Gość: lema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:04 Co sądzicie o tej inwestycji? Warto się w to pakować? Czy komuś udało się wynegocjować zmiany w umowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajanko Re: Agena Development - ul. Lęborska IP: *.aster.pl 09.04.07, 21:06 Nie warto chyba. Umowa jest koszmarna. W tym tygodniu spróbuję raz jeszcze z nimi porozmawiać, ale po ponownym przejrzeniu umowy przy świątecznym stole jestem prawie przekonana, że to zły deweloper. Jeśli ktoś jest nieuczciwy tak wcześnie, aż strach pomyśleć co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
justynkass Re: Agena Development - ul. Lęborska 18.01.19, 09:54 Jeżeli mogę coś podpowiedzieć w kwestii tego dewelopera - przy odbiorze należy pamiętać o dokładnym obejrzeniu nie tylko mieszkania, ale także instalacji na klatce. Inwestycja przy Kamiennej 1 w Warszawie to tragedia - w 2 z 3 klatek instalacja wentylacyjna emituje podczas wietrznej pogody tak nieznośny hałas, że nie da się tego wytrzymać (chodzi o źle zamontowaną metalową, ruchomą klapkę, która uderza o pozostałą część instalacji przy wietrze). Nie kupiłabym mojego mieszkania, gdybym miała świadomość, że tak to będzie wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś