Dodaj do ulubionych

Ludzie! Ja chcę kupić mieszkanie!!!!!!

IP: *.visp.energis.pl 24.05.03, 19:35
Małe, dobrze zbudowane, niedrogie w fajnym miejscu. Nie chcę się martwić, że
deweloper to złodziej, tynk będzie odpadać, ściany działowe pękać... Czy to
naprawdę niemożliwe w naszej stolicy? Pozdrawiam tych, którzy szukają i tych
którzy znaleźli!
Obserwuj wątek
    • Gość: jozek Re: Ludzie! Ja chcę kupić mieszkanie!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 24.05.03, 19:53
      Gość portalu: mala napisał(a):

> Małe, dobrze zbudowane, niedrogie w fajnym miejscu. Nie chcę się martwić, że
      > deweloper to złodziej, tynk będzie odpadać, ściany działowe pękać... Czy to
      > naprawdę niemożliwe w naszej stolicy? Pozdrawiam tych, którzy szukają i tych
      > którzy znaleźli!

Ja tez szukam!
      I jedno wiem: nie kupie od zlodziei z JWC!!!!!
      I Tobie tez radze:))

pozdrawiam i zycze powodzenia!
    • Gość: J Re: Ludzie! Ja chcę kupić mieszkanie!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.71.8.* 24.05.03, 20:06
      Gość portalu: mala napisał(a):

> Małe, dobrze zbudowane, niedrogie w fajnym miejscu. Nie chcę się martwić, że
      > deweloper to złodziej, tynk będzie odpadać, ściany działowe pękać... Czy to
      > naprawdę niemożliwe w naszej stolicy? Pozdrawiam tych, którzy szukają i tych
      > którzy znaleźli!

To se kup!
    • Gość: advisor Polecam MSM Nowy Dom 82 IP: *.acn.waw.pl 25.05.03, 11:59
      Polecam MSM Nowy Dom i inwestycję Słoneczny Stok.
      Miejsce doskonałe, w fazie realizacji i nie tak drogo.
      Szczegóły na stronie www.nowydom82.com.pl.
      Z tego co pamiętam najmniejsze mieszkanie w klatkach E i F kiedy pytałem jakiś
      czas temu to 52m2.
      • Gość: lola Re: Polecam MSM Nowy Dom 82 IP: *.acn.pl 25.05.03, 12:24
        Gość portalu: advisor napisał(a):

> Polecam MSM Nowy Dom i inwestycję Słoneczny Stok.
        > Miejsce doskonałe, w fazie realizacji i nie tak drogo.
        > Szczegóły na stronie www.nowydom82.com.pl.
        > Z tego co pamiętam najmniejsze mieszkanie w klatkach E i F kiedy pytałem
        jakiś
        > czas temu to 52m2.

oj za to ja nie polecam tego, jak chcesz wiedziec czego sie ustrzec to zobacz
        watek o developerach, ktorzy sa zlodziejami, jest na GW/Forum.
        radze pojedz i zobacz to miejsce, so istne piekolo przy samej trasie
        lazienkowskiej i w sasiedztwie Pekinu-jak nie wiesz co to jest to popytaj
        sasiadow - to straszna menelnia !!!!! a kanalek na ktory wychodza okna budynku
        to "smrodka" z komarami i tlumem dzieciarni oraz pijackimi burdami!!
        • Gość: Venus A ja jednak polecam MSM Nowy Dom 82 IP: *.pkobp.pl 26.05.03, 14:04
          Gość portalu: lola napisał(a):

> oj za to ja nie polecam tego, jak chcesz wiedziec czego sie ustrzec to
          zobacz
          > watek o developerach, ktorzy sa zlodziejami, jest na GW/Forum.
          > radze pojedz i zobacz to miejsce, so istne piekolo przy samej trasie
          > lazienkowskiej i w sasiedztwie Pekinu-jak nie wiesz co to jest to popytaj
          > sasiadow - to straszna menelnia !!!!! a kanalek na ktory wychodza okna
          budynku
          > to "smrodka" z komarami i tlumem dzieciarni oraz pijackimi burdami!!

To nie deweloper, lecz spółdzielnia, jakby szanowna koleżanka nie zauważyła. A
          to duuuża róznica.
          Wkurzyłaś mnie, słodziutka!!!
          W tym, jak to opisujesz, Pekinie, czyli "piekle, menelni i smrodka itd."
          mieszkam od urodzenia. Obraziłaś nie tylko mnie, ale całą rzeszę porządnych
          ludzi, którzy zamieszkują Przyczółek.
          Trochę prawdy dla zainteresowanych tematem:
          Przyczółek Grochowski liczy sobie ponad 30 lat istnienia. Mieszka tutaj dużo
          starszych osób, ale następuje też wymiana pokoleń, więc pojawiają się coraz to
          nowe maluchy. Ludzie tu mieszkający bardzo sobie cenią ciszę i spokój. Osiedle
          jest naturalnie zamknięte przez schemat blokowy, jest więc bezpieczne dla
          dzieci (np. nie słyszałam, żeby jakieś dziecko wpadło tutaj pod samochód). W
          środku jest zielono, jest cała infrastruktura dziecięca, są ławki dla
          spacerowiczów wewnątrz osiedla i nad jeziorkiem. Jeziorko jest może wyglądem
          wody mało zachęcające, ale nie śmierdzi! Wprost przeciwnie,znajdujące się nad
          nim drzewa (także te na działkach) filtrując powietrze przypominają o terenach
          zamiejskich, wolnych od smogu. Wbrew pozorom, jest tutaj bezpiecznie.
          Piszę "wbrew pozorom", bo niektórym zależy tylko na ładnym wyglądzie klatek, a
          to akurat nie jest wykładnią bezpieczeństwa itd.
          Reasumując, jak ktoś chce zobaczyś ten ładny, położony blisko centrum zakątek
          Warszawy, niech po prostu przejedzie się autobusem. To fakt, że Słoneczny Stok
          będzie bardziej odczuwał hałas, bo jest zlokalizowany bliżej trasy, radziłabym
          jednak zobaczyć budowę i jej okolice i dopiero się na ten temat wypowiedzieć.
          Ale rzetelnie, a nie z punktu widzenia własnej d... (przepraszam
          nadwrażliwych, nie mogę się powstrzymać po tych głupotach wypisywanych przez
          lalunię!).
        • Gość: Renata Zebranie IP: 195.94.206.* 06.10.03, 11:11
          własnie kupiliśmy mieszkanie w MSM Nowy Dom 82 inwestycja Śłoneczy Stok, teraz
          odbyło się zebranie mieszkańców ponieważ jeszcze nie jesteśmy członkami
          spółdzieni nie zostaliśmy zaproszeni ale moż ektoś napisze mi krótko o czym
          była mowa, mozna na pryw. rena77@interia.pl. Będę wdzięczna za każdą
          informację,
    • Gość: Jagoda Osiedle Tęcza Łomianki IP: 212.244.180.* 26.05.03, 11:40
      Polecam Osiedle Tęcza w Łomiankach. Odwiedź wątek Łomianki, na forum
      developerów - dowiesz się więcej.
      Pozdrawiam,
      Jagoda
      • sc77 Re: Osiedle Tęcza Łomianki 26.05.03, 15:07
        Ale jak z Lomianek wyjechac w godzinach szczytu???
        Przeciez tam ciagle sa korki!
        Osiedle fajne, ale dojazd fatalny. Interesowalem sie tym miejscem.
    • Gość: at Re: Ludzie! Ja chcę kupić mieszkanie!!!!!! IP: *.semigat.pl 06.10.03, 12:37
      nie wiem co cię interesuje ale w Ząbkach jest niedrogo jest Gazomontaż i FOS-POL
      www.fospol.waw.pl dojazd niezły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka