kusy3x6 25.06.02, 07:37 Widze ze nie ma tu zadnej odwaznej z nuta szalenstwa, no coz pozostaje mi tylko dalej szukac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 09:35 Gdyby koras z szalonych pan powiedziala "TAK" ... to naprawde bys sie ozenil tak w ciemno? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 09:47 Gość portalu: sisi napisał(a): > Gdyby koras z szalonych pan powiedziala "TAK" ... to naprawde bys sie ozenil > tak w ciemno? :-)))) Z oczami szeroko zamkniętymi aż do ślubu? A jazda próbna, testowanie zderzaków i zawieszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 09:48 no własnie!!! :-))))) a on nawet 'ryciny' nie chcial pokazac :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 09:53 Gość portalu: sisi napisał(a): > no własnie!!! :-))))) a on nawet 'ryciny' nie chcial pokazac :-))) Hehehe, Znasz bajkę "Piękna i Bestja", więc Bestja szuka swojej pięknej, albo odwrotnie Piękny szuka Bestji, lol:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 09:56 I pewnie wszystkie sie boja, ze on okaze sie Bestia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:18 dobra Bestia nie jest zła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 11:20 Gość portalu: xxxxxxxx napisał(a): > dobra Bestia nie jest zła ;)) A co jest lepsze Piekna...czy Bestja??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 11:33 Wszyscy faceci to Bestie :-) wiec niech chociaz bedzie przy tym Piekny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 12:57 Jestem piekny w sojej brzydocie. A dlaczego mialbym nie powiedziec "TAK" Naprawde szalona kobieta jest wstanie ujarzmic mnie. Ogloszenie nie aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:05 wiedzialam, ze wymiekniesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:08 Trzeba sie bylo szybciej decydowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:15 kusy3x6 napisał(a): > Trzeba sie bylo szybciej decydowac! za pozno trafilam na to forum ... ale i tak moje pytanie bylo czysto teoretyczne ... bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie soba ... Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:26 Gość portalu: sisi napisał(a): > kusy3x6 napisał(a): > > > Trzeba sie bylo szybciej decydowac! > > za pozno trafilam na to forum ... ale i tak moje pytanie bylo czysto > teoretyczne ... bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie > soba ... SIS nie poddawaj się walcz o kusego, to naprawdę wartościowy człowiek, jeśli już o czarach mówicie, to się zabawię w proroka: to jest ten człowiek na którego całe życie czekałaś, wmów sobie to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:40 > SIS nie poddawaj się walcz o kusego, to naprawdę wartościowy człowiek, jeśli ju > ż > o czarach mówicie, to się zabawię w proroka: to jest ten człowiek na którego ca > łe > życie czekałaś, wmów sobie to !!! > Zasada 1. Za facetami i tramwajami nie biegam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:08 Gość portalu: sisi napisał(a): > wiedzialam, ze wymiekniesz :-) kusados desperados:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:27 > bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie soba ... Coś bliżej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:42 ja_nek napisał(a): > > bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie soba ... > Coś bliżej? > Chcesz mnie zaczarowac i pytasz sie jak to zrobic??? niestety ... tego nie da sie powiedziec ... cos musi zaiskrzyc i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 25.06.02, 13:35 Kusy, daj sobie spokoj, Ty nie nadajesz sie na meza porzadnej kobiety ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:45 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Kusy, daj sobie spokoj, Ty nie nadajesz sie na meza porzadnej kobiety ;-))) ależeś go brutalnie pozbawiła złudzeń;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:38 Mam zgadywać oczekiwania? Publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:42 ja_nek napisał(a): > Mam zgadywać oczekiwania? Publicznie? Czy to moze moje oczekiwania chcesz rozszyfrowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:45 ja_nek napisał(a): > Owszem Wiec prosze bardzo, probuj ... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:48 Twoje oczekiwania: nietuzinkowy, ale normalny, żeby można mu było zaufać, żeby mógł być również Twym przyjacielem i żebyś mogła na niego liczyć, kiedy jest Ci trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:52 ja_nek napisał(a): > Twoje oczekiwania: nietuzinkowy, ale normalny, żeby można mu było zaufać, żeby > mógł być również Twym przyjacielem i żebyś mogła na niego liczyć, kiedy jest Ci > > trudniej. Trafiles!!! Oczywiscie to nie wszystko ale ... przeciez nikt nie jest idealny :- ))) Czy my sie moze znamy????? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:50 Gość portalu: sisi napisał(a): > ja_nek napisał(a): > > > Owszem > > Wiec prosze bardzo, probuj ... Jesteś ładnie ubraną asystentką prezesa, siedzisz i nudzisz się, o, teraz widzę, że jesteś nawet zgrabna, natura trochę romantyczna, ale też praktyczna:)) hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:54 Czy się znamy, pewnie nie. Ale zdarza mi się przechodzić koło biur Twego banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:58 ja_nek napisał(a): > Czy się znamy, pewnie nie. Ale zdarza mi się przechodzić koło biur Twego banku. banku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:55 apf napisał(a): > > Jesteś ładnie ubraną asystentką prezesa, siedzisz i nudzisz się, o, teraz widzę > , > że jesteś nawet zgrabna, natura trochę romantyczna, ale też praktyczna:)) > > hehehee > A Ty nie trafiles!!! Ubrana jestem mam nadzieje ladnie :-))) ale nie jestem asystentka i mam mase roboty!!! Nature chyba mam jednak bardziej praktyczna niz romantyczna co oczywiscie nie znaczy, ze jestem jedna z tych zawsze powaznych nudziar (przynajmniej taka mam nadzieje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:00 Spokojna elegancja, poczucie obowiązkowości, być moze FiB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:02 ja_nek napisał(a): > Spokojna elegancja, poczucie obowiązkowości, być moze FiB. ha ha ha ... to juz podpada pod czarowanie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:08 Najważniejsze jest dla Ciebie zaufanie, trwałość relacji, partnerstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:13 ja_nek napisał(a): > Najważniejsze jest dla Ciebie zaufanie, trwałość relacji, partnerstwo zaufanie zdecydowanie TAK, partnerstwo ... hmmm ... czasami wole byc 'mala dziewczynka'. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:14 > zaufanie zdecydowanie TAK, partnerstwo ... hmmm ... czasami wole byc 'mala > dziewczynka'. Która potrzebuje, by Ją czasem przytulić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:18 ja_nek napisał(a): > > zaufanie zdecydowanie TAK, partnerstwo ... hmmm ... czasami wole byc 'mala > > > dziewczynka'. > Która potrzebuje, by Ją czasem przytulić. jak kazda kobieta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:21 Jesteś właśnie ubrana w coś stonowanego kolorystycznie, buty bez wysokich obcasów. Pozdrawiam Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:26 ja_nek napisał(a): > Jesteś właśnie ubrana w coś stonowanego kolorystycznie, buty bez wysokich obcas > ów. > jak Ty na to wpadles???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:31 Budynek w którym pracujesz nie jest typowym, zbyt wysokim biurowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:40 ja_nek napisał(a): > Budynek w którym pracujesz nie jest typowym, zbyt wysokim biurowcem. Jesli sie nie myle to miales moje pragnienia a nie gdzie pracuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:45 Nie mam jeszcze kryształowej kuli, więc mówię, co widzę w wizji. A w pracy nie można się skupić za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:55 ja_nek napisał(a): > Nie mam jeszcze kryształowej kuli, więc mówię, co widzę w wizji. > A w pracy nie można się skupić za bardzo. ale Ty jestes tajemniczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:04 A Ty to nie? Oszczęź mi tego zgadywania i podaj wreszcie swój adres e-mailowy, albo napisz do mnie, jak nie chcesz podawać go publicznie. Pozdrawiam Ja_nek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 16:07 ja_nek napisał(a): > A Ty to nie? > > Oszczęź mi tego zgadywania i podaj wreszcie swój adres e-mailowy, albo napisz d > o > mnie, jak nie chcesz podawać go publicznie. > > Pozdrawiam > Ja_nek > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:13 > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ??? Preferuję rozmowy mniej publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
ssisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:14 ja_nek napisał(a): > > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ??? > Preferuję rozmowy mniej publiczne no prosze, prosze ... to juz przechodzimy do rozmow mniej publicznych??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:19 ssisi napisał(a): > ja_nek napisał(a): > > > > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ??? > > Preferuję rozmowy mniej publiczne > > no prosze, prosze ... to juz przechodzimy do rozmow mniej publicznych??? :-) Ja_nek i tak wykazuje dużą cierpliwość:) Odpowiedz Link Zgłoś
ssisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:22 apf napisał(a): > ssisi napisał(a): > > > ja_nek napisał(a): > > > > > > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ??? > > > Preferuję rozmowy mniej publiczne > > > > no prosze, prosze ... to juz przechodzimy do rozmow mniej publicznych??? : > -) > Ja_nek i tak wykazuje dużą cierpliwość:) > Ty to nazywasz cierpliwoscia??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:32 A czy masz Ssisi cos przeciw? Jeszcze atrament nie wysechł na papierze, a i pieczęć rodowa ledwo zastygła, a już u Ciebie posłaniec jest... Odpowiedz Link Zgłoś