Gość: xxx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 09:14 Cześć, Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Ogrody Bema - JWC Construction IP: 193.59.106.* 23.05.03, 09:19 Witam, a w ktorym bloku? zapraszam cie na strone www.ogrodybema.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Ogrody Bema - JWC Construction IP: 193.109.127.* 23.05.03, 09:41 Gość portalu: xxx napisał(a): > Cześć, > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.? Stary, ciesz sie jesli w ogole bedzie to mieszkanko...Gorszej firmy wybrac nie mogles.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro uwaga na florecistke Sylwie IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 22:09 Gość portalu: xxx napisał(a): > Cześć, > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.? Kupiles mieszkanie ktorego nie ma? Gratuluje trafnego wyboru. Co gorsza, jesli sprawa sie rypnie, nic im nie mozesz zrobic (stanowiska w tej firmie zajmuja prominentni dzialacze polskiej sceny politycznej). A nawet jak wygrasz w sadzie to przyjdzie Sylwia Gruchala i wsadzi ci floret w dupe. Bo to mistrzyni floretu jest, a poza tym reklamuje JWC. Chyba w zamian za to, ze nie musi u tych badziewiarzy mieszkac, czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: uwaga na florecistke Sylwie IP: 213.158.197.* 28.05.03, 16:15 Nie wiem czy czytaliście artykuł w GW jak to można zostać super naukowcem publikując bardzo mierną pracę. Tak samo jest z opiniami o JWC. Ludzie żywią się plotkami i nic nadal nie wiedzą. Mówienie jest srebram a milczenie złotem. A prawdziwym mędrcem jest ten kto poznał swoją głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: uwaga na florecistke Sylwie IP: *.crowley.pl 29.05.03, 15:31 Gość portalu: Zorro napisał(a): > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > Cześć, > > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje > > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.? > > Kupiles mieszkanie ktorego nie ma? Gratuluje trafnego wyboru. Co gorsza, jesli > sprawa sie rypnie, nic im nie mozesz zrobic (stanowiska w tej firmie zajmuja > prominentni dzialacze polskiej sceny politycznej). A nawet jak wygrasz w sadzie > > to przyjdzie Sylwia Gruchala i wsadzi ci floret w dupe. Bo to mistrzyni floretu > > jest, a poza tym reklamuje JWC. Chyba w zamian za to, ze nie musi u tych > badziewiarzy mieszkac, czy jakos tak... Na takie chamstwo jest miejsce może w Samoobronie - ale nie na tej liście dialogowej. J.W. ma z pewnościa widoczny marketing a pani Sylwii mozna tylko pogratulowac sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: uwaga na florecistke Sylwie IP: 193.109.127.* 29.05.03, 16:24 Gość portalu: ula napisał(a): > Gość portalu: Zorro napisał(a): > > > Gość portalu: xxx napisał(a): > > > > > Cześć, > > > Czy ktoś cos wie na temat tej inwestycji. Jakie są postepy prac. Moje > > > > miezkanko ma być na koniec marca 2004 r.? > > > > Kupiles mieszkanie ktorego nie ma? Gratuluje trafnego wyboru. Co gorsza, > jesli > > sprawa sie rypnie, nic im nie mozesz zrobic (stanowiska w tej firmie zajmu > ja > > prominentni dzialacze polskiej sceny politycznej). A nawet jak wygrasz w > sadzie > > > > to przyjdzie Sylwia Gruchala i wsadzi ci floret w dupe. Bo to mistrzyni > floretu > > > > jest, a poza tym reklamuje JWC. Chyba w zamian za to, ze nie musi u tych > > badziewiarzy mieszkac, czy jakos tak... > Na takie chamstwo jest miejsce może w Samoobronie - ale nie na tej liście > dialogowej. J.W. ma z pewnościa widoczny marketing a pani Sylwii mozna tylko > pogratulowac sukcesów. Pani Sylwi to w tym momencie dziekujemy! To ze blondynki sa glupie wiadomo, ale ona z tym reklamowaniem barachla spadla do poziomu zero...Ale coz..nie od dzis wiadomo ze pieniadze moga wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip jak to jest? IP: *.pgi.waw.pl 30.05.03, 08:16 Witam Wczoraj udałem się na budowę aby zorientować się co oferuje JWC w ogrodach bema, za ile i na jakich warunkach. Okazało się, że w inwestycji, która ledwo co wychodzi z ziemii prawie wszystkie (kilkaset) mieszkń jest już sprzedanych i tylko w jednym budynku są jakieś tam wolne. Wydało mi się to zaskakujące, szczególnie biorąc pod uwagę złą opinię o firmie powszechnie znaną wśrod zainteresowanych branżą budownictwa. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: jak to jest? IP: *.sejm.gov.pl / 10.11.1.* 30.05.03, 08:24 to prawda, ja podpisujac umowe w lutym, nie mialam juz prawie wyboru mieszkania, bo wiekszasc byla kupiona - a wtedy na budowie dzialo sie o wiele mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: jak to jest? IP: *.pgi.waw.pl 30.05.03, 10:23 To ciekawe. U większości developerów na takim etapie budowy (ledwo z ziemii wychodzi jeden budynek) można coś wybrać. A tu dość duże osiedle, fatalna opinia o firmie a mieszkania już wysprzedane. Czy to nie podejrzane? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: jak to jest? IP: *.acn.waw.pl 31.05.03, 20:00 Gość portalu: hip napisał(a): > To ciekawe. U większości developerów na takim etapie budowy (ledwo z ziemii > wychodzi jeden budynek) można coś wybrać. A tu dość duże osiedle, fatalna > opinia o firmie a mieszkania już wysprzedane. Czy to nie podejrzane? > pozdr Wszystko, podkreslam WSZYSTKO jesli chodzi o ta firme jest podejrzane! Odpowiedz Link Zgłoś