Dodaj do ulubionych

Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development

08.09.07, 16:20
Witam,
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat developera Red Development (Canadian
Development Group)?
Rozpoczęli ciekawą inwestycję w Ursusie, ale nic nie można znaleźć o nich więcej.

Tu jest info o inwestycji na gazecie:
www.dom.gazeta.pl/nieruchomosci/1,73497,4461221.html

To jest ich strona:
www.red-development.pl

Pozdrawiam,
Leszek

Obserwuj wątek
    • Gość: x..x Re: IP: *.aster.pl 09.09.07, 13:28
      a lubisz podziwiać lądujące samoloty i masz problemy ze słuchem?
      Jeśli TAK to inwestycja dla Ciebie.
      • Gość: steady@najx.com Re: IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.09.07, 14:31
        No i jesli lubisz rano pelna prasowke zrobiona w samochodzie w korkach - 45 m
        --> 1h na dotarcie do centrum.... :/
        • Gość: aricia Re: IP: 212.75.100.* 19.09.07, 13:39
          Witam,
          czytając wypowiedzi osób mam wrażenie że cofam się 3 lata wstecz.
          Wtedy to poszukiwałam mieszkania a wszystkie znaki na ziemi i niebie
          były na NIE jeśli chodzi o tą lokalizację. Zdecydowałam sie jednak
          kupić w tym miejscu mieszkanie gdyż jak przyjechałam to sama
          oceniłam to "NIE". Żałuję tylko jednego-zdecydowałam sie za późno
          właśnie przez takie wypowiedzi. NIe chcę tutsj nikogo namawiać i
          przekonywać bądź odradzać. Jeśli ktoś poszukuje mieszkania to bez
          problemu dostanie sie na wskazane miejsce i sam oceni czy plusy
          biorą górę nad minusami zamieszkania bądż odwrotnie. Pozdrawiam
          wszystkich szukających.
          • Gość: steady@najx.com Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:55
            a jeden lubi siedziec w studni i siedzi tam caly dzien ? i co z tego ? znaczy to ze siedzenie w studni jest fajne ?
            ursus jest _tragiczny_ jesli chodzi o dojazdy - male uliczki z poprzedniej epoki za grosz nie dostosowane do narastajacego ruchu.... a bedzie gorzej.
    • pkowalski.84 Re: Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development 29.12.15, 13:08
      Witam. Chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian i jakość tynków, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej.

Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440
    • belskalu Re: Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development 31.03.16, 15:57
      ODRADZAM, pisałam to juz na innym forum i będę powtarzać wszędzie gdzie się da. Deweloper na nowej inwestycji w Warszwie, Alpha Park. Deweloper ma mega opóźnienia, brak kontaktu, brak konkretów, umowa deweloperska to dla nich NIC!!! Odradzam- jeśli ktos się zastanawia to radzę zakupić u iinnego dewelopera i oszczędzić sobie nerwów... My zakupu bardzo żałujemy.
    • canjons Re: Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development 04.04.16, 12:59
      Informacje na temat tego dewelopera są takie, że nie dotrzymuje umów, ma bardzo duże opóźnienia w budowie i ma gdzieś klientów. Przed przelaniem kwoty za mieszkanie- kontakt super, bez problemu, wszystko się da. Po przelaniu całej kwoty- zero kontaktu, zbywanie, nie odpowiadają na pisma, maile itp. Nasza sprawa skończy się w sądzie. Nie wywiązali się z umowy, czekamy na oddanie kluczy juz od ponad miesiąca i będziemy czekać jeszcze dłużej- deweloper nie odpowiada na pytania kiedy oddadzą nam mieszkanie. Sprzedają teraz nowy etap- odradzam. Na ich profli na FB można przeczytać kolejne negatywne opinie- radzę szybko, bo wszystkie kasują.
    • dawidtrela Re: Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development 29.06.16, 08:52
      Nie wiem skąd te głosy. Dobrze wspominam zakup mieszkania u tego dewelopera. Dobrze, że już mam to za sobą i mogę sobie spokojnie mieszkać ;p
    • adammo84 Re: Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development 11.07.16, 17:01
      U mnie było ok, biuro kontaktowało się na każdym etapie powstawania inwestycji, informowało co i jak. Żałuje tylko, że nie kupiłem większego mieszkania, bo niespodziewanie rodzina mi się rozrośnie, ale człowiek wszystkiego nie przewidzi. :)
      • aaazona Re: Nowe Osiedle ALPHA, Ursus - RED Development 21.10.16, 15:42
        masakra od razu widac że to ktoś z biura pisze i jednoczesnie robi ludziom wodę z mózgu zachęcając do zakupu większych mieszkań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka