Dodaj do ulubionych

Ogrody Bema - JWC Construction

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 09:14
Cześć,
Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje
miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: Ogrody Bema - JWC Construction IP: 193.59.106.* 23.05.03, 09:19
      Witam, a w ktorym bloku?
      zapraszam cie na strone www.ogrodybema.of.pl
    • Gość: ks Re: Ogrody Bema - JWC Construction IP: 193.109.127.* 23.05.03, 09:41
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> Cześć,
      > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje
      > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.?

Stary, ciesz sie jesli w ogole bedzie to mieszkanko...Gorszej firmy wybrac nie
      mogles..
    • Gość: Zorro uwaga na florecistke Sylwie IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 22:09
      Gość portalu: xxx napisał(a):

> Cześć,
      > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje
      > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.?

Kupiles mieszkanie ktorego nie ma? Gratuluje trafnego wyboru. Co gorsza, jesli
      sprawa sie rypnie, nic im nie mozesz zrobic (stanowiska w tej firmie zajmuja
      prominentni dzialacze polskiej sceny politycznej). A nawet jak wygrasz w sadzie
      to przyjdzie Sylwia Gruchala i wsadzi ci floret w dupe. Bo to mistrzyni floretu
      jest, a poza tym reklamuje JWC. Chyba w zamian za to, ze nie musi u tych
      badziewiarzy mieszkac, czy jakos tak...
      • Gość: Maro Re: uwaga na florecistke Sylwie IP: 213.158.197.* 28.05.03, 16:15
        Nie wiem czy czytaliście artykuł w GW jak to można zostać super naukowcem
        publikując bardzo mierną pracę.
        Tak samo jest z opiniami o JWC. Ludzie żywią się plotkami i nic nadal nie
        wiedzą.
        Mówienie jest srebram a milczenie złotem.

A prawdziwym mędrcem jest ten kto poznał swoją głupotę.
      • Gość: ula Re: uwaga na florecistke Sylwie IP: *.crowley.pl 29.05.03, 15:31
        Gość portalu: Zorro napisał(a):

> Gość portalu: xxx napisał(a):
        >
        > > Cześć,
        > > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje
        > > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.?
        >
        > Kupiles mieszkanie ktorego nie ma? Gratuluje trafnego wyboru. Co gorsza,
        jesli
        > sprawa sie rypnie, nic im nie mozesz zrobic (stanowiska w tej firmie zajmuja
        > prominentni dzialacze polskiej sceny politycznej). A nawet jak wygrasz w
        sadzie
        >
        > to przyjdzie Sylwia Gruchala i wsadzi ci floret w dupe. Bo to mistrzyni
        floretu
        >
        > jest, a poza tym reklamuje JWC. Chyba w zamian za to, ze nie musi u tych
        > badziewiarzy mieszkac, czy jakos tak...
        Na takie chamstwo jest miejsce może w Samoobronie - ale nie na tej liście
        dialogowej. J.W. ma z pewnościa widoczny marketing a pani Sylwii mozna tylko
        pogratulowac sukcesów.
        • Gość: k Re: uwaga na florecistke Sylwie IP: 193.109.127.* 29.05.03, 16:24
          Gość portalu: ula napisał(a):

> Gość portalu: Zorro napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: xxx napisał(a):
          > >
          > > > Cześć,
          > > > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje
          >
          > > > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.?
          > >
          > > Kupiles mieszkanie ktorego nie ma? Gratuluje trafnego wyboru. Co gorsza,
          > jesli
          > > sprawa sie rypnie, nic im nie mozesz zrobic (stanowiska w tej firmie zajmu
          > ja
          > > prominentni dzialacze polskiej sceny politycznej). A nawet jak wygrasz w
          > sadzie
          > >
          > > to przyjdzie Sylwia Gruchala i wsadzi ci floret w dupe. Bo to mistrzyni
          > floretu
          > >
          > > jest, a poza tym reklamuje JWC. Chyba w zamian za to, ze nie musi u tych
          > > badziewiarzy mieszkac, czy jakos tak...
          > Na takie chamstwo jest miejsce może w Samoobronie - ale nie na tej liście
          > dialogowej. J.W. ma z pewnościa widoczny marketing a pani Sylwii mozna tylko
          > pogratulowac sukcesów.

Pani Sylwi to w tym momencie dziekujemy!
          To ze blondynki sa glupie wiadomo, ale ona z tym reklamowaniem barachla spadla
          do poziomu zero...Ale coz..nie od dzis wiadomo ze pieniadze moga wszystko...
    • Gość: hip jak to jest? IP: *.pgi.waw.pl 30.05.03, 08:16
      Witam
      Wczoraj udałem się na budowę aby zorientować się co oferuje JWC w ogrodach
      bema, za ile i na jakich warunkach. Okazało się, że w inwestycji, która ledwo
      co wychodzi z ziemii prawie wszystkie (kilkaset) mieszkń jest już sprzedanych i
      tylko w jednym budynku są jakieś tam wolne. Wydało mi się to zaskakujące,
      szczególnie biorąc pod uwagę złą opinię o firmie powszechnie znaną wśrod
      zainteresowanych branżą budownictwa.
      pozdr
      • Gość: iwona Re: jak to jest? IP: *.sejm.gov.pl / 10.11.1.* 30.05.03, 08:24
        to prawda, ja podpisujac umowe w lutym, nie mialam juz prawie wyboru
        mieszkania, bo wiekszasc byla kupiona - a wtedy na budowie dzialo sie o wiele
        mniej
        • Gość: hip Re: jak to jest? IP: *.pgi.waw.pl 30.05.03, 10:23
          To ciekawe. U większości developerów na takim etapie budowy (ledwo z ziemii
          wychodzi jeden budynek) można coś wybrać. A tu dość duże osiedle, fatalna
          opinia o firmie a mieszkania już wysprzedane. Czy to nie podejrzane?
          pozdr
          • Gość: lulek Re: jak to jest? IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 20:00
            Gość portalu: hip napisał(a):

> To ciekawe. U większości developerów na takim etapie budowy (ledwo z ziemii
            > wychodzi jeden budynek) można coś wybrać. A tu dość duże osiedle, fatalna
            > opinia o firmie a mieszkania już wysprzedane. Czy to nie podejrzane?
            > pozdr

Wszystko, podkreslam WSZYSTKO jesli chodzi o ta firme jest podejrzane!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka