Gość: Kuba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 22:30 AS Bud-Prof ktoś słyszał o tej firmie? Budują w Piasecznie na Czajewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awi2 Re: AS Bud-Prof 13.07.07, 09:23 Witam, poprzednio Bud-Prof sp z o.o. - w Warszawie: Łamana, Górczewska /poszukaj w wyszukiwarce , było dużo informacji niepozytywnych/. Teraz tylko jeden właściciel prowadzi AS Bud-Prof, nie wiem, jak bardzo w chwili obecnej jest profesjonalny, poprzednio nie był... Zrobi wszystko, aby podpisać umowę realizacyjną, a później zapomni, co podpisał .... Zalecana ostrożność!!!!umowa przedwstępna TYLKO W FORMIE AKTU NOTARIALNEGO!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: AS Bud-Prof IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.07, 12:40 kupiłem mieszkanie od as bud prof na czajewicza . Powiem szczeże buduje koszmarnie teraz troche szkoda mi się wycofać bo mieszkania na rynku poszły bardzo w górę ale nie polecam jest bardzo dużo usterek i wogule bardzo oszczędza deweloper na materjałch warto zwrucić uwagę na umowę i podpisywać ją w formie notarialnej jeśli chodzi o standard to taki jak na multi heku. nie trymają się żadnych terminów i olewają kliętów po podpisaniu umowy wim że coś jeszcze budują w piasecznie kwiaty polskie czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miso Re: AS Bud-Prof IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.07, 12:46 ja słuszałem że pan Antoni Siwik buduje teraz Kwiaty Polskie Zabankrutował już kilka razy wcześniej i zostawił ludzi na lodzie prowadził firmę Bud Prof kolerznak mi opowiadała że to śliska sprawa i lepiej tam nie kupować Odpowiedz Link Zgłoś