Gość: n1215 IP: 195.136.36.* 27.06.03, 15:39 Czy macie jakies zle doswiadczenia z Terenixem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n1215 Re: TERENIX IP: 195.136.36.* 28.06.03, 15:10 Rozumiem ze firma jest super? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TERENIX IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 22:22 Gość portalu: n1215 napisał(a): > Rozumiem ze firma jest super? owszem, inni powinni się od nich uczyć, nawet jesli klient ma problemy lub zwleka z wpłatami idą mu na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: TERENIX IP: *.acn.waw.pl 30.06.03, 22:21 wręcz przeciwnie!!! zawsze wywiązują się z obietnic i oddają mieszkania przed terminem. Zdaję sobie sprawę, że to wygląda na propagandę ale naprawde tak jest zresztą to nie tylko moja opinia zajrzyj na forum o osiedlach terenixu a sam sie przekonasz. To wiarygodny deweloper i zawsze mozna z nimi negocjować, zresztą osiedle Przy Lesie 2 mieli oddać w grudniu 2003 tymczasem kładą już tynki i na przełomie pazdziernika i listopada zaczną oddawać do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: TERENIX IP: 212.160.130.* 01.07.03, 19:34 Kupilem tam mieszkanie, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, a jak narazie postepy prac takie, ze az furczy ;-) A na forum nie znalazlem zadnych potwierdzonych zlych opinii. Wg. mnie jesli nikt o nich nie pisze, to raczej znaczy ze sa ok. ( vide watki o JW Construction ) Pozdrawiam Norbert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Piotrowski Re: TERENIX IP: *.leed-b-1.access.uk.tiscali.com 04.07.03, 13:35 Kupiłem u nich mieszkanie 2 lata temu i, pomimo różnych sytuacji związanych z rękojmią obejmującą lokal, ogólne wrażenia są pozytywne. Na pewno nikogo nie oszukają - a to ważne. Zaufanie to istotny czynnik przy podejmowaniu decyzji o wyborze developera, czasem nawet ważniejszy od ceny za m2. Do tej pory nie dali mi powodu, żeby zwątpić w uczciwość Terenixu. Mogę spokojnie zarekomendować Terenix jako developera. Na podstwaie własnych doświadczeń mogę stwierdzić, że uczciwie rozpatrują reklamacje (chociaż może to naprawdę dłuuugo potrwać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: TERENIX IP: *.visp.energis.pl 07.07.03, 20:06 Zapraszam na wątek: "TERENIX - osiedle "Przy Lesie 2" szukam sąsziadów", tam można popytać osób, które już kupiły w terenixie mieszkania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś