jacek_ch 23.05.03, 09:27 Hej, Mam mieszkanie ( 27 m 2) do wynajecia, nowe, na strzezonym osiedlu, grodzone, miejsce parkingowe. Jesli jestes zainteresowana/y, prosze o kontakt .Tel 601 98 68 65 Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vox18 Jestem zainteresowany 23.05.03, 09:38 Czy mieszkanie jest umeblowane?Czy jest pralka i lodówka?Jaka cena?Przeslij na priva pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_ch Re: Jestem zainteresowany 23.05.03, 09:52 Jest pralka, lodowka, kuchenka, zrobiona lazienka itp. Nie jest umeblowane, ale w kazdej chwili byc moze, to zalezy od ciebie. Cena 850 zl za miesia + oplaty eksploatacyjne, czynsz place ja.Miejsce parkingowe w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 856 Re: Jestem zainteresowany IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 22:17 jacek_ch napisał: > Jest pralka, lodowka, kuchenka, zrobiona lazienka itp. Nie jest umeblowane, ale > > w kazdej chwili byc moze, to zalezy od ciebie. Cena 850 zl za miesia + oplaty > eksploatacyjne, czynsz place ja.Miejsce parkingowe w cenie. Czyli ok. 500 PLN za sam wynajem? To nawet przystepnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_ch Re: Jestem zainteresowany 26.05.03, 08:30 Nie, 850 PLN + oplaty licznikowe to wydatki Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Jestem zainteresowany IP: *.acn.waw.pl 26.05.03, 20:12 jacek_ch napisał: > Nie, 850 PLN + oplaty licznikowe to wydatki Twoje. Oplaty licznikowe to: woda, prad, gaz (jesli jest kuchenka gazowa) oraz ogrzewanie (jesli sa podzielniki ciepla). Czynsz to: fundusz remontowy, ochrona osiedla, wywoz smieci, podatek od gruntu, ew. ryczalt za wode. Wniosek z tego iz dobrze byloby sprecyzowac co jest wliczone w 850 PLN a jaki jest koszt samego wynajmu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_ch Re: Jestem zainteresowany 27.05.03, 09:00 Gość portalu: andzia napisał(a): > jacek_ch napisał: > > > Nie, 850 PLN + oplaty licznikowe to wydatki Twoje. > > Oplaty licznikowe to: woda, prad, gaz (jesli jest kuchenka gazowa) oraz > ogrzewanie (jesli sa podzielniki ciepla). > Czynsz to: fundusz remontowy, ochrona osiedla, wywoz smieci, podatek od gruntu, > > ew. ryczalt za wode. Wniosek z tego iz dobrze byloby sprecyzowac co jest > wliczone w 850 PLN a jaki jest koszt samego wynajmu. 850 Pln + Oplaty licznikowe :woda, prad, gaz (jesli jest kuchenka gazowa) oraz > ogrzewanie (jesli sa podzielniki ciepla). Czynsz to: fundusz remontowy, ochrona osiedla, wywoz smieci, podatek od gruntu - place ja Odpowiedz Link Zgłoś