawet pozwalają obejrzeć wybrane lokum w realu . Strona internetowa jest do wglądu , więcej info chyba nie trzeba . Inną kwestią jest usytuowanie i zagospodarowanie osiedla : lokalizacja nieciekawa , budynki jeden przy drugim , dokoła beton i parkingi , zieleni jak na lekarstwo - słowem typowa sypialnia !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka