Dodaj do ulubionych

Kredyt mieszkaniowy

14.05.03, 12:01
Czy ktoś może mi polecić w jakim banku brac kredyt na mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: zyczliwy Re: Kredyt mieszkaniowy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 07:52
      Wszystko zależy ile tego kredytu potrzebujesz? na ile lat? jak wygląda Twoja zdolność kredytowa? Ciężko doradzić, kiedy nic nie napisałeś o swojej sytuacji finansowej. Sprawdź sam oferty kredytów mieszkaniowych - wybierz kilka ofert i wyślij wniosek kontaktowy do banków lub skorzystaj z usług doradców finansowych.

Wracając do Twojego pytania to nie ma czegoś takiego jak najlepszy bank czy kredyt mieszkaniowy - w większości przypadków, wszystko zależy od potrzeb i możliwości finansowych kredytobiorcy oraz czasowych promocji.
      • Gość: anonim Re: Kredyt mieszkaniowy IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.13, 23:28
        Po niespełna 10 latach doczekał się odpowiedzi :D
        • Gość: :-)) Re: Kredyt mieszkaniowy IP: *.play-internet.pl 11.05.13, 15:33
          10/10 :-)))
        • Gość: filipc Re: Kredyt mieszkaniowy IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.13, 18:09
          dobre, przy okazji widać odwrócenie trendu na rynku
    • Gość: cf Re: Kredyt mieszkaniowy IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 16:35
      Najlepsze kredyty hipoteczne wraz z porównywarką na stronie centrumfinansowe.biz - Zapraszamy
      • Gość: raper Re: Kredyt mieszkaniowy IP: 194.251.119.* 03.02.14, 09:45
        11 lat potrzebujecie na reakcję na potrzeby klienta? Nie ma co, profesjonaliści!
    • lazyone Re: Kredyt mieszkaniowy 22.04.15, 13:18
      Najlepiej skonsultować się z doradcą kredytowym który jest na bieżaco z ofertami (i pomoże za darmo) www.kredyt-mieszkaniowy.com/doradca-kredytowy Obecnie ogólne warunki na branie kredytu są dobre (niski WIBOR > niskie oprocentowanie), od 2016 teoretycznie wkład własny będzie musiał wynosić co najmniej 15% (obecnie 10)
      • pomatol Re: Kredyt mieszkaniowy 22.04.15, 21:41
        Co ty gadasz? a co bedzie jak wklad wlasny wzrosnie do 20% to beda beda zle warunki? :)
        Chyba bedzie mniej golodupcow :D
      • piszedoosla Re: Kredyt mieszkaniowy 27.04.15, 16:53
        za darmo to możesz parasol w dupie złamać...

Doradca kredytowy to najgorszy z możliwych wyborów. Niedawno myślałem, że będę musiał pożyczyć część kwoty na zakup: oferta w pewnym domu kredytowym którą dostałem była bagatela o 60.000zł droższa niż w moim internetowym banku dla gołodupców, a i to bez żadnych negocjacji i dla kwoty zaledwie 200.000zł (kalkulacja na 25lat), na szczęście udało się zapiąć sprawę bez kreski, ale polecam się trzymać od "darmowych" doradców i domów kredytowych z daleka
        • lazyone Re: Kredyt mieszkaniowy 04.05.15, 13:53
          to już chyba kwestia kiepskiego doradcy, oni nie pracują za darmo, dostają prowizję gdy za ich pośrednictwem zostanie np. udzielony kredyt. @pomatol co do wkładu, dla niektórych po prostu może być problemem żeby wyłożyć więcej, bo nie maja oszczędności.
          • agula79ds Re: Kredyt mieszkaniowy 18.05.15, 19:07
            Jeśli mogę proszę o pomoc doradczą - chcemy kupic z mężem mieszkanie za 156tyś mamy odłożone 15tyś zł - dodatkowo mam przepisane na moją własność mieszkanie własnościowe (wartości ok. 220tys.)
            brakuje nam na wkład własny bo pieniążki uzbierane ciężką pracą starczą na opłaty związane z kupnem mieszkania (mam nadzieję) ale wowczas nie mamy na wkład własny...
            Czy mam jakieś szanse w tym wypadku na załatwienie wkładu własnego nie mając czystej gotówki??
            Jest ktoś w stanie pomóc lub doradzić jak to ugryźć ? Jest jakaś szansa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka