Gość: marek IP: 217.153.35.* 27.06.03, 13:43 Proszę max.informacji na temat inwestycji przy ul Jana Pawła w Piasecznie duży zielony budynek z patio wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim Re: PIASECZNO PRZY JANA PAWŁA ZIELONY BUDYNEK Z IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 11:46 Witam Miałem tam kupić mieszkanie, z tego co pamiętam 55m2 na pierwszym piętrze, na samym rogu (od ulic Jana Pawła i Wojska polskiego - tak trochę nad bazarkiem) ale zrezygnowałem bo to było z rynku wtórnego czyli zero odliczeń odsetkowych od podatku. Po drugie hałas z Jana Pawła to pół biedy, ale od Wojska Polskiego to już było nieprzyjemnie. Po trzecie ten bazarek pod oknem - fatalniy widok, zapachy i hałas. No i 3 słupy pod oknem - pełne pole elektromagnetyczne - w październiku 2002 mieli usunąć ale do tej pory się nie udało Po czwarte mieszkanie było w stanie zero a nawet -1 - bez paprapetów, kaloryferów, drzwi wejściowych itp. Po piąte - prawnik na rymku wtórnym kosztuje więcej - o jakieś 3000zł Po szóste - były kłopoty z developerem który nie ukończył budowy - całość przejeła wspólnota i dokończyła budowę - jakoś nie lubię skomplikowanych sytuacji prawno - wykonawczych Było jeszcze kilka innych powodów ale już nie pamiętam Suma sumarum wybrałem na przeciwko ale troche dalej od Wojska Polskiego - firma Kandro - II etap który właśnie jest budowany. Cena mieszkania jest wyższa o 400zł ale oddawane jest w lepszym stanie i mniej kosztuje prawnik, nie ma problemów z własnością i podsumowując wychodzi w kosztach na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: PIASECZNO PRZY JANA PAWŁA ZIELONY BUDYNEK Z IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 09:00 budynek budowala spoldzielnia Kwadrat,ktora upadla i inwestycja zostala dokonczona przez wspolnote.Mieszkan jest tam chyba sporo wolnych.Ja tez mieszkam przy Jana Pawla w inwestycji firmy KANDRO-2. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś