IP: 195.136.36.* 27.06.03, 15:39
Czy macie jakies zle doswiadczenia z Terenixem?
Obserwuj wątek
    • Gość: n1215 Re: TERENIX IP: 195.136.36.* 28.06.03, 15:10
      Rozumiem ze firma jest super?
      • Gość: aga Re: TERENIX IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 22:22
        Gość portalu: n1215 napisał(a):

> Rozumiem ze firma jest super?

owszem, inni powinni się od nich uczyć, nawet jesli klient ma problemy lub
        zwleka z wpłatami idą mu na rękę
    • Gość: aga Re: TERENIX IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 22:21
      wręcz przeciwnie!!! zawsze wywiązują się z obietnic i oddają mieszkania przed
      terminem. Zdaję sobie sprawę, że to wygląda na propagandę ale naprawde tak
      jest zresztą to nie tylko moja opinia zajrzyj na forum o osiedlach terenixu a
      sam sie przekonasz. To wiarygodny deweloper i zawsze mozna z nimi negocjować,
      zresztą osiedle Przy Lesie 2 mieli oddać w grudniu 2003 tymczasem kładą już
      tynki i na przełomie pazdziernika i listopada zaczną oddawać do użytku.
    • Gość: Norbert Re: TERENIX IP: 212.160.130.* 01.07.03, 19:34
      Kupilem tam mieszkanie,
      mam nadzieje ze wszystko bedzie ok,
      a jak narazie postepy prac takie, ze az furczy ;-)
      A na forum nie znalazlem zadnych potwierdzonych
      zlych opinii. Wg. mnie jesli nikt o nich nie pisze,
      to raczej znaczy ze sa ok. ( vide watki o JW Construction )
      Pozdrawiam
      Norbert
      • Gość: Tomasz Piotrowski Re: TERENIX IP: *.leed-b-1.access.uk.tiscali.com 04.07.03, 13:35
        Kupiłem u nich mieszkanie 2 lata temu i, pomimo różnych sytuacji związanych z
        rękojmią obejmującą lokal, ogólne wrażenia są pozytywne. Na pewno nikogo nie
        oszukają - a to ważne. Zaufanie to istotny czynnik przy podejmowaniu decyzji o
        wyborze developera, czasem nawet ważniejszy od ceny za m2. Do tej pory nie dali
        mi powodu, żeby zwątpić w uczciwość Terenixu. Mogę spokojnie zarekomendować
        Terenix jako developera. Na podstwaie własnych doświadczeń mogę stwierdzić, że
        uczciwie rozpatrują reklamacje (chociaż może to naprawdę dłuuugo potrwać).
        • Gość: Ann Re: TERENIX IP: *.visp.energis.pl 07.07.03, 20:06
          Zapraszam na wątek: "TERENIX - osiedle "Przy Lesie 2" szukam sąsziadów", tam
          można popytać osób, które już kupiły w terenixie mieszkania.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka