Dodaj do ulubionych

MOJE KOCHANE PANIE 2

25.06.02, 07:37
Widze ze nie ma tu zadnej odwaznej z nuta szalenstwa, no coz pozostaje mi tylko
dalej szukac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 09:35
      Gdyby koras z szalonych pan powiedziala "TAK" ... to naprawde bys sie ozenil
      tak w ciemno? :-))))
      • apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 09:47
        Gość portalu: sisi napisał(a):

> Gdyby koras z szalonych pan powiedziala "TAK" ... to naprawde bys sie ozenil
        > tak w ciemno? :-))))

Z oczami szeroko zamkniętymi aż do ślubu? A jazda próbna, testowanie zderzaków i
        zawieszenia?
        • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 09:48
          no własnie!!! :-))))) a on nawet 'ryciny' nie chcial pokazac :-)))
          • apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 09:53

> no własnie!!! :-))))) a on nawet 'ryciny' nie chcial pokazac :-)))

Hehehe, Znasz bajkę "Piękna i Bestja", więc Bestja szuka swojej pięknej, albo
            odwrotnie Piękny szuka Bestji, lol:)
            • Gość: sis Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 09:56
              I pewnie wszystkie sie boja, ze on okaze sie Bestia :-)
              • Gość: xxxxxxxx Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.garwolin.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 11:18
                dobra Bestia nie jest zła ;))
                • vena111 Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 11:20
                  Gość portalu: xxxxxxxx napisał(a):

> dobra Bestia nie jest zła ;))

A co jest lepsze Piekna...czy Bestja???????
                  • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 11:33
                    Wszyscy faceci to Bestie :-) wiec niech chociaz bedzie przy tym Piekny :-)
                    • kusy3x6 Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 12:57
                      Jestem piekny w sojej brzydocie.
                      A dlaczego mialbym nie powiedziec "TAK"
                      Naprawde szalona kobieta jest wstanie ujarzmic mnie.
                      Ogloszenie nie aktualne.
                      • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:05
                        wiedzialam, ze wymiekniesz :-)
                        • kusy3x6 Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:08
                          Trzeba sie bylo szybciej decydowac!
                          • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:15
                            kusy3x6 napisał(a):

> Trzeba sie bylo szybciej decydowac!

za pozno trafilam na to forum ... ale i tak moje pytanie bylo czysto
                            teoretyczne ... bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie
                            soba ...
                            • apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:26

> kusy3x6 napisał(a):
                              >
                              > > Trzeba sie bylo szybciej decydowac!
                              >
                              > za pozno trafilam na to forum ... ale i tak moje pytanie bylo czysto
                              > teoretyczne ... bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie
                              > soba ...

SIS nie poddawaj się walcz o kusego, to naprawdę wartościowy człowiek, jeśli już
                              o czarach mówicie, to się zabawię w proroka: to jest ten człowiek na którego całe
                              życie czekałaś, wmów sobie to !!!

• Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:40

> SIS nie poddawaj się walcz o kusego, to naprawdę wartościowy człowiek, jeśli ju
                                > ż
                                > o czarach mówicie, to się zabawię w proroka: to jest ten człowiek na którego ca
                                > łe
                                > życie czekałaś, wmów sobie to !!!
                                >

Zasada 1. Za facetami i tramwajami nie biegam :-)

• apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:08

> wiedzialam, ze wymiekniesz :-)
                          kusados desperados:)

• ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:27
                            > bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie soba ...
                            Coś bliżej?

• Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 13:42
                              ja_nek napisał(a):

> > bo moglabym oszalec tylko dla faceta, ktory zaczarowalby mnie soba ...
                              > Coś bliżej?
                              >
                              Chcesz mnie zaczarowac i pytasz sie jak to zrobic??? niestety ... tego nie da sie
                              powiedziec ... cos musi zaiskrzyc i juz.

• Gość: Krizia Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 25.06.02, 13:35
      Kusy, daj sobie spokoj, Ty nie nadajesz sie na meza porzadnej kobiety ;-)))
      • apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 13:45
        Gość portalu: Krizia napisał(a):

> Kusy, daj sobie spokoj, Ty nie nadajesz sie na meza porzadnej kobiety ;-)))
        ależeś go brutalnie pozbawiła złudzeń;))

• ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:38
          Mam zgadywać oczekiwania? Publicznie?
          • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:42
            ja_nek napisał(a):

> Mam zgadywać oczekiwania? Publicznie?

Czy to moze moje oczekiwania chcesz rozszyfrowac???
            • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:44
              Owszem
              • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:45
                ja_nek napisał(a):

> Owszem

Wiec prosze bardzo, probuj ...
                • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:48
                  Twoje oczekiwania: nietuzinkowy, ale normalny, żeby można mu było zaufać, żeby
                  mógł być również Twym przyjacielem i żebyś mogła na niego liczyć, kiedy jest Ci
                  trudniej.
                  • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:52
                    ja_nek napisał(a):

> Twoje oczekiwania: nietuzinkowy, ale normalny, żeby można mu było zaufać, żeby
                    > mógł być również Twym przyjacielem i żebyś mogła na niego liczyć, kiedy jest Ci
                    >
                    > trudniej.

Trafiles!!! Oczywiscie to nie wszystko ale ... przeciez nikt nie jest idealny :-
                    ))) Czy my sie moze znamy?????
                • apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:50

> ja_nek napisał(a):
                  >
                  > > Owszem
                  >
                  > Wiec prosze bardzo, probuj ...

Jesteś ładnie ubraną asystentką prezesa, siedzisz i nudzisz się, o, teraz widzę,
                  że jesteś nawet zgrabna, natura trochę romantyczna, ale też praktyczna:))

hehehee

• ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 14:54
                    Czy się znamy, pewnie nie. Ale zdarza mi się przechodzić koło biur Twego banku.
                    • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:58
                      ja_nek napisał(a):

> Czy się znamy, pewnie nie. Ale zdarza mi się przechodzić koło biur Twego banku.

banku???
                  • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 14:55
                    apf napisał(a):

>
                    > Jesteś ładnie ubraną asystentką prezesa, siedzisz i nudzisz się, o, teraz widzę
                    > ,
                    > że jesteś nawet zgrabna, natura trochę romantyczna, ale też praktyczna:))
                    >
                    > hehehee
                    >

A Ty nie trafiles!!! Ubrana jestem mam nadzieje ladnie :-))) ale nie jestem
                    asystentka i mam mase roboty!!! Nature chyba mam jednak bardziej praktyczna niz
                    romantyczna co oczywiscie nie znaczy, ze jestem jedna z tych zawsze powaznych
                    nudziar (przynajmniej taka mam nadzieje :-)))

• ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:00
                      Spokojna elegancja, poczucie obowiązkowości, być moze FiB.
                      • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:02
                        ja_nek napisał(a):

> Spokojna elegancja, poczucie obowiązkowości, być moze FiB.

ha ha ha ... to juz podpada pod czarowanie :-)))
                        • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:08
                          Najważniejsze jest dla Ciebie zaufanie, trwałość relacji, partnerstwo
                          • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:13
                            ja_nek napisał(a):

> Najważniejsze jest dla Ciebie zaufanie, trwałość relacji, partnerstwo

zaufanie zdecydowanie TAK, partnerstwo ... hmmm ... czasami wole byc 'mala
                            dziewczynka'.
                            • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:14
                              > zaufanie zdecydowanie TAK, partnerstwo ... hmmm ... czasami wole byc 'mala
                              > dziewczynka'.
                              Która potrzebuje, by Ją czasem przytulić.
                              • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:18
                                ja_nek napisał(a):

> > zaufanie zdecydowanie TAK, partnerstwo ... hmmm ... czasami wole byc 'mala
                                >
                                > > dziewczynka'.
                                > Która potrzebuje, by Ją czasem przytulić.

jak kazda kobieta :-)))
                                • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:21
                                  Jesteś właśnie ubrana w coś stonowanego kolorystycznie, buty bez wysokich obcasów.

Pozdrawiam
                                  Ja_nek
                                  • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:26
                                    ja_nek napisał(a):

> Jesteś właśnie ubrana w coś stonowanego kolorystycznie, buty bez wysokich obcas
                                    > ów.
                                    >

jak Ty na to wpadles???? :-)
                                    • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:31
                                      Budynek w którym pracujesz nie jest typowym, zbyt wysokim biurowcem.
                                      • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:40
                                        ja_nek napisał(a):

> Budynek w którym pracujesz nie jest typowym, zbyt wysokim biurowcem.

Jesli sie nie myle to miales moje pragnienia a nie gdzie pracuje :-)
                                        • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 15:45
                                          Nie mam jeszcze kryształowej kuli, więc mówię, co widzę w wizji.
                                          A w pracy nie można się skupić za bardzo.
                                          • Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 15:55
                                            ja_nek napisał(a):

> Nie mam jeszcze kryształowej kuli, więc mówię, co widzę w wizji.
                                            > A w pracy nie można się skupić za bardzo.

ale Ty jestes tajemniczy!!!
                                            • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:04
                                              A Ty to nie?

Oszczęź mi tego zgadywania i podaj wreszcie swój adres e-mailowy, albo napisz do
                                              mnie, jak nie chcesz podawać go publicznie.

Pozdrawiam
                                              Ja_nek

• Gość: sisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 IP: *.bresa.com.pl 25.06.02, 16:07
                                                ja_nek napisał(a):

> A Ty to nie?
                                                >
                                                > Oszczęź mi tego zgadywania i podaj wreszcie swój adres e-mailowy, albo napisz d
                                                > o
                                                > mnie, jak nie chcesz podawać go publicznie.
                                                >
                                                > Pozdrawiam
                                                > Ja_nek
                                                >

chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ???
                                                • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:13
                                                  > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ???
                                                  Preferuję rozmowy mniej publiczne
                                                  • ssisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:14
                                                    ja_nek napisał(a):

> > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ???
                                                    > Preferuję rozmowy mniej publiczne

no prosze, prosze ... to juz przechodzimy do rozmow mniej publicznych??? :-)
                                                  • apf Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:19
                                                    ssisi napisał(a):

> ja_nek napisał(a):
                                                    >
                                                    > > > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ???
                                                    > > Preferuję rozmowy mniej publiczne
                                                    >
                                                    > no prosze, prosze ... to juz przechodzimy do rozmow mniej publicznych??? :-)
                                                    Ja_nek i tak wykazuje dużą cierpliwość:)

• ssisi Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:22
                                                    apf napisał(a):

> ssisi napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ja_nek napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > > chyba nie bylo do tej pory mowy o podawaniu maila ???
                                                    > > > Preferuję rozmowy mniej publiczne
                                                    > >
                                                    > > no prosze, prosze ... to juz przechodzimy do rozmow mniej publicznych??? :
                                                    > -)
                                                    > Ja_nek i tak wykazuje dużą cierpliwość:)
                                                    >

Ty to nazywasz cierpliwoscia??? :-)
                                                  • ja_nek Re: MOJE KOCHANE PANIE 2 25.06.02, 16:32
                                                    A czy masz Ssisi cos przeciw?
                                                    Jeszcze atrament nie wysechł na papierze, a i pieczęć rodowa ledwo zastygła, a
                                                    już u Ciebie posłaniec jest...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka