beatkaa32 18.12.08, 16:16 niedługo Sylwester; chciałabym wznieść toast, bo jest za co. Dziś dowiedziałam się, że mam minusa. Mogę się napić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live janie 18.12.08, 16:44 A czy ja mogę zjesc w swieta kapusty z grochem? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: janie 18.12.08, 17:09 Mój hepatolog zawsze twierdził że można jeść wszystko po czym się dobrze czuje, a nie powinienno tego po czym źle. Reguła ta nie potwierdza się tylko do whisky, po której dobrze się czuję, a podobno nie powinienem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live whiski ? 18.12.08, 18:31 To wino na myszach. Ostatnio jestem degustatorem żubrówki z miętom. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Janie-mam dylemat 18.12.08, 17:06 Dziękuję za zaufanie :-) Moim zdaniem nigdy nie należy dać się zwariować. Zależy co rozumiesz przez "napić się". Wznieść toast zawsze możesz. Nawet dwa. Może niekoniecznie czystą wódką. Ale nachlanie się dla nikogo nie jest wskazane. Szczególnie jeżeli planuje regenerować wątrobę. Gratuluję i powodzenia życzę! :-) Odpowiedz Link Zgłoś