Gość: AGA IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 24.06.03, 17:35 A moze ktos dowiadywal sie cos o tej nowej inwestycji DD przy ul. Bernardynskiej. Ile kosztuje m^2? pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DDmaniak Re: DD-Willa Anna IP: 213.25.195.* 24.06.03, 18:02 Ceny astronomiczne jak na rozkłady mieszkań. Od 4300 do 4800 zł/m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: DD-Willa Anna IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 24.06.03, 18:05 Gość portalu: DDmaniak napisał(a): > Ceny astronomiczne jak na rozkłady mieszkań. Od 4300 do 4800 zł/m2. Owszem drogo. Z tego co piszesz, to rozumiem, ze rozklady wydaly Ci sie nieciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDmaniak Re: DD-Willa Anna IP: 213.25.195.* 24.06.03, 18:14 Dokładnie. Zupełnie nie wykorzystali słonecznej strony, mieszkania są zasłonięte drzewami, fragmentami ściany własnego budynku, oraz okolicznych bloków, choć można było otworzyć mieszkania na stronę południową, ze stosunkowo otwartą przestrzenią. Inna sprawa, że układ działki nie ułatwiał zadania architektowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mol Re: DD-Willa Anna 27.06.03, 18:29 Poza tym inwestycja otoczona jest dosyć paskudnymi blokami. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: DD-Willa Anna IP: *.mathematik.tu-darmstadt.de 29.06.03, 19:25 Mozna jeszcze dodac, ze z informacji pochodzacych z DD, prawie wszystkie mieszkania sa juz sprzedane. Zanim jeszcze inwestycja oficjalnie sie pojawila do sprzedazy, to bardzo mocno sie nia juz zainteresowali okoliczni mieszkancy, ktorzy zauwazyli, ze cos sie bedzie budowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lee Re: DD-Willa Anna IP: *.stacje.agora.pl 29.06.03, 20:07 podjechalam tam w sobote, willa posrod odrapanych slumsow, pomysl kuriozalny do tego linie wysokiego napiecia, kominy, wokol nic ciekawego fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hel Re: DD-Willa Anna IP: *.chello.pl 30.06.03, 02:07 Hihi, a reklamują jak "miejsce magiczne" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszwww Re: DD-Willa Anna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.03, 22:28 Gość portalu: lee napisał(a): > podjechalam tam w sobote, willa posrod odrapanych slumsow, pomysl kuriozalny > do tego linie wysokiego napiecia, kominy, wokol nic ciekawego > fuj > Nie wiem o jakich slumsach mowisz, jest kilka blokow - fakt, ale wiekszosc odnowionych. Jezeli chzesz slumsy, jedz do Stanow. Linie wysokiego napiecia sa wszedzie, w calej Wa-wie. A co do kominow, mieszkalem na Pradze, byly kominy z Zerania, pozniej Sadyba - to Siekierki. Tez nie uniknione, chyba ze w centrum lub daleko od centrum. Nie dopisalej, ze jest ladne jezioro obok, cicha okolica (choc blisko do centrum) i 3 min. dalej buduja basen i korty tenisowe. Achhh, szkoda, ze nie ma plazy i gor, ale zaraz, zaraz - to Warszawa, a nie Nowa Zelandia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dido Re: DD-Willa Anna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 22:52 Ludzie ta cała inwestycja to wielka pomyłka !!! Gdy byłem nią zainteresowany sugerowałem się opisem inwestycji. Oglądałem mieszkanie u agenta w DD - było spoko, wybraliśmy sobie lokal zarezerwowaliśmy etc. Na pytanie o okolice, pani powiedziała że jest ładna, do ulicy jest daleko (ciekawe jak nazwać tą ulicę pod oknami) i stoją jakieś budynki w okolicy. Na pytanie czy będzie stamtąd widać jeziorko czerniakowskie ani nie potwierdziła ani nie zaprzeczyła. Tego samego dnia pojechaliśmy obejrzeć Willę Anna i wyjechaliśmy pewni że tam nie zamieszkamy. Lokalizacja fatalna, blok wciśnięty między blokowce chyba cudem. NIe wspomnę już o protestach. Od samego początku sprawa wydała się podejrzana, gdy agent powiedział, że jest tylko 6 miejsc postojowych ;))) Jeziorko czerniakowskie to widać będzie jak sobie na ścianie namaluję. Cena za metr powala na kolana, ale nie tak LOKALIZACJA i sposób usytuowania budynku. Jeszcze raz widać, jak developer nabija ludzi w butelkę, poczytajcie sobie opisy inwestycji i wybraźcie ją sobie, a potem pojedźcie i zobaczcie ..... nic tylko 5+ na marketingu ;)) pzdr dido Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: DD-Willa Anna IP: *.radio.com.pl 31.07.03, 20:17 Doskonały PR! Byłam tam dziś z moim lubym i stwierdziliśmy, że to nie fair tak reklamować willę w okropnej okolicy, otoczoną paskudnymi, starymi blokami. Taka wciśnia między płytę plomba! Dziadostwo! A chcieliśmy zarezerwować sobie mieszkanko z gigant tarasem, bo tak fajnie wyglądało na Stawki ;) Z tego co wiem - prawie nic jeszcze nie sprzedali, chyba ludzie rezerwują skuszeni folderem, a jak pojadą Odpowiedz Link Zgłoś